Serviceelektrikere

  0
  • Heltid
  • Romerike

  Nettside GK Elektro

  GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

  Lei av å sitte i kø? Søk jobb som Serviceelektriker på Romerike!
   
  Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?
   
  Distrikt Romerike består i dag av ca 60 ansatte fordelt på Jessheim, Kongsvinger og Hamar. Vi etablerer i disse dager en avdeling på Kjeller hvor vi vil være samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør.
   
  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?
   
  Vi søker etter serviceinnstilte og selvstendige elektrikere:
  Til vår serviceavdeling på Romerike er vi er på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Du vil utføre varierte elektrikeroppgaver hos våre kunder som er både privatpersoner og næringsbygg. 
  Som person er du proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.
   
  Kvinner oppfordres til å søke!
   
  Mønstringssted vil være Jessheim eller Kjeller. 
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
   

  Søknader vil behandles fortløpende.

  Kontaktpersoner: 

  Trond Svindal, avdelingsleder, tlf. 902 87 042 (Jessheim)

  Jan Erik Skogen, avdelingsleder, tlf. 908 97 023 (Kjeller)

  Søknadsfrist: 21.01.2018