Elektromontører og BAS, Østfold

  0
  • Heltid
  • Østfold
  • Publisert 4 uker siden

  GK Elektro

  GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. GK Elektro er i 2016 etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 350 medarbeidere. GK Gruppen omsetter for nesten 5 milliarder kroner og har ca. 2900 ansatte i skandianvia.

  Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

  GK Elektro AS sine kontorer i Østfold ligger på Solgaard Skog, rett ved E6 Mosseporten. Vi er totalt 39 ansatte per idag, med fordeling på 10 personer på kontoret og 29 personer som jobber ute i feltet. Grunnet økt ordreinngang er vi på jakt etter nye montører og baser.  
     
  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?
   
  Elektromontører entreprise:
  Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på entreprise. Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.
   
  BAS entreprise:
  Du vil jobbe med å administrere og organisere egne og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig. Samtidig vil du ha ansvar for den daglige driften og innkjøpt og logistikk. Det er viktig å bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplassen. GK Elektro har stort fokus på HMS og her må du være en pådriver. Av bakgrunn har du fagbrev som elektromontør gr L og noen års erfaring. Erfaring fra arbeidsledelse er ønskelig og det er nødvendig å kunne jobbe selvstendig og ha kommunikasjonsevner. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.
   
  Kvinner oppfordres til å søke!
   
  Søknader behandles fortløpende.
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

  Kontaktperson: Roger Johansen, avdelingsleder, tlf. 9305 1765, roger.johansen@gk.no

  Søknadsfrist: 04.05.2017