Anleggsleder

  0
  • Heltid
  • Tromsø

  Nettside GK Elektro

  GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

  Klar for nye utfordringer? Søk jobb hos GK Elektro Tromsø!

  Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?
   
  Distrikt Tromsø består idag av ca 44 ansatte som holder til i Strandvegen 144 C. Her er GK Elektro samlokalisert med GK Rør og GK Inneklima.
   
  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?
   
  Anleggsleder entreprise:
  Du vil jobbe med å administrere og organisere egne og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig. Samtidig vil du ha ansvar for den daglige driften og innkjøpt og logistikk. Det er viktig å bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplassen. GK Elektro har stort fokus på HMS og her må du være en pådriver. Av bakgrunn har du fagbrev som elektromontør gr L og noen års erfaring. Erfaring fra arbeidsledelse er ønskelig og det er nødvendig å kunne jobbe selvstendig og ha kommunikasjonsevner. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.
   
  Erfarne anleggsledere oppfordres til å søke!
   
  Arbeidssted vil være Tromsø område.
   
  Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.
   
  Søknader vil behandles fortløpende.

  Kontaktperson: Espen Heiskel Mathisen, avdelingsleder, tlf 4642 2540

  Søknadsfrist: 28.02.2018