Serviceelektrikere

  0

  GK Elektro

  GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Vi er etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 450 medarbeidere og omsatt for 500 millioner i 2016. GK Gruppen omsetter for over 5 milliarder kroner og har mer enn 3000 ansatte i Skandinavia.

  Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?
   
  Distrikt Trondheim består i dag av ca 60 ansatte i to avdelinger – service og entreprise. Vi er samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør i flotte nye lokaler.
   
  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?
   
  Vi søker etter serviceinnstilte og selvstendige elektrikere:
  Til vår serviceavdeling i Trondheim er vi er på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Du vil utføre varierte elektrikeroppgaver hos våre kunder som er både privatpersoner og næringsbygg. 
   
  Som person er du proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.
   
  Kvinner oppfordres til å søke!
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
   
  Søknader vil behandles fortløpende.

  Kontaktperson: Robert Jenssen, avdelingsleder, tlf. 4122 8121

  Søknadsfrist: 01.10.2017