Tidligere i år lanserte VVS Eksperten det nye kjedekonseptet Rørlegger på hjul. En helt ny rørleggerkjede som er beregnet for små og mellomstore rørleggerbedrifter uten medlemskostnad. Medlemsansvarlig for VVS Eksperten og Rørlegger på hjul, Geir Rune Bøkeid, kan fortelle at de har fått en veldig god start rundt lanseringen av kjeden.

- Fra lanseringen og frem til nå har vi fått medlemmer helt fra Troms i nord til Viken i sør flere, og nye er på gang, så dette er gøy, sier Bøkeid.
- Det vil alltid være en tøffere jobb å få inn de første medlemmene i en ny kjede, men jeg er overbevist om at vi treffer et stort marked og et behov med etableringen av Rørlegger på hjul.

Kjedene utfyller hverandre
Bøkeid påpeker at de skal bygge sten på sten i Rørlegger på hjul. Dette blir ufattelig spennende, og jeg er strålende fornøyd med de som har meldt seg inn så langt. Vi har et tilbud og et konsept ingen andre kan matche for den målgruppen vi henvender oss til her, sier Bøkeid.

- Vi har fått på plass gode avtaler med grossister og leverandører og kan tilby en ferdig pakke med alt fra hjelpemidler for raskt å ha oversikt over driften med innkjøp, priser, vareflyt, samt hjelp til å håndtere sosiale medier. Mange har drevet for seg selv i mange år, og føler kanskje at ingen av de større kjedene passer for sin bedrift eller omsetning. Rørlegger på hjul er den kjeden som skal ivareta disse rørleggerbedriftene interesser i markedet. Vår tanke er at vi skal tilrettelegge, gjøre det enkelt for de små og mellom store rørleggerbedriftene som ser at dette kan avlaste de i en hektisk hverdag. Det er ingen tvil om at markedet der ute har behov for disse tjenestene, sier Bøkeid.

Gratis å være medlem i Rørlegger på hjul
Rørlegger på hjul skal være en gratis kjede å være medlem i, samt at det er ingen bindingstid hvis man skulle ønske å gå ut igjen.
- Dette skal være en helt gratis kjede å være med i, og skulle man finne ut man ut at dette har ingen effekt, eller verdi for rørleggerbedriften, er det ingen klausuler. Da melder man seg enkelt ut igjen.
Min erfaring er at det er mange små og mellom store bedrifter som synes det er vanskelig å forhandle priser mot leverandører og grossister. Den jobben tar vi og fordelene av dette skal komme medlemmene til gode.

Tett samarbeid
- Et tett samarbeid med leverandører og grossister er avgjørende for at vi skal lykkes. Alle må tjene penger skal det bli et fruktbart samarbeid. Vi håper våre samarbeidspartnere tenker det samme, og at hele verdikjeden vil nyte godt av dette. Vårt motto er at vi skal gjøre det enkelt for medlemmene, enten om de har holdt på i mange år, eller de er nystartede. Hos oss skal de føle en trygghet, uten at det koster de noe som helst, avslutter Bøkeid.