Forretningsutvikler / Salgsingeniør

  0

  Exhausto AS

  Exhausto AS er en profesjonell leverandør og samarbeidspartner innen ventilasjonsløsninger. Vår målsetting er å være blant de ledende innen dette fagområdet med fokus på produktkvalitet og effektive løsninger som gir et energiforbruk som setter nye standarder for bransjen. Exhausto AS har produksjon på Flå i Hallingdal og på Fyn i Danmark og er representert i hele Europa med sitt franske morselskap ALDES. EXHAUSTO har en ambisiøs vekststrategi for å bli en av Nord Europas ledende produsenter av ventilasjonsløsninger til industri og boligbygg. Vi har hovedkontor på Skedsmokorset utenfor Oslo, med avdelingskontorer i Bergen og Trondheim.

  Vi søker flere dyktige medarbeidere til våre kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim som skal selge våre moderne og energioptimerte ventilasjonsløsninger.

  Vi jobber primært mot utførende ledd i vår bransje men også mot rådgivende ledd, arkitekter og totalentreprenører. Dine arbeidsoppgaver er varierte og vil bestå av blant annet teknisk beregning og uttak av riktige produkter, utarbeidelse og oppfølging av tilbud, kundebesøk og presentasjoner av produkter og systemer mot ventilasjonsentreprenører og rådgivere.  Stilingene er lokalisert i Oslo, Bergen og Trondheim og rapporterer til regionsjef og/eller adm. direktør.

  Den ideelle kandidaten har erfaring fra teknisk salg til bygge bransjen og gjerne utdanning som ingeniør eller tekniker innen HVAC / VVS, elektro eller kulde. Du er resultatorientert og entusiastisk, samtidig som du er relasjonsskapende og trives i kontakt med kunder. Du har et sterkt salgsinstinkt og kombinerer dette med faglig kjennskap. Har du i tillegg erfaring fra internt markedsføringsarbeid og tilrettelegging for salgsorganisasjoner er dette en fordel. Stillingene er en viktig del av Exhausto sin ytterligere satsning mot viktige markedsaktører i alle ledd.

  Vi tilbyr varierende arbeidsoppgaver i et av de ledende selskaper i markedet. Rett kandidat vil få gode utviklingsmuligheter i et solid og velfungerende selskap.

  Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen,
  tlf 975 59 019.  Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest innen 20. mai. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.