Elektromontører og baser entreprise

  0
  • Heltid
  • Oslo
  • Publisert 3 uker siden

  GK Elektro

  GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. GK Elektro er i 2016 etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 350 medarbeidere. GK Gruppen omsetter for nesten 5 milliarder kroner og har ca. 2900 ansatte i skandianvia.

  Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

   Vår entreprise avdeling i Oslo består i dag av ca 90 ansatte.
   
  Vi søker etter faglærte elektromontører GR L på grunn av voksende oppdragsmengde utover vår, sommer og høst.
   
  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?
   
  Elektromontører entreprise:
  Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på entrepriseprosjekt. Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.
   
  BAS Entreprise:
  Du vil jobbe med å administrere og organisere egne og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig. Samtidig vil du ha ansvar for den daglige driften og innkjøp og logistikk. Det er viktig å bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplassen. GK Elektro har stort fokus på HMS og her må du være en pådriver. Av bakgrunn har du Fagbrev som elektromontør gr L og rundt 5 års erfaring. Erfaring fra arbeidsledelse er ønskelig og det er nødvendig å kunne jobbe selvstendig og ha gode kommunikasjonsevner. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig.
    
  Kvinner oppfordres til å søke!
   
  Arbeidssted vil være Oslo og omegn.
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
   
  Søknader vil behandles fortløpende.

  Kontaktperson: Christian Mo, Prosjektsjef, tel. 9165 3962

  Søknadsfrist: 31.03.2017