Rørleggerlærlinger Trøndelag

  0

  GK Rør

  GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører med felles administrasjon på Lillehammer. Vi har lang erfaring og kompetanse med prosjektering av nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Vi tilbyr alle typer tekniske løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg, sanitær- og baderom. Vi er i dag lokalisert i Moss, Oslo, Romerike, Drammen, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Porsgrunn, Haugesund, Trondheim, Bodø, Tromsø, Alta og Hammerfest. GK Rør er et selskap i GK Gruppen.

  Vil du være med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? 

  Vi søker etter engasjerte lærlinger til vår adeling i Trondheim,. GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse. Vi sysselsetter rundt 95 personer i Nardovegen 14, og har et meget godt arbeidsmiljø. Hos oss møter du mange med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for sitt fagfelt.
  Kvalifikasjoner vi ser etter i våre lærlinger er:
  • at du er målbevisst, positiv og faglig motivert
  • at du har stor interesse for å lære og utvikle deg i samarbeid med erfarne fagfolk
  • at du er engasjert og har evnen til å samarbeide
  Kjenner du deg igjen i disse kvalifikasjonene ønsker vi at du skriver en søknad hvor du fortelle litt om deg selv og motivasjonen for å ta din læretid hos oss.
  Kontaktperson: Anders Vinje, Avdelingsleder entreprise, tlf. 415 22 266

  Søknadsfrist: 01.04.2017