Ledige stillinger

Prosjektleder service, GK Inneklima, Ålesund

Vil du være med på et elitelag og jobbe for et bedre miljø? Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med spennende og flerfaglige oppgaver. GK har Norges fremste kompetansemiljø innen inneklima og ventilasjon. Serviceavdelingen i GK Ålesund består i dag av 12 medarbeidere. Det er stor vekst i vårt marked, og vi forventer en spennede utvikling i tiden som kommer. Vi leter derfor etter en erfaren prosjekleder innen VVS og/eller energi og miljø!

Arbeidsoppgaver: Prosjektledelse Kundekontakt Ansvar for kundeportefølje Teamarbeid med kollegaer Salg og tilbudsarbeid Ønskede kvalifikasjoner:
Ingeniørkompetanse VVS /Energi og miljø Relevant erfaring en fordel, gjerne innen drift og forvaltning, energiledelse / energioppfølging / EOS Evnen til god kommunikasjon Resultatorientert Utadvendt og serviceinnstilt Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 29.07.2016 Søk stillingen

Oras søker hele tiden etter dyktige folk. Her kan du legge inn en generell søknad

Hovedkontoret vårt er på Hasle i Oslo, og vi har avdelinger distriktsvis i Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Skien, Drammen og Oslo.

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, både fagarbeidere og ledere innen installasjon og service på VVS, HVAC, elektro, automasjon og kjøling, men også stabsfunksjoner som regnskap og administrasjon.

Du er velkommen til å legge inn en åpen søknad hos oss. Vennligst spesifiser i søknaden hvilket distrikt du ønsker å arbeide for, og hvilket fagområde som er av spesiell interesse.

Vi setter pris på at du gir oss god informasjon om deg og bakgrunnen din når du registrerer søknaden og CV'en din. Det gjør oss i bedre stand til å vurdere deg til stillinger hos oss. Last gjerne opp vitnemål og andre relevante dokumenter også.

Send søknad

Servicerørlegger, Lier

Å være servicerørlegger i Assemblin betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.

Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Teglverksveien 1, Lier og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig.
Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Thomas Trondskog tlf. 97577517

Søk stillingen

Vi søker Prosjektleder Rør for Otium i Tromsø

Bravida bidrar i byggingen av Tromsøs nye storsatsinger!

Bravida Norge AS, avd Tromsø Rør, søker Prosjektleder Rør for Otium i Tromsø

Vi er i gang med byggingen av Otium bo- og velferdssenter, og trenger ny prosjektleder som skal ha ansvaret for rørleggerentreprisen på dette prosjektet. Prosjektets skal ferdigstilles våren 2018 og den totale kostnadsrammen er på over 400 millioner.
Bravida er nå en ledende totalleverandør innen rør, ventilasjon og elektro i Tromsø. I rør-avdelingen har vi ca 30 medarbeidere, og vår ambisjon er å vokse videre, samt bli like store på prosjekt og service. Målet vårt er å bli Nr. 1 – både hva gjelder gode økonomiske resultater og kvalitet i utførelse. Andre store og unike prosjekter vi har på gang er nye A-fløy v/Universitetssykehuset Nord-Norge og Havneterminalen på Prostneset.

Som medarbeider hos Bravida får du:
Profesjonelt arbeidsmiljø med høy kompetanse Standardiserte og velutviklede systemer for prosjektstyring Gode muligheter for faglig og personlig utvikling, mellom annet gjennom Bravidaskolen Jobb i et meget solid konsern med fokus på kvalitet og lønnsomhet Konkurransedyktig lønn og blant bransjens beste forsikrings- og pensjonsordninger Dine arbeidsoppgaver
Lede prosjekt Otium Økonomisk, teknisk og ressursmessig administrere prosjektet fra start til slutt Deltakelse på byggemøter og tekniske befaringer Kalkulere og selge inn endringer og tillegg Ivareta teknisk kvalitet og HMS Ønskede kvalifikasjoner:
Relevant utdannelse innen rør Kremmerånd og forretningsforståelse Brennende interesse for faget og nye løsninger Erfaring med prosjektering og tverrfaglig samarbeid med andre entreprenører Kunnskap og interesse for effektiv bruk av PC baserte verktøy forutsettes Evne til å skape gode relasjoner og fremdrift med andre mennesker Vi lover å gjøre vårt ytterste for at du skal trives og lykkes som vår kollega i Bravida!

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Kristin Lindberg, Proffice AS, tlf. 414 70 464
eller Jonas Gustumhaugen, avdelingsleder Rør, Bravida Tromsø, tlf. 994 96 232.

Send din CV og søknadsbrev snarest og senest innen 29.6.2016.
Søk stillingen

Dersom konfidensialitet er ønskelig i en innledende fase, vil dette bli hensyntatt. 

Salgsansvarlig varmepumper

Fornybar energi er i vekst og vi ønsker å styrke oss med nye kolleger:

Salgsansvarlig luft til vann og væske til vann varmepumper mot forhandlere og proffmarkedet

Vi søker deg som får energi av å tenke nytt og av å møte kundene på deres arena.

Du har teknisk bakgrunn. Det er en fordel om du har jobbet med salg av varmepumper eller andre tekniske produkter jobbet med energianalyser eller lignende ute hos kunder.

Vi har hele Norge som marked og vil møte kundene våre der de er, så du må like å være i bevegelse.

Dette er en mannsdominert bransje, men det finnes også dyktige kvinner her. Denne stillingen passer utmerket for begge kjønn.

For spørsmål rundt stillingen, ta kontakt med adm. dir. Jens Frydenlund, 474 03 428 eller på mail: jens.frydenlund@qviller.no.

Søknadsfrist:  30.06.2016.
Søk stillingen


EL Montører service og entreprise, GK Elektro Asker

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver innen et firma med gode resultater og ambisjoner om vekst i årene som kommer? Vi har nå etablert oss i Asker og søker engasjerte og positive EL montører til oppdrag innen service og entreprise som kan være med bygge opp vår avdeling. Vi trenger flere dyktige medarbeidere med oss på laget. Vi er samlokalisert med GK Inneklima i Solbråveien 23. Arbeidsoppgaver: Utføre varierte Elektrikerarbeid på en faglig sikker og god måte hos våre kunder og oppdragsgivere Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Utføre forebyggende og lovpålagte vedlikeholdsoppdrag Sette seg inn i og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Fagbrev som Elektromontør gr. L Erfaring som elektriker fra service og/eller prosjekt Serviceinnstilt, engasjert og samarbeidsvillig Evnen til å jobbe selvstendig og i team Førerkort klasse B Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø   Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vi gleder oss til å lese din søknad!
Søknadsfrist: 15.08.2016
Søk stillingen

Rørleggere for service og prosjekt, GK Rør Drammen

GK Rør AS Drammen er en nystartet avdeling med ambisjoner om å bli en ledende aktør i Buskerud. I samarbeid med øvrige GK-selskaper og avdelinger kan vi levere totaltekniske entrepriser og totalteknisk service. Avdelingen er i vekst, og vi søker derfor etter rørleggere på service og prosjekt.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Løsningsorientert med evne til å jobbe både selvstendig og i team Ryddig og stukturert Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Drammen Vi vil behandle søknader fortløpende!

Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 17.07.2016
Søk stillingen
 

Seksjonsleder Service Rør - Trøndelag

Oras har 150 medarbeidere i Trøndelag og er i sterk vekst. Nå søker vi en seksjonsleder til vår serviceavdeling, seksjon rør, med 30 rørleggere.. Serviceavdelingen i ORAS Trøndelag leverer både serviceoppdrag og mindre prosjekter innen fire fagområder: rør, klima, elektro og automasjon. Noen av våre største kunder i Trøndelag er NTNU, St. Olav, E.C. Dahl Eiendom, Statoil og Malvik kommune. 

Vår nye seksjonsleder rør vil ha overordnet ansvar for serviceleveranser på rørfaget i en av Oras' største avdelinger. Serviceavdelingen har vokst mye i løpet av de siste 15 årene, og skal fortsette veksten. Du vil gjennom god ledelse, markedskunnskap og kremmerånd lede seksjonen målrettet videre. 

Som seksjonsleder rør i Oras vil du få en god mulighet til å arbeide tverrfaglig sammen med dyktige kolleger i Norges største VVS-leverandør. Arbeidsoppgaver Daglig oppfølging av drift og personal Prosjektledelse av serviceoppdrag Bidra til å utarbeide og gjennomføre serviceavdelingens strategiplan Utvikling og utvidelse av Oras' kundemasse i Trøndelag Oppfølging av KPI'er Personalledelse og bemanningsplanlegging Engasjert deltakelse i serviceavdelingens ledergruppe Ansvar for seksjonens økonomi og resultater Kvalifikasjoner Du har fagbrev som rørlegger, mesterbrev, teknisk fagskole eller er VVS-ingeniør Du har ledet eller et brennende ønske om å lede servicerørleggere Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning Tverrfaglig kompetanse er en fordel Utdanningsretning Bygg og anlegg Håndverksfag Maskin / Konstruksjon Utdanningstittel: Rørlegger, teknisk fagskole, VVS-ingeniør Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Høyskole / Universitet Personlige egenskaper Du har fokus og overblikk over de økonomiske konsekvensene til aktivitetene i seksjonen Du handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater Du leder gjennom å gi teamet ditt en klar opplevelse av retning, og du inspirerer og koordinerer andre på en god måte Du kommuniserer klart og presis Vi tilbyr Oras Trøndelag har mange faste og store kunder Mulighet til å videreutvikle og forme seksjonen videre Mellomlederstilling hos markedslederen i Norge. Du får mulighet til å utøve lederskap i et trygt miljø. Oras har høy, tverrfaglig VVS-, elektro- og automasjonskompetanse Eget kompetanseutviklingsprogram - Oras-skolen Andre opplysninger Reisevirksomhet: Ingen reiseaktivitet
  Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Teknisk support

Fornybar energi er i vekst og vi ønsker å styrke oss med nye kolleger:
Teknisk support; ansvarlig for luft til luft varmepumper

Vi søker deg som får energi av å tenke nytt og av å møte kundene på deres arena.

Den ideelle kandidaten har teknisk bakgrunn og erfaring fra å jobbe med varmepumper eller teknisk support av andre tekniske produkter.

Vi har hele Norge som marked og vil møte kundene våre der de er, så du må like å være i bevegelse.

Dette er en mannsdominert bransje, men det finnes også dyktige kvinner her. Denne stilingen passer utmerket for begge kjønn.

For spørsmål rundt stillingen, ta kontakt med adm. dir. Jens Frydenlund, 474 03 428 eller på mail: jens.frydenlund@qviller.no.

Søknadsfrist: 30.06.2016.
Søk stillingen

Distriktsleder VVS - Sør

Norsk Wavin AS har virksomhet innen forretningsområdene VA, VVS og El/Tele. Selskapet inngår i Wavin konsernet som er markedsleder i Europa innen plastrørsystemer. Wavin inngår videre i Mexichem Group med virksomhet innen produksjon av plastråvarer og plastrørsystemer. Mexichem Group er den globale markedsleder innen plastrørsystemer. Det norske selskapet har hovedkontor på Karihaugen i Oslo, med fabrikk i Høland i Akerhus. Omsetningen i 2015 var ca 500 MKR. og det norske selskapet består av 105 medarbeidere, hvorav 65 på Høland. Norsk Wavin er inne i en meget positiv utvikling og er i dag markedsleder innen vekstområdene overvannshåndtering, innomhus avløp og kabelvern for energi og telecom. Se gjerne www.wavin.no.

For vår oppdragsgiver søker vi:

Distriktsleder VVS
Relasjonsbygging og løsningssalg i distrikt Sør
 
Som distriktsleder VVS i Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder-fylkene blir du del av et kompetent salgsteam med høy faglig kompetanse. Du vil arbeide hos en markedsledende aktør med sterke merkevarer, systemer og løsninger og få selvstendig ansvar for utvikling av egen kundeportefølje. Produktmessig vil du kunne utvikle systemer tilpasset kundens krav. Stillingen rapporterer til Salgssjef.
 
Arbeidsoppgaver:
Drive oppsøkende salg og relasjonsbygging mot nye og eksisterende segmenter for sluttkunde Gjennomføre salgs- og markedsaktiviteter Innhenting og rapportering av markedsdata og annen informasjon Gjennomføre eksterne presentasjoner, informasjonsmøter og kurs Være kundens representant hos oss og vår representant hos kundene I samarbeid med produktsjef og teknisk medarbeidere definere og implementere riktige systemer for kundene Ansvarlig for å videreutvikle systemer og konsepter, samt bidra til innovasjon  Kvalifikasjoner:
Bakgrunn fra VVS-bransjen God salgserfaring og kan vise til en etablert kundeportefølje Sterke relasjonsegenskaper Resultat- og løsningsorientert Fortrolig med IT baserte arbeidsverktøy Meget gode kommunikasjonsegenskaper på norsk Høy arbeidskapasitet og evne til å prioritere oppgaver i en hektisk hverdag Evne til å motivere Godt humør  Personlige egenskaper:
Utpreget selger, ser muligheter der andre ser begrensninger Sulten etter nye utfordringer God gjennomføringsevne, strukturert og selvdreven Kremmersjel med blikk for innovasjon God nettverksbygger Løsningsorientert  Vi tilbyr:
Selvstendige og varierte arbeidsoppgaver med bred kontaktflate Konkurransedyktige betingelser Muligheter for faglig og personlig utvikling Et hyggelig og inkluderende miljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Firmabil For ytterlige informasjon ta kontakt med Linda Lauvålien på telefon 92 42 81 85, eller Ivar Ødegaard på tlf. 90 17 76 68. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad via: post@soler.no. Merk søknad med "12491". 

Søknadsfrist: Snarest.

Servicerørlegger, Ski

Å være servicerørlegger i Assemblin betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.


Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Industriveien 3A, Ski og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Martin Hanæs tlf. 91687447

Servicerørlegger, Oslo

Å være servicerørlegger i Assemblin AS betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.

Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Brobekkveien 80, Oslo og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Torgny Volden tlf. 99218846

Søk stillingen

Salgsansvarlig kjøleprodukter

Fornybar energi er i vekst og vi ønsker å styrke oss med nye kolleger:

Salgsansvarlig kjøleprodukter mot proffmarkedet

Vi søker deg som får energi av å tenke nytt og av å møte kundene på deres arena.

Den ideelle kandidaten har teknisk bakgrunn og erfaring fra systemsalg av kjøleprodukter / elektriske produkter i proffmarkedet. Du skal jobbe med kjøleprodukter og må ha god kjennskap til løsningene innen dette forretningsområdet og de grunnleggende ingeniørmessige utfordringene.

Vi har hele Norge som marked og vil møte kundene våre der de er, så du må like å være i bevegelse.

Dette er en mannsdominert bransje, men det finnes også dyktige kvinner her. Denne stilingen passer utmerket for begge kjønn.

For spørsmål rundt stillingen, ta kontakt med adm. dir. Jens Frydenlund, 474 03 428 eller på mail: jens.frydenlund@qviller.no.

Søknadsfrist: 30.06.2016.
Søk stillingen

Prosjektutvikler sprinkler, GK Rør Lillehammer

GK Rør distrikt Hedmark/Oppland består 4 avdelinger lokalisert på Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Gudbrandsdalen (Otta og Vågå). Vi arbeider innenefor prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk, service og produksjon. Teknisk avdeling er lokalisert på Lillehammer og bistår distriktet med blandt annet kalkulasjon, prosjektering og prosjektutvikling. For å styrke vårt tekniske team har vi nå behov for en erfaren ingeniør/sivilingeniør med god kunnskap og erfaring innen sprinkler prosjektering-/ kontroll. Du vil få en sentral rolle i distriktet, og arbeide tett med Avdelingsleder og fagansvarlig sprinkler.   Er du rett person har du: faglig tyngde og erfaring/ utdannelse innen rørfaget med spesielt forkus på sprinkler, men gjerne også erfaring fra andre fagdisipliner kunnskap om og sertifisering innen sprinkler prosjektering-/ kontroll jobbet med, og kan dokumentere ferdigheter i BIM evnen til å utforme og selge inn gode tekniske løsninger for GK Rør med fokus på tverrfaglige gode løsninger god forretningsmessig forståelse, har overblikk og jobber målrettet god økonomisk forståelse og er god på kalkulasjon evnen til å ta overordnet ansvar for prosjekteringsledelse ved totalentreprise god kunnskap om relevante lover og regler gode evner til å etablere og opprettholde gode relasjoner internt og eksternt relevant utdannelse som Ingeniør eller Siv. Ingeniør     Vi kan tilby: Utfordrende oppgaver og gode utviklingsmuligheter Et godt tverrfaglig arbeidsmiljø Konurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger   Stillingen vil i hovedsak betjene distrikt Oppland/Hedmark, men må også påregne å bistå våre øvrige distrikter ved behov.Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over og ønsker å være en del av et firma i vekst? Vi ser frem til å høre fra deg!
Søknadsfrist: 15.08.2016
Søk stillingen

Kalkulatør/prosjektutvikler, GK Rør Trondheim

Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør er Norges største rørentreprenører og har i dag i underkant av 500 ansatte totalt fra Oslo i sør til Hammerfest i nord. Vi er i stadig vekst og trenger nå vi din kompetanse i vårt prosjektteam. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig, godt  og profesjonelt fagmiljø. GK Rør Trøndelag har i dag 90 medarbeidere og er i sterk vekst. Vi jobber med alt innenfor rørfaget fra små til store prosjekter. Du vil få en sentral rolle i avdelingen, og jobbe med prosjekter lokalisert i trøndelag.
Arbeidsoppgaver:
Utarbeide kalkyler for salgsmuligheter hos eksisterende og nye kunder Prosjektutvikle og detaljkalkulere prosjekter Prosjekteringsledelse i innledende fase Prosjektering av energi- og røranlegg Utarbeide forslag til prosjektbudsjett, samt bistå prosjektleder ved innkjøp Sørge for at arbeidene utføres i henhold til GKs verdier, rutiner og kvalitetsplaner Ivareta og utvikle gode relasjoner mot eksisterende og nye kunder Samarbeide tett med prosjektutviklere, prosjektledere samt nye og eksisterende kunder og leverandører Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
VVS ingeniør eller tilsvarende, med god faglig bakgrunn Erfaring fra bransjen evt. rådgiverbakgrunn Erfaring med kalkulasjonsprogrammet Cordell er en fordel Gode kommunikasjonsevner og relasjonsbyggende egenskaper med evne til å jobbe selvstendig så vel som i team Resultatorientert med god økonomiforståelse Kunnskap om automatiske slokkeanlegg Må beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Konkurransedyktige lønnsbetingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Aktivt bedriftsidrettslag Arbeidssted er Trondheim Ønsker du å være med på laget? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 15.08.2016
Søk stillingen
Øker omsetningen med miljøprofil
Salgssjef Faghandel, Jan Bergh i Relekta er godt fornøyd med utviklingen i selskapet.
Øker omsetningen med miljøprofil
Relekta tar stadig nye markedsandeler og kan primært takke gode produkter, en bevisst miljøprofil og solid salgsarbeid for suksessen. Relekta-Gruppen omsatte i fjor for 173 millioner kroner og forventer en omsetning i år på ca. 200 millioner kroner.
VVS-bransjen er en av flere bransjer, der salget stadig er økende.

Relekta ble etablert i 1977 og har vel 100 ansatte. Forretningsideen er å importere og selge reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til bygg, verksted og industri. Visjonen er enkel og klar: «Vi gjør vedlikehold enklere...».

Hos VVS-grossistene
I 2000 begynte Relekta å importere og markedsføre NOVATECH-serien og i 2006 startet man med Relekta 101-serien, som er en egenprodusert serie som kompletter de mer kjente NOVATECH-produktene.

Salgssjef Faghandel, Jan Bergh har jobbet i Relekta siden 2000 da han startet å bygge opp salgsavdelingen i faghandel-delen av bedriften. Bergh er den, som sammen med sine medarbeidere, blant annet har kontakt med de store VVS-grossistene.
- Våre produkter er tilgjengelig hos Brødrene Dahl, Onninen, Heidenreich og Ahlsell, slik at rørleggeren får alt på ett sted. Det er viktig for rørleggerne å spare tid og få alt ført på aktuelt prosjekt, så vi jobber tett mot VVS-grossistene, sier salgssjef Jan Bergh til www.vvsforum.no.

Miljøpositiv bedrift
I dag står Faghandel-avdelingen for ca. 35 prosent av den totale omsetningen til Relekta.

Relekta er en miljøpositiv bedrift. Bedriften har for lengst tatt ut av snakkestadiet og handlet, gjort en rekke konkrete tiltak på miljøsiden. Bedriften arbeider aktivt for og oppfordrer til reparasjon fremfor nyinnkjøp og har gått mye lenger i sitt miljøarbeid enn hva myndighetene forlanger.

Relekta er ISO 9001 kvalitetssertifisert, MQA-01 salg og markedssertifisert, OHSAS 18001 helse og sikkerhetssertifisert, ISO 14001, EMA, Miljøfyrtårn, Grønn Punkt og Klimakvoter. Relekta er den eneste bedriften i Norge som kan skilte med MQA-sertifisering.

- Våre kunder har større og større oppmerksomhet knyttet til miljø. Vi har gjort noe med det og det har også bidratt til mange nye kunder, sier Jan Bergh.

Hovedproduktet TEC7
I tillegg til dette har Relekta en unik bruksforsikring og en femstjerners garanti overfor kundene, som bidrar til trygghet for markedet.

- Vi ønsker å vise ved handling at vi står inne for våre produkter og at de holder høy kvalitet, samt at håndverkene får en bedre hverdag, påpeker Jan Bergh.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no

VVSForum ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VVSForum har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her