Den svenske baderomsprodusenten har holdt det gående siden slutten av 80-tallet, og har siden 2020 vært eid av den danske baderomsmøbel-produsenten Dansani sin eier, Carsten Friis. 

I Norge startet INR i 2008. Og pilene peker bare én vei: Oppover. 

Det har vært en fantastisk reise, sier Rosvold.

Saken fortsetter under bildet:

INR Møbel

Vi møter Rosvold under Rørkjøps utstillingsmesse på Gardermoen første uken i mai. I Norge startet INR med to ansatte i 2008. I dag er de 14. Møbelfabrikken ligger i Jönköping, dusjfabrikken i Malmö.

- Vi merker at flere får øynene opp for vårt kule design og brede sortiment. Kundene ønsker kvalitet, sier Rosvold. 

Produktene skal ifølge distriktssjefen ha gjennomgått mange og grundige tester på laboratoriet for å skape mest mulig soliditet. Dette gjelder både dusjer og baderomsmøbler. 

De produserer baderomsmøbler med livsløpsstandard.

- Fra 2019 økte vi garantien på baderomsmøbler til 15 år i samband med introduksjon av nye baderomsmøbler som er behandlet med TX Top Extreme; en ny type lakk som er svært slitesterk, forteller han. 

Og fortsetter: 

- Møblene er overflate-behandlet i tre omganger, og har ingen synlige skjøter. På den måten trenger ikke vannet igjennom. I tillegg er produktene testet utallige ganger mot riper og «slag» mot hjørner. Dette er produsert for å tåle tøff behandling, som det gjerne får hos en barnefamilie, sier Fredrik Rosvold.