Elektrikere entreprise

  0

  GK Elektro

  GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Vi er etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 450 medarbeidere og omsatt for 500 millioner i 2016. GK Gruppen omsetter for over 5 milliarder kroner og har mer enn 3000 ansatte i Skandinavia.

  Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?
   
  Distrikt Trondheim består i dag av ca 60 ansatte i to avdelinger – service og entreprise. Vi er samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør i flotte nye lokaler.
   
  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?
   
  Vi søker etter serviceinnstilte og selvstendige elektrikere:
  Til vår entrepriseavdeling i Trondheim er vi er på jakt etter elektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på entrepriseprosjekt.
   
  Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.
   
  Kvinner oppfordres til å søke!
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
   
  Søknader vil behandles fortløpende.

  Kontaktperson: Tormod Kjellmark, avdelingsleder, tlf. 9707 3190

  Søknadsfrist: 01.10.2017