Ledige stillinger

Prosjektingeniør Byggautomasjon, GK Tromsø

Vil du bli vår nye kollega?
Grunnet stor aktivitet, søker vi en dyktig og engasjert Prosjektingeniør til vår avdeling i Tromsø. Vi tilbyr deg en spennende jobb i Norges ledende inneklimakonsern.
Arbeidsoppgaver:
Gjennomføre prosjektering-og programmering i henhold til arbeidsoppdarg i det enkelte prosjekt og beskrevne rutine Rapportere og foreslå forbederingstiltak som er tjenlig for kunden og GK Sette seg inn i kundens krav og planlegge hvordan oppdraget skal gjennomføres mest mulig rasjonelt og kostnadseffektivt Ønskede kvalifikasjoner:
Ingeniør, teknisk fagskole, fagbrev eller tilsvarende erfaring Problemløser Gode kommunikasjon og koordineringsevner Generelt god IT kunnskap Vi tilbyr:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning gjennom GK skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 20.12.2015
Søk stillingen

Servicetekniker Ventilasjon/Kjøl, GK Kongsvinger

Vil du bli med på laget for et bedre miljø. GK Kongsvinger er en avdeling med 12 ansatte og vi holder til i fine lyse lokaler i Industrivegen 53. Som følge av økt oppdragsmengde søker vi etter serviceteknikere for ventilasjon og kjøl.Arbeidsområdet er Åsnes i nord til Bjørkelangen i sør/vest.

Arbeidsoppgaver:
Service og vedlikehold av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Teamjobbing på avdelingen Salg av våre tjenester Ønskede kvalifikasjoner:
Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling Utadvent og serviceinnstilt Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 04.12.2015
Søk stillingen

Prosjektutvikler, GK Rør Bodø

GK Rør Bodø består av 7 motiverte og faglig dyktige medarbeidere som arbeider inneneholder prosjektutvikling, prosjektledelse, service og produksjon. Vi har økende etterspørsel og ordrereserver, og skal nå styrke vår avdeling med en ny prosjektutvikler med god kunnskap og erfaring i bransjen. Du vil få en sentral rolle i distriktet, og arbeide tett med våre Avdelingsledere.    Hovedoppgaver: Prosjektutvikle og detaljkalkulere prosjekter Prosjekteringsledelse i innledende face Prosjektering av energi og røranlegg Utarbeide forslag til prosjektbudsjett Sørge for at arbeidet utføres i henhold til kvalitetssikringsplaner og systemer i prosjekteringsfasen   Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Ingeniør/Sivilingenør, med god fagelig bakgrunn Erfaring fra bransjen evt. rådgiverbakgrunn Forretningsmessig egenskaper Gode kommunikasjonsevner og relasjonsbyggende egenskaper Må beherske norsk skriftlig og muntlig  Vi kan tilby: 

Konurransedyktige lønningsbetingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Utfordrende  og utviklende arbeidsoppgaver Et godt tverrfaglig arbeidsmiljø     Arbeidsted er Bodø Vi vil behandle søknader fortløpende! Vil du jobbe i et firma med gode utviklingsmuligheter? Vi ser frem til å høre fra deg!
Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Blikkenslager / Montør service / Kjøletekniker, Haugesund

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Haugesundavdelingen med:

BLIKKENSLAGER/MONTØR SERVICE/KJØLETEKNIKER
Inneklima – ventilasjon - energi


Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.

Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Kenneth Fjermedal, tlf. 916 20 038, mail: kfjermedal@solland.no

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Hollendersvingen 16, 5522 Haugesund. Mrk. Søknad og stilling.

Prosjektleder Rør, Drammen

Arbeidsoppgaver:
- Planlegging og gjennomføring av rør prosjekter
- Anbudskalkulasjon
- Ansvar for SHA og utarbeidelse av fremdriftsplaner
- Sikre riktig kvalitet på egne prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner: 
- Erfaring fra rør og/eller ventilasjonsprosjekter
- Nøyaktig og detaljorientert
- Kremmerånd, nytenkende og kreativ
- Løsningsorientert og god økonomi forståelse
- Stor arbeidskapasitet
- Ønskelig med datakunnskaper innenfor Cordel

Gode lønnsbetingelser for rette kandidat. Spørsmål kan stilles til daglig leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125.
Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no.

Søknadsfrist: Snarest

VITO OSLO AS søker prosjektleder VVS

Prosjektlederen vil jobbe selvstendig innenfor alle fasene i prosjekter innen rør og/eller ventilasjon:
• Priskalkulering og kontraktsforhandlinger
• Prosjektledelse, inkl.:
• Innkjøp av prosjektering fra RIV
• Bemanning av prosjekter
• SHA og sikre kvalitet i gjennomføringen
• Prosjektøkonomi og rapportering

Vi ser etter en VVS-ingeniør som har:
• Erfaring med gjennomføring av VVS-prosjekter og etablert nettverk i Oslo/Akershus.
• Kremmerånd og løsningsorientert
• God forståelse av økonomien i prosjekter
• Er ansvarsbevisst, pålitelig og kundeorientert
• Gjerne kjennskap til Cordel

Vi tilbyr en selvstendig og sentral stilling i et solid selskap som er godt etablert, men samtidig har vesentlige vekstambisjoner. Konkurransedyktige betingelser og trivelig arbeidsmiljø.

Serviceleder, Kongsvinger

Vil du bli med på laget for et bedre miljø. GK Kongsvinger er en avdeling med 12 ansatte og vi holder til i fine lyse lokaler i Industrivegen 53. Vi søker en engasjert og motivert serviceleder til våre serviceteknikere.Arbeidsområdet er Åsnes i nord til Bjørkelangen i sør/vest.

Arbeidsoppgaver:
Styre og organisere serviceteknikerene så arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Planlegge utføring av servicekontrakter/tilleggsarbeider Gjennomgå alle serviceavtaler og bestille deler til disse før serviceavtalen påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner:
Fagbrev innen elektro/automasjon/kjøl/rør/blikk/mekanikk. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 04.12.2015
Søk stillingen

Serviceteknikker, Oslo

Arbeidsoppgaver:
- Utføre pålagt servicearbeid innen de tekniske fag.
- Ha ansvar for at pålagte arbeidsoppgaver blir gjennomført med hensyn til kvalitet og innhold.
- Markedsføre selskapets tjenester ovenfor kunder med tanke på nye kontrakter.
- Være med i arbeid for å bygge opp bedriften kompetanse på alle nivåer, for på den måten være bedre rustet til å møte de utfordringene som ligger foran oss.

Egenskaper:
- Nøyaktig og ryddig
- Evne til å jobbe i et hektisk miljø
- Selvstendig og initiativrik
- Positiv, blid og omgjengelig
- God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- God teknisk forståelse
- Fag/svennebrev
- Automatiker bakgrunn

Relevant utdannelse/arbeidserfaring kan erstatte fag/svennebrev. Har du disse egenskapene, håper vi du søker på stillingen så snart som mulig. Spørsmål kan stilles til daglig leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125. Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no 

Prosjektleder, Drammen

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Drammenavdelingen med:
PROSJEKTLEDER
Inneklima – ventilasjon - energi

Som prosjektleder vil du rapportere direkte til avdelingsleder, og ha ansvar for ”a til å” i spennende prosjekter. Stillingen er meget selvstendig og vil i hovedsak bestå i markedsføring og salg av våre tjenester, kontraktsforhandlinger og totalansvar for prosjektgjennomføringen.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk samtidig som du klarer deg bra på engelsk. Lang praksis og relevant erfaring vil kunne kompensere for høyere utdannelse. Du har god kjennskap til tekniske entrepriser og liker å jobbe prosjektorientert.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser.

Stillingen er sentral i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Karl Henrik Myrland, tlf. 91773074, mail: khmyrland@solland.no

Søkandsfrist: Snarest
Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Neumannsgate 5, 3044 Drammen, Mrk. Søknad og stilling.

Prosjektleder, GK Rør Bodø

GK Rør. Norges største rørentreprenør med over 300 ansatte i Oslo, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest. Vår virksomhet er en del av GK Norge AS, som er landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift. I januar 2015 etablerte vi vår virksomhet i Bodø og har nå økende ordrereserver. Vi søker derfor en engasjert Prosjektleder til våre prosjekter. 

Arbeidsoppgaver:
• Oppfølging og ledelse av prosjekter
• Valg av leverandører og tekniske løsninger
• Bemanningsplanlegging og -oppfølging
• Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimeringer og faktureringsplaner
• Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
• Ingeniørkompetanse med relevant fagkrets, evt. solid rørteknisk bakgrunn
• Gjerne prosjektledererfaring, men også annen relevant bransjeerfaring er interessant
• Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert
• Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner
• Resultatorientert med økonomisk forståelse

Vi kan tilby:
• Et trivelig og faglig sterkt arbeidsmiljø
• Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver
• Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser
• Arbeidssted er Bodø

Ønsker du å være med på vår satsing? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Selger VVS - Stavanger og Haugesund

Arbeidsoppgaver og ansvar:

- Ansvar for å bygge opp, og utvikle en lønnsom og god kundeportefølje.
- Kontinuerlig overvåke og se muligheter i markedet, herunder identifisere potensielle nye kunder
- Møtebooking og gjennomføring av kundemøter.
- Jobbe aktivt for å sikre nye kunder.
- Arbeide med kundespesifikke løsninger i samarbeid med leverandører.
- Prosjektgjennomføring.

Erfaringer og egenskaper:

- Erfaring fra oppsøkende salg med dokumenterte sterke resultater. Det er ønskelig med bakgrunn fra teknisk salg.
- God forretningsforståelse, og evne til å forstå økonomien i et salg.
- God kjennskap til bruk av IT-verktøy.

For å lykkes tror vi du:

- Er nysgjerrig og god til å se nye muligheter.
- Er kvalitetsbevisst og opptatt av å levere kvalitet i arbeidet.
- Er kontaktskapende og i stand til å jobbe med en variert kundemasse.
- Har mye vilje, energi og stor gjennomføringsevne.
- Er selvstendig og god til å strukturere arbeidsdagen.
- Har pågangsmot som gjør at du hver dag ønsker å skape resultater.

Vi tilbyr:

Som selger i Heidenreich AS vil du få en variert og spennende hverdag med mange muligheter i et seriøst selskap i vekst. Du får jobbe selvstendig i en organisasjon som har fokus på samarbeid og kommunikasjon.

For eventuelle spørsmål og mer informasjon om stillingen kontakt Kine Ljone Skogaas på tlf. 994 51 101

Tiltredelse: Snarest eller etter avtale.
Søk her

Servicetekniker ventilasjon - Buskerud og Vestfold

Har du lyst til å jobbe med ventilasjonsservice i et tverrfaglig og utviklende miljø? 
Oras AS sine 77 medarbeidere i Buskerud jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Nå søker vi en erfaren ventilasjonstekniker til vår serviceavdeling på klima i Drammen. Her har vi en en aktiv og tverrfaglig serviceavdeling med store og mindre kunder i regionen, som HTS Eiendom, Union Eiendomsutvikling og Svelvik kommune. Vi leverer serviceoppdrag til boliger, næringsbygg, skoler, barnehager m.m. Arbeidsoppgaver Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Dokumentere avvik Bidra til mersalg hos våre kunder Samarbeid med andre avdelinger med ventilasjonskompetanse på tverrfaglige nivå Kvalifikasjoner Erfaring som ventilasjonstekniker Fagbrev innen klima, energi og miljø (KEM) Erfaring kan erstatte formelle krav til utdannelse Det er en fordel med kjennskap til markedet i Drammensområdet Utdanningsretning Bygg og anlegg Håndverksfag Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Forstår problemer raskt og finner gode løsninger Nysgjerrig og faglig sulten Planlegger, gjennomfører og leverer med kvalitet Serviceorientert og samarbeidsvillig Vi tilbyr Karrieremuligheter Varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å utforme din egen arbeidsdag Tverrfaglig samarbeid innen VVS-fagene Kurs og etterutdanning gjennom vår egen ORAS-skole Godt arbeidsmiljø Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
  Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Vi søker uteselger VA - Lofoten-Vesterålen-Harstad og Narvik

Arbeidsoppgaver og ansvar:

-          Utvikle en lønnsom kundeportefølje.
-          Planlegge og gjennomføre kundeaktiviteter.
-          Arbeide med kundespesifikke løsninger.
-          Prosjektgjennomføring.

Erfaringer og egenskaper:

-         Vi foretrekker at du har erfaring og kunnskap fra VA bransjen og forutsetter at du er opptatt av kunder og applauderer om du har erfaring fra salg.
-         Du må ha et ønske om å ha en selvstendig arbeidshverdag ute hos kundene, i tillegg være kreativ og resultatorientert.
 
Vi tilbyr:

En variert og spennende hverdag med mange muligheter i et seriøst selskap. Du får jobbe selvstendig i en organisasjon som har fokus på samarbeid og kommunikasjon.

Til stillingen medfølger det firmabil.

Arbeidssted og salgsområde er Lofoten-Vesterålen-Harstad og Narvik.

Som selger rapporterer du til Distriktssjef i Svolvær/Narvik.

Tiltredelse: Etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Distriktssjef Tore Knutsen telefon 952 58 007 eller mail:Tore.Knutsen@heidenreich.no.

Søknadsfrist: 4. desember 2015
Søk stillingen

Montører Narvik og Lofoten

Ønsker du en jobb med gode utviklingsmuligheter?  Vi er i vekst og ønsker flere kollegaer til områdene Narvik og Lofoten. Er det deg vi leter etter?
Arbeidsoppgaver:
Montere ventilasjonsanlegg, lage/montere kanaler og beslag Ombygging av eksisterende anlegg Ansvar for egne prosjekter Medvirke til at den daglige driften av tildelt prosjekt er i samsvar med fremdriftsplan Bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplass Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner:
God faglig kompetanse, gjerne fagbrev innen kobber og blikkslagerfaget Serviceinnstilt og samarbeidsorientert Selvstendig og initiativrik Initiativtaker til tidlig problemløsning Vi tilbyr:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning gjennom GK skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 17.01.2015
Søk stillingen

Blikkenslager / Montør Service, Bodø

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Bodøavdelingen med:

Blikkenslager / Montør / Service
Inneklima – ventilasjon - energi


Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.
Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Gudmund Jensen, tlf. 95048168, mail: gjensen@solland.no

Søknadfrist: Snarest

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Olav V`s gatet 96B, 8004 Bodø, Mrk. Søknad og stilling.

Prosjektleder Ventilasjon, GK Norge

Ønsker du en interessant jobb med gode personlige utviklingsmuligheter?
 
 

Vi er i vekst, og ønsker oss en dyktig og engasjert Prosjektleder. Som Norges ledende inneklimakonsern, tilbyr vi en spennende arbeidsplass med stor tverrfaglig bredde. Blir du med på laget? Arbeidsoppgaver:
 

Lede og følge opp egne prosjekter på byggeplass Teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for egne prosjekter Oppfølging av underleverandører/ partnere Kundekontakt og salg HMS- og kvalitetsansvarlig for egne prosjekter Fagområder er ventilasjon, kjøling, automatikk og enøk Koordinere avtalte parter i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner:
 

Siv.ing./Ingeniørkompetanse VVS. Lang erfaring kan oppveie for formell kompetanse Prosjektledererfaring Resultatorientert Evne til god kommunikasjon Utadvendt og serviceinnstilt Generelt god IT kunnskap Vi tilbyr:
 

En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning gjennom GK skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Betingelser i h.h.t.kvalifikasjoner
Søknadsfrist: 20.12.2015
Søk stillingen

Prosjektleder Byggautomasjon, GK Tromsø

Er du vår nye Prosjektleder Byggautomasjon?
Vi er i vekst, og vil gjerne ha deg med på laget! Som Norges ledende inneklimakonsern, tilbyr vi en spennende jobb med gode personlige utviklingsmuligheter. 
Arbeidsoppgaver:
Prosjektering og prosjektledelse av automatikk- og SD-anlegg for styring av inneklima og andre tekniske installasjoner Koordinere samspillet mellom de tekniske fagene i byggeprosessen Ønskede kvalifikasjoner:
Ingeniørutdannelse innen automasjon Relevant erfaring fra arbeid innen byggautomasjon og/eller inneklima God generell kunnskap innen data/IT/nettverk Evnen til god kommunikasjon og vilje til å jobbe i team Vi tilbyr:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning gjennom GK skolen  Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 20.12.2015
Søk stillingen

Prosjektleder Ventilasjon, Oslo

Arbeidsoppgaver: 
- Planlegging og gjennomføring av ventilasjons prosjekter

Anbudskalkulasjon: 
- Ansvar for SHA og utarbeidelse av fremdriftsplaner
- Sikre riktig kvalitet på egne prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring fra ventilasjonsprosjekter
- Nøyaktig og detaljorientert
- Kremmerånd, nytenkende og kreativ
- Løsningsorientert og god økonomi forståelse
- Stor arbeidskapasitet
- Ønskelig med datakunnskaper innenfor Cordel

Gode lønnsbetingelser for rette kandidat. Spørsmål kan stilles til avdelings leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125.
Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no

Administrativ saksbehandler, GK Rør Bodø

GK Rør er en av landets største rørentreprenører med 350 ansatte på landsbasis. Vår avdeling i Bodø består i dag av 10 ansatte, fordelt på Service og Entreprise. Vi er i stadig vekst og søker derfor en serviceinnstillt Administrativ saksbehandler til å bistå vår avdeling i Bodø med ulike administrative oppgaver.  

Arbeidsoppgaver:
Kundemottak og ordrebehandling Fakturering Bistå prosjekt- og serviceledere med administrative oppgaver i prosjekter Ivareta HR/HMS oppgaver Andre administrative oppgaver ved avdelingen og sentralt Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Gjerne økonomisk/administrativ utdanning på høyskolenivå  Arbeidserfaring fra bransjen  Noe kjennskap til HR/HMS oppgaver Gode datakunnskaper, kjennskap til Axapta er en fordel Proaktiv, strukturert og serviceinnstilt Vi kan tilby:
Utfordrende arbeidsoppgaver i en stilling med utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser  Gode pensjons- og forsikringsordninger Et meget godt arbeidsmiljø i et selskap i vekst Arbeidssted Bodø Vi vil behandle søknader fortløpende!    Er du en serviceinnstillt person med høy arbeidskapasitet, vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Prosjektleder Ventilasjon, Vestfold

Arbeidsoppgaver:
- Planlegging og gjennomføring av ventilasjons prosjekter

Anbudskalkulasjon:
- Ansvar for SHA og utarbeidelse av fremdriftsplaner
- Sikre riktig kvalitet på egne prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring fra ventilasjonsprosjekter
- Nøyaktig og detaljorientert
- Kremmerånd, nytenkende og kreativ
- Løsningsorientert og god økonomi forståelse
- Stor arbeidskapasitet
- Ønskelig med datakunnskaper innenfor Cordel

Gode lønnsbetingelser for rette kandidat. Spørsmål kan stilles til avdelings leder, Vidar Lien, på telefon 952 06 868.
Skriftlig søknad sendes til lien@vito-as.no , Snarest.

Vil du være med å videreutvikle GK Rør Tromsø? Vi søker Serviceleder proff.


GK Rør Tromsø består av 10 motiverte medarbeidere innen service og entreprise. Vi er i stadig vekst, og ønsker å styrke vår kapasitet og kompetanse innenfor servicemarkedet, og søker derfor etter en engasjert og motivert Serviceleder.   Arbeidsoppgaver:
Styre og organisere rørleggerne så arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Salg og kundeoppfølging  Planlegge utførelse av service- og tilleggsarbeider Gjennomgå alle kundeavtaler og bestille deler til disse før arbeidene påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner:
Relevant fagutdanning, gjerne tekniske fagskole (KEM) eller tilsvarende. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Vi vil behandle søknader fortløpende!
Er du vår nye Serviceleder, vi ser frem til å høre fra deg!
  Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Blikkenslager / Montør service / Kjøletekniker, Stavanger

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Stavangeravdelingen med både:
BLIKKENSLAGER/MONTØR SERVICE/KJØLETEKNIKER Inneklima – ventilasjon - energi
Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.

Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Espen Lundervold, tlf. 90755762, mail: elundervold@solland.no

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Pedersgate 110, 4014 Stavanger, Mrk. Søknad og stilling.

Avdelingsleder service, GK Romerike

Vil du bli med på laget for et bedre miljø? GK Romerike har ca 60 medarbeidere og vi holder til i Jogstadveien 25 på Kjeller. Vår avdeling med arbeidsområde på øvre Romerike søker en dyktig og engasjert avdelingsleder. 

Arbeidsoppgaver:
• Aktiv kundebehandling og markedsbearbeiding
• Utøve operativ ledelse av avdelingen
• Personal, budsjett, økonomi og resultatansvar
• Ansvar for å definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til handlingsplaner

Ønskede kvalifikasjoner:
• Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, gjerne fagkunnskap fra VVS/kjøling/HVAC
• Prosjektleder- og/eller rådgivererfaring
• Gjerne erfaring fra eiendomsforvaltning
• Gode kommunikasjonsevner og evne til å motivere mennesker
• Resultatorientert og fokus på økonomi
• Generelt god IT kunnskap

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 15.12.2015
Søk på stillingen

Montasjeleder, GK Narvik

Ønsker du en spennende jobb med gode personlige utviklingsmuligheter? Vi er i vekst, og søker etter en løsningsorientert montasjeleder til oppdrag i Narvikområdet.
  Arbeidsoppgaver:
Administrere og organisere egen og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig Ha ansvar for innkjøp og logistikk i prosjekter Ansvar for at den daglige driften av tildelt prosjekt er iht. avtalt drift, økonomi og kvalitet Bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplass Vise ansvar for egen og andres sikkerhet Ønskede kvalifikasjoner:
God faglig kompetanse Erfaring fra arbeidsledelse Gode kommunikasjonsevner og initiativtaker til tidlig problemløsning Selvgående og administrativ ryddig Generelt god IT kunnskap Vi tilbyr:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning gjennom GK skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 17.01.2016
Søk stillingen

Servicetekniker, GK Tromsø

Vil du bli vår nye Servicetekniker?

Vår oppdragsmengde er økende, og vi søker derfor etter en serviceinnstilt kollega til vår avdeling i Tromsø. Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter gjennom GK skolen.
  Arbeidsoppgaver:
Service og vedlikehold av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Teamjobbing på avdelingen Salg av våre tjenester Ønskede kvalifikasjoner:
Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling Utadvent og serviceinnstilt Vi tilbyr:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning gjennom GK skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 20.12.2015
Søk stillingen

Montasjeleder/Anleggsleder, GK Bodø

Ønsker du en jobb med gode utviklingsmuligheter, i Norges ledende inneklimakonsern?
GK Norge er i vekst og vår oppdragsmengde øker. Vi søker derfor etter en positiv og løsningsorientert Montasjeleder/Anleggsleder til vår entrepriseavdeling i Bodø.

   Arbeidsoppgaver: Administrere og organisere egen og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig Ha ansvar for innkjøp og logistikk i prosjekter Ansvar for at den daglige driften av tildelt prosjekt er iht. avtalt drift, økonomi og kvalitet Bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplass Vise ansvar for egen og andres sikkerhet Ønskede kvalifikasjoner:
God faglig kompetanse Erfaring fra arbeidsledelse Gode kommunikasjonsevner og initiativtaker til tidlig problemløsning Selvgående og administrativ ryddig Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 07.12.2015
Søk stillingen

Rørlegger service og enterprise, GK Rør Hammerfest

Vil du bli del av en av Norges største rørentreprenør GK Rør AS? Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. GK Rør Hammerfest består i dag av 5 engasjerte medarbeidere. Vi har nå økende etterspørsel og trenger flere dyktige og serviceinnstillte Rørleggere til våre Service og Entreprise  avdelinger med oss på laget.    Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Sette seg godt inn i, og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Som Bas vil du også måtte motivere og lede arbeidslaget til å levere resultater samt ha gode evner til å samarbeide og kommunisere godt med alle innvolverte parter i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted Hammerfest Vi vil behandle søkere fortløpende!
 
Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Butikkselger til vår butikk i Haugesund

Arbeidsoppgaver og ansvar:

-          Kundebehandling og salg over disk.
-          Varemottak og varepåfylling i butikken
-          Samspill med inne- og ute-salgsteam
-          Sørge for å skape høy trafikk og gode resultater
-          Ta del i alle arbeidsoppgaver som gjennomføres i butikken

Erfaringer og egenskaper:

-          Vi foretrekker at du har erfaring fra butikk, forutsetter at du er opptatt av kunder og applauderer om du har erfaring fra vår bransje.
-          Vi håper du har evne og lyst til å jobbe selvstendig og regner med at du også har gode samarbeidsevner.
 
Vi tilbyr:

En spennende jobb med gode framtidsutsikter. Du får jobbe selvstendig i en organisasjon som har fokus på samarbeid og kommunikasjon.
 
Tiltredelse: Snarest eller etter avtale.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Trond Salvesen telefon: 97060464 eller mail: trond.salvesen@heidenreich.no.

For å søke på stillingen må du bruke følgende lenke:

Søknadsfrist: 10.desember 2015
Søk stillingen

Rørleggere Service og Entreprise, GK Tromsø

Vil du bli del av en av Norges største rørentreprenør GK Rør AS? Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. GK Rør Tromsø består i dag av 10 engasjerte medarbeidere. Vi har nå økende etterspørsel og trenger flere dyktige og serviceinnstillte Rørleggere til både service og entreprise.


Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Sette seg godt inn i, og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Som Bas vil du også måtte motivere og lede arbeidslaget til å levere resultater samt ha gode evner til å samarbeide og kommunisere godt med alle innvolverte parter i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi kan tilby:
Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted Tromsø  
Vi vil behandle søknader fortløpende!
Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!
Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Blikkenslager / Montør service / Kjøletekniker, Oslo

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Osloavdelingen med:

BLIKKENSLAGER/MONTØR SERVICE/KJØLETEKNIKER
Inneklima – ventilasjon - energi


Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.

Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Trond Bergersen, tlf. 917 76 100, mail: tbergersen@solland.no

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Brynsengveien 2, 0667 Oslo. Mrk. Søknad og stilling.

Vi søker Innkjøper

Arbeidsoppgaver og ansvar:

-          Ansvar for at lagerbeholdningen innen et spesifikt område samsvarer med markedets behov
-          Utstrakt samarbeid med salgsapparatet for å avstemme behov for varekjøp
-          Utstrakt samarbeid med sentrallageret for å avstemme kapasitet og varebeholdning
-          Ansvar for egen leverandørportefølje
-          Skal ha god oversikt over markedssituasjonen i bransjen innen sitt spesifikke område
-          Ansvar for leverandørfakturaer
-          Følge opp nøkkeltall (bla.: servicegrad, tomme hyller, beholdning)
 
Erfaringer og egenskaper:

-          Vi foretrekker at du har erfaring og kunnskap fra bransjen eller lignende bransjer og er god på å forhandle.
-          Du må være proaktiv på lønnsomme innkjøp i tillegg til at vi setter nøyaktighet høyt.
-          Gode kommunikasjonsevner forventer vi at du har og at du kan se på saker med et kritisk øye.
 
Vi tilbyr:

En stilling med stor selvstendighet og utfordrende arbeidsoppgaver. Et godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer.

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Innkjøpsleder Johan Boshag - tlf 92652563 eller mail: Johan.Boshag@heidenreich.no, eller HRsjef

Lise Wangberg, tlf 41436237 eller mail: Lise.Wangberg@heidenreich.no

Tiltredelse: snarest eller etter avtale.

Søknadsfrist: 6. desember 2015
Søk stillingen

Rørleggere, VITO Vestfold

Vi er på jakt etter rørleggere med svennebrev, og som er selvstendige og løsningsorienterte.

For alle stillingene ønskes kandidater med stor arbeidskapasitet og god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. VITO teknisk entreprenør AS tilbyr gode utviklingsmuligheter og selvstendige arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser. Hos oss får du jobbe i en bedrift som står for store og spennende utfordringer i et tverrfaglig miljø.

Spørsmål kan stilles til styreformann v/Vidar Lien på telefon 95 20 68 68.
Skriftlig søknad sendes til: lien@vito-as.no snarest.

Rørlegger baser, GK Tromsø

Som Bas i GK Rør får du muligheten til å være med å påvirke din egen arbeidsdag ved å planlegge å koordinere jobben som skal utføres. I våre byggeprosjekter har du en viktig sentral rolle som forutsetter god kommunikasjon og samarbeid med ulike involverte aktører internt og eksternt. Det er du som skal  lede arbeidslaget til å nå bedriftens og prosjektets felles mål og frister gjennom god kommunikasjon, motivasjon og planlegging. Vi har stor etterspørsel etter våre tjenester i Tromsø og søker nå positive og løsningsfokuserte baser på service og entreprise.    Arbeidsoppgaver:
Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og temasamarbeid på en profesjonell og tillitsvekkende måte Skape engasjement og sikre forankring Lede og levere resultater Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Muligheten til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Tromsø Vi vil behandle søknader fortløpende! 
  Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Serviceteknikere ventilasjon og rør - Rogaland

Har du lyst på en spennende jobb i en landsdekkende entreprenør med gode utviklingsmuligheter? 
Oras AS sine 35 medarbeidere i Rogaland jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Nå søker vi erfarne serviceteknikere innen ventilasjon og rør til vår serviceavdeling. Vi er en aktiv og tverrfaglig serviceavdeling med interessante kunder i regionen. 

Ta gjerne kontakt med oss for å vite mer! Arbeidsoppgaver Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg eller røranlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar Samarbeid med andre i avdelingen Salg av våre tjenester Kvalifikasjoner For servicetekniker ventilasjon:Gjerne fagbrev innen elektro, bygg automasjon, kjøling og bakgrunn fra bygg automasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer For servicetekniker rør: Svennebrev innen rørfaget og bakgrunn som rørlegger, gjerne på service Utdanningsretning Bygg og anlegg Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Forstår utfordringer raskt og finner gode, faglige løsninger Viser initiativ og tar ansvar Serviceorientert og fleksibel Vi tilbyr En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

RÅDGIVERE Vann- og miljøteknikk

Seksjon Infrastruktur og miljø står ovenfor store oppgaver innen vann-, miljø- og infrastrukturfagene i tiden som kommer. Seksjonen har i dag et slagkraftig fagmiljø innen vann- og miljøteknikk, areal- og byplan, landskapsarkitektur,byggesak/myndighetskontakt og samferdsel. Seksjonen har 60 medarbeidere.

Vår faggruppe for VA-teknikk som består av 17 medarbeidere prosjekterer forskjellige typer vannforsynings-, avløps- og renovasjons anlegg, samt lette og tyngre konstruksjoner i tilknytning til disse, samt flom, avløp og vann modellering. Vi gjennomfører prosjektering og prosjekteringsledelse på alle nivåer. Vi utarbeider hovedplaner, beredskapsplaner, modellberegner ledningsnett og foretar vurderinger med tilhørende tekniske- og økonomiske beregninger av eksisterende anlegg.

Arbeidsoppgaver:
Vi søker erfarne fagpersoner innen vann- og miljøteknikk med kompetanse innen utarbeidelse av detalj- og overordnede planer for rehabilitering av eksisterende anlegg, planer for bygging av nye, samt tilhørende anbudsgrunnlag.
 
Hydraulisk modellering, flommodellering, risikoplanlegging, vannrensing, avløpsrensing og overvannshåndtering er også områder hvor vi trenger din kompetanse.
 
Kvalifikasjoner:
- Du har fra 5 års arbeidserfaring innen vann- og miljøteknikk
- Du har en teknisk utdannelse med en Bachelor- eller Master grad
 
Personlige egenskaper:
- Du er strukturert og opptatt av kvalitet
- Du har gode samarbeidsegenskaper da du vil arbeide tett sammen med andre kollegaer 
- Du har god vurderingsevne med hensyn til å se hva som er mulig innen gitte rammer 
- Du er kundeorientert med god forrentingsforståelse
 
Vi tilbyr: Gode lønns- og ansettelsesbetingelser, samt kjøp av aksjer i eget selskap, Hjellnes Consult as. Vårt miljø preges av faglige utfordringer med utviklingsmuligheter i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.
 
Hjellnes Consult har et spesielt bra arbeids- og sosialt miljø, og vi er opptatt av aktiv personal og kompetanseutvikling. Mange synes vi er et selskap av passelig størrelse.
 
Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling med mulighet for å bidra i videreutviklingen av fagområdet i et flerfaglig kompetansetungt miljø.
 
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Oslo, Ryen

For spørsmål til stillingen kontakt vår samarbeidspartner på rekruttering, Kaluna v/Ralph R. Kolnes mob. 469 16 005 eller vår gruppeleder Bjørgvin Thorsteinsson, tlf. 975 85 846. 

Søk her

Vi søker salgsingeniør i Trondheim

For å imøtekomme økende kundemasse og arbeidsmengde, søker vi etter 1 dyktig Salgsingeniør ved vårt kontor i Trondheim.

Vi ønsker oss en person med følgende kvalifikasjoner:
• Erfaring innen kuldeteknikk, spesielt kjøl og fryseanlegg.
• Erfaring og lyst til å jobbe med salg
• Evne til å arbeide selvstendig
• Høy arbeidskapasitet
• Er motiverende og inspirerende som person
• Liker å jobbe i et hektisk miljø
• Høyt faglig nivå og evne til å sette seg inn i nye produkter

Vi kan tilby:
• Praktisk og teoretisk opplæring på våre produkter.
• Markedets mest spennende produkter, med mulighet for stor bredde i kunnskap.
• Sterkt faglig miljø i en organisasjon i vekst.
• Gode utvikling/karrieremuligheter.
• Moderne arbeidsrutiner
• Konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Søknad med vedlegg sendes til :
Novema kulde as, Postboks 116, 2021 Skedsmokorset, eller mail til tek@novemakulde.no.

For nærmere informasjon kontakt Adm.Dir Trond Kristensen: 63 87 07 66.

Blikkenslager / Montør service / Kjøletekniker, Drammen

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Drammenavdelingen med:

BLIKKENSLAGER/MONTØR SERVICE/KJØLETEKNIKER
Inneklima – ventilasjon - energi


Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.
Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Karl Henrik Myrland, tlf. 91773074, mail khmyrland@solland.no

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Neumannsgate 5, 3044 Drammen, Mrk. Søknad og stilling.

Kalkulatør, GK Rør Bodø eller Tromsø

GK Rør distrikt Nord ble etablert i januar 2015 og består i dag av 30 engasjerte og motiverte medarbeidere fordelt på avdelinger i Bodø, Tromsø og Hammerfest. Vår virksomhet opererer innenfor prosjektutvikling, prosjektering, service og produksjon og vi får stadig nye oppdrag og spennende utfordringer. Vår virksomhet er en del av GK Norge AS, som er landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift. Vi har nå behov for en dyktig Kalkulatør for å bistå vårt distrikt i nord. Arbeidssted vil være Bodø eller Tromsø.
Hovedoppgaver:
Utarbeide kalkyler for salgsmuligheter hos eksisterende og nye kunder Prosjekteringsledelse i innledende fase Prosjektering av energi- og røranlegg Utarbeide forslag til prosjektbudsjett Sørge for at arbeidene utføres i henhold til kvalitetsplaner og systemer i prosjekteringsfase Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Ingeniør eller Teknisk fagskole, med god faglig bakgrunn Bred erfaring fra bransjen evt. rådgiverbakgrunn kan erstatte manglende formell utdannelse  Forretningsmessig forståelse Gode kommunikasjonsevner og relasjonsbyggende egenskaper Resultatorientert med god økonomiforståelse Må beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Bodø eller Tromsø Vi vil behandle søknader fortløpende!
Bli med på vår satsing i Nord? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015 Søk stillingen

Servicetekniker, Drammen

Arbeidsoppgaver:
- Utføre pålagt servicearbeid innen de tekniske fag.
- Ha ansvar for at pålagte arbeidsoppgaver blir gjennomført med hensyn til kvalitet og innhold.
- Markedsføre selskapets tjenester ovenfor kunder med tanke på nye kontrakter.
- Være med i arbeid for å bygge opp bedriften kompetanse på alle nivåer, for på den måten være bedre rustet til å møte de utfordringene som ligger    foran oss.

Egenskaper:
- Nøyaktig og ryddig
- Evne til å jobbe i et hektisk miljø
- Selvstendig og initiativrik
- Positiv, blid og omgjengelig
- God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- God teknisk forståelse
 -Fag/svennebrev
- Automatiker bakgrunn

Relevant utdannelse/arbeidserfaring kan erstatte fag/svennebrev. Har du disse egenskapene, håper vi du søker på stillingen så snart som mulig.
Spørsmål kan stilles til daglig leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125. Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no

Søknadsfrist: Snarest

Jobbe hos oss - Vi ønsker dyktige medarbeidere i Heidenreich

I Heidenreich er våre medarbeidere avgjørende for å lykkes. Alle er del av et stort og profesjonelt team som samarbeider for å skape resultater - både for Heidenreich totalt og den enkelte.

Å jobbe i Heidenreich medfører et spennende ansvar, et ansvar som også inkluderer utfordringer, gode kolleger, fleksibilitet og ikke minst muligheter for personlig utvikling. I Heidenreich ønsker vi å utfordre våre medarbeidere slik at alle får sjansen til å yte sitt beste. Ser du etter utfordringer i jobben - da kan det være at Heidenreich er det rette stedet for deg.

Vi tilbyr et bredt spekter av ulike stillinger, både i våre butikker over hele landet, på våre salgsavdelinger og i ulike typer stillinger på vårt hovedkontor og logistikk-/ distribusjonssenter.

Hos oss er det rom for ulike kompetanser og kompetente medarbeidere. Vi har mange gode eksempler på medarbeidere i Heidenreich som begynte sin yrkeskarriere med helt andre jobber enn de har i dag. Så har interesse for faget, kunder og jobben har ført til helt andre og større oppgaver.

Jobbe i butikk?
Våre butikker er ett viktig kontaktledd med våre kunder. Medarbeiderne i våre butikker har en nøkkelrolle for å gi våre kunder en god opplevelse. Har du sans for kundeservice og ønsker deg en allsidig jobb, da er jobben på en av våre butikker definitivt noe for deg.

I Heidenreich treffer du et bredt spekter av proffkunder med ulike behov og forventninger. Det er viktig med interesse for og engasjement i kundenes utfordringer. Blir du glad over å kunne løse praktiske oppgaver for kundene? Da kan det være deg vi ser etter. Våre butikker og produkter skal holde en høy standard. Det krever helhjertet innsats – hver dag.

Jobbe med salg?
Vår salgsorganisasjon består av dyktige og engasjerte folk som bidrar til et spennende arbeidsmiljø der ideer, muligheter og ambisjoner får lov til å blomstre. Vi deler Norge inn i tre regioner, hver region har flere ulike stillinger innen salg. Utesalg som oppsøker og følger opp våre proffkunder der de er. Innesalg, som også ivaretar oppfølging og service, og vi har rådgivende salg og teknisk support. Ekspertise som bl.a. jobber med prosjekter, tekniske spørsmål og oppgaver innenfor anbud m.m.

Jobbe med distribusjons- og logistikk?
Vårt sentrale distribusjons- og logistikksenter er på Skedsmokorset, rett utenfor Oslo. Vi har også ulike distribusjonsfunksjoner på våre avdelinger. Distribusjon- og logistikk er selve navet i det viktigste vi jobber med: Å sørge for at kundene får rett vare til rett tid.
Innenfor distribusjon- og logistikk har vi ulike stillinger som for eksempel kjørekontor, varemottak, utlasting, transport etc. Det viktigste for å jobbe innen distribusjon og logistikk er nøyaktighet og at du har den rette innstillingen til å få varer ut på rett sted, til rett kunde og til rett tid.

Jobbe innen administrasjonen?
Heidenreich sin sentraladministrasjon er på Skedsmokorset, rett utenfor Oslo. Her har vi samlet medarbeidere med mange forskjellige profesjoner, som alle jobber for å opprettholde Heidenreich sin solide posisjon i det norske markedet.

Vi søker til tider ulike dyktige medarbeidere med ulike profesjonell bakgrunn. Vi har stillinger som produktsjefer, IT-konsulenter, økonomi, controllere, transportplanleggere og logistikk for å nevne noen. Ønsker du å være del av et dynamisk miljø, hvor dine ambisjoner går hånd i hånd med selskapets, da er Heidenreich det rette stedet for deg.

Prosjektleder, GK Bodø

GK Rør. Norges største rørentreprenør med over 300 ansatte i Oslo, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest. Vår virksomhet er en del av GK Norge AS, som er landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift. I januar 2015 etablerte vi vår virksomhet i Bodø og har nå økende ordrereserver. Vi søker derfor en engasjert Prosjektleder til våre prosjekter. 
Arbeidsoppgaver:
Oppfølging og ledelse av prosjekter Valg av leverandører og tekniske løsninger Bemanningsplanlegging og -oppfølging Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimeringer og faktureringsplaner Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Ingeniørkompetanse med relevant fagkrets, evt. solid rørteknisk bakgrunn Gjerne prosjektledererfaring, men også annen relevant bransjeerfaring er interessant Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner Resultatorientert med økonomisk forståelse Vi kan tilby:
Et trivelig og faglig sterkt arbeidsmiljø Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser Arbeidssted er Bodø Ønsker du å være med på vår satsing? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknafdsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen
 

Oras søker hele tiden etter dyktige folk. Her kan du legge inn en generell søknad

Hovedkontoret vårt er på Hasle i Oslo, og vi har avdelinger distriktsvis i Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Skien, Drammen og Oslo.

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, både fagarbeidere og ledere innen installasjon og service på VVS, HVAC, elektro, automasjon og kjøling, men også stabsfunksjoner som regnskap og administrasjon.

Du er velkommen til å legge inn en åpen søknad hos oss. Vennligst spesifiser i søknaden hvilket distrikt du ønsker å arbeide for, og hvilket fagområde som er av spesiell interesse.

Vi setter pris på at du gir oss god informasjon om deg og bakgrunnen din når du registrerer søknaden og CV'en din. Det gjør oss i bedre stand til å vurdere deg til stillinger hos oss. Last gjerne opp vitnemål og andre relevante dokumenter også.

Send søknad

Prosjektleder Ventilasjon, Drammen

Arbeidsoppgaver:
- Planlegging og gjennomføring av ventilasjons prosjekter
- Anbudskalkulasjon
- Ansvar for SHA og utarbeidelse av fremdriftsplaner
- Sikre riktig kvalitet på egne prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring fra ventilasjonsprosjekter
- Nøyaktig og detaljorientert
- Kremmerånd, nytenkende og kreativ
- Løsningsorientert og god økonomi forståelse
- Stor arbeidskapasitet
- Ønskelig med datakunnskaper innenfor Cordel

Gode lønnsbetingelser for rette kandidat.
Spørsmål kan stilles til avdelings leder, Vidar Lien, på telefon 952 06 868. Skriftlig søknad sendes til lien@vito-as.no

Søknadsfrist: Snarest


Distriktssjef Midt / Nord

LK Systems i Norge er i sterk utvikling og vi ønsker å styrke vår posisjon i Midt- og Nord Norge med en nyopprettet stilling som Distriktssjef Midt/Nord.

Som Distriktssjef blir du ansvarlig for selskapets virksomhet i Trøndelag og Nord Norge. Stillingen er nyopprettet og det er store forventninger til omsetningsøkning og større markedsandeler gjennom mer tilstedeværelse og synlighet i distriktet. Potensialet er stort og du vil jobbe tett med viktige aktører innen VVS bransjen, grossister og installatører, samt skape relasjoner i prosjektmarkedet. Du vil ta del i et svært kompetent og resultatorientert salgsteam, og et selskap med vekstambisjoner.

Sentrale ansvarsområder:
- Styrke selskapets markedsbearbeiding og salg i Midt- og Nord Norge
- Sammen med salgssjef legge kortsiktige og langsiktige planer for markedsarbeidet
- Etablere samarbeid med sentrale mennesker hos grossister, installatører og andre viktige aktører i bransjen
- Aktivt bearbeide de viktigste geografiske områdene
- Være oppdatert på nye prosjekter i distriktet og knytte de nødvendige kontakter og relasjoner
- Være en sterk bidragsyter internt i salgsteamet og etterleve selskapets verdier og strategier

For å trives og lykkes i stillingen bør du ha rørleggerutdannelse, samt ha et trent øye og interesse for tekniske utfordringer og løsninger. Samtidig tror vi at du innehar noen viktige egenskaper som gjør at du trives i salgsrollen og i relasjonsbyggende arbeid. Du vil påvirke og samarbeide med mange ulike mennesker, deriblant rørleggere, baser, prosjektledere, avdelingsledere, daglige ledere og sentrale mennesker hos grossistene. Dette fordrer at du har kraft og driv til å påvirke og overbevise, samt noen lederegenskaper til å drive beslutninger gjennom.

LK Systems AS representerer en sterk merkevare, markedets bredeste sortiment og produkter av høy kvalitet. Du vil bli en viktig brikke i den videre veksten i Norge.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Anja Krog, tlf. 995 64 143. Registrer din CV under ”søk her” så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor LK Systems.

Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Servicetekniker, GK Narvik

Er du vår nye servicetekniker?
 
 
 
 

Vi er i vekst, og kan tilby deg en spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Arbeidsoppgaver:
 
 
 
 

Service og vedlikehold av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Teamjobbing på avdelingen Salg av våre tjenester Ønskede kvalifikasjoner:
 
 
 
 

Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling Utadvent og serviceinnstilt Vi tilbyr:
 
 
 
 

En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning gjennom GK skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
Søknadsfrist: 17.01.2015
Søk stillingen

Rørlegger baser, GK Rør Hammerfest

Som Bas i GK Rør får du muligheten til å være med å påvirke din egen arbeidsdag ved å planlegge å koordinere jobben som skal utføres. I våre byggeprosjekter har du en viktig sentral rolle som forutsetter god kommunikasjon og samarbeid med ulike involverte aktører internt og eksternt. Det er du som skal  lede arbeidslaget til å nå bedriftens og prosjektets felles mål og frister gjennom god kommunikasjon, motivasjon og planlegging. Vi har stor etterspørsel etter våre tjenester i Hammerfest og søker nå positive og løsningsfokuserte baser.    Arbeidsoppgaver:
Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og temasamarbeid på en profesjonell og tillitsvekkende måte Skape engasjement og sikre forankring Lede og levere resultater Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Muligheten til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Trondheim Vi vil behandle søknader fortløpende! 
Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Servicerørlegger, Ski

Å være servicerørlegger i Imtech Rør AS betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.


Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Industriveien 3A, Ski og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Martin Hanæs tlf. 91687447

Vi søker en dyktig Rørleggerbas

Vår bemanning er i dag på over 20 medarbeidere, for både service og anlegg. Vi er en fin gjeng  med ett godt arbeidsmiljø. Kontinuerlig oppdatering med ny kunnskap gjør at vi til enhver tid kan tilby de beste løsningene innenfor våre kjerneområder. Vår yrkesstolthet garanterer godt faglig arbeid.
               
På grunn av økt oppdragsmengde ønsker vi å knytte til oss en dyktig rørlegegrbas som kan ivareta nye og spennende prosjekter.

Du vil bidra i et godt, kreativt og utviklende arbeidsmiljø.

Vi krever norsk svennebrev.

Vi tilbyr gode betingelser.

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder, Helge Ranheim, mob. 958 53 465, mail: helge@ostlandskevvs.no , eller driftsleder, Thomas Albech, mob. 913 10 411, mail: thomas@ostlandskevvs.no 

Søknadsfrist: Snarest
Søknader kan sendes: post@ostlandskevvs.no

Avdelingsleder Service, GK Ålesund

GK har Norges fremste kompetansemiljø innen inneklima og ventilasjon. Vil du være med på et elitelag og jobbe for et bedre miljø? Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med spennende og flerfaglige oppgaver! Serviceavdelingen i GK Ålesund består i dag av 10 medarbeidere. Det er stor vekst i vårt marked og vi forventer en spennende utvikling i tiden som kommer. Vi leter derfor etter en erfaren leder som kan håndtere veksten og sikre at vi kan møte markedets fremtidige krav til god kundeservice.

Ansvarsområder:
- Bygge opp en serviceavdeling som kvalitet –og kapasitetsmessig er god nok for å møte fremtidens krav
- Bidra til de strategiske planer som GK distrikt M&R trenger
- Sikre at kundene er tilfreds med det produktet som leveres
- Sikre en stab av medarbeidere som finner stillingen sin spennende og utfordrende
- Definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til handlingsplaner
- Følge opp avdelingens resultatutvikling og iverksette tiltak for å sikre at planene nås

Hovedarbeidsoppgaver:
- Rekruttere medarbeider med riktig kompetanse
- Utvikle kompetansen hos alle medarbeidere til ønsket nivå
- Gjennomføre målinger for å sikre kunnskap om kundenes fornøydhet
- Utvikle avdelingens planer og budsjetter Rapportere resultat og avvik
- Delta i distriktets ledergruppe
- Være tilgjengelig for øvrige oppgaver gitt av distriktssjef

Ønskede kvalifikasjoner:
- Gjerne erfaring fra tilsvarende virksomhet hvor det kan vises til gode resultater
- Erfaring fra prosjektleder – og rådgivervirksomhet eller fra eiendomsforvaltning vil også være interessant
- Vi ønsker oss en person med ledererfaring på mellomledernivå
- Vi ønsker oss en person som liker å lede, er kreativ, analytisk med gode evner til å fatte beslutninger og gjennomføre disse
- Faglig ønsker vi oss en person med ingeniørbakgrunn, gjerne fagkunnskap fra VVS/kjøling/elektro
- Resultat og konkurranseorientert med fokus på økonomi vil bety mye i valget av ny leder
- Generelt gode IT-kunnskaper

Vi kan tilby:
- En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
- Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
- Kurs og etterutdanning
- Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
- Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
- Bil- og telefonordning 

Søknadsfrist: 18.12.2015
Søk stillingen

Butikkselger til vår butikk på Romerike

Arbeidsoppgaver og ansvar:

-          Kundebehandling og salg over disk.
-          Varemottak og varepåfylling i butikken
-          Samspill med inne- og ute-salgsteam
-          Sørge for å skape høy trafikk og gode resultater
-          Ta del i alle arbeidsoppgaver som gjennomføres i butikken

Erfaringer og egenskaper:

-          Vi foretrekker at du har erfaring fra butikk, forutsetter at du er opptatt av kunder og applauderer om du har erfaring fra vår bransje.
-          Vi håper du har evne og lyst til å jobbe selvstendig og regner med at du også har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:
En spennende jobb med gode framtidsutsikter. Du får jobbe selvstendig i en organisasjon som har fokus på samarbeid og kommunikasjon.

I stillingen ligger det en fleksibilitet til å kunne bidra i andre butikker, spesielt i Oslo, ved behov.

Tiltredelse: Snarest eller etter avtale.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Per Korneliussen telefon: 90124210 eller mail: per.korneliussen@heidenreich.no

Søknadsfrist: 10.desember 2015
Søk stillingen

Servicerørlegger, Oslo

Å være servicerørlegger i Imtech Rør AS betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.

Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Brobekkveien 80, Oslo og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Torgny Volden tlf. 99218846

Søk stillingen

Salgsingeniør/teknisk selger VVS

På grunn av økende fokus og satsing rundt våre kompetanseprodukter innen fagfeltet VVS (varme, ventilasjon, sanitær + +), har vi behov for å knytte til oss en teknisk salgsingeniør.

Du vil tilhøre Kunnskapsavdelingen i Skarland Press og bidra med videreutvikling av vår faglitteratur. Vi har i dag blant annet: Rørhåndboka, Varmenormen, Ventilasjonsteknikk, Vannbaserte oppvarmings- og kjølesystemer, Prenøk og Ventøk.

Arbeidsoppgaver:
 Salg av digitale kompetanseprodukter (Kompetansebiblioteket).
 Innholdsproduksjon til Kompetansebiblioteket ved ledelse av fagkomiteer.
 B2B salg med telefon og kundemøter som viktigste verktøy.
 Utvikling av kurs og foredrag innen fagfeltene.
 Faglige bidrag inn mot fagbladene (Norsk VVS, Rørfag og FDV).


Ønskede Kvalifikasjoner:
 VVS-teknisk bakgrunn foretrekkes.
 Teknisk fagskole, høyskole eller universitetsutdannelse.

Ønskede personlige egenskaper:
Du er utadvendt, blid og -entusiastisk, liker å snakke med kunder, både på telefon og ikke minst i møter. Du er ikke redd for å dra avtalen i land eller close et salg. Du har kremmersjel og kan jobbe systematisk, selvstendig, strukturert, resultatorientert og har store ambisjoner.

Tiltredelse: Snarest.

Søknad sendes til:
David Zijdemans
david@skarland.no
Tlf: 993 18 891

Kuldemontør, Drammen

Arbeidsoppgaver:
- Utføre pålagt servicearbeid innen de tekniske fag.
- Ha ansvar for at pålagte arbeidsoppgaver blir gjennomført med hensyn til kvalitet og innhold.
- Markedsføre selskapets tjenester ovenfor kunder med tanke på nye kontrakter.
- Være med i arbeid for å bygge opp bedriften kompetanse på alle nivåer, for på den måten være bedre rustet til å møte de utfordringene som ligger foran oss.

Egenskaper:
- Nøyaktig og ryddig
- Evne til å jobbe i et hektisk miljø
- Selvstendig og initiativrik
- Positiv, blid og omgjengelig
- God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- God teknisk forståelse Fag/svennebrev Relevant utdannelse/arbeidserfaring kan erstatte fag/svennebrev

Har du disse egenskapene, håper vi du søker på stillingen så snart som mulig.
Spørsmål kan stilles til daglig leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125. Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no.

Søknadsfrist: Snarest

Rørleggere service og entreprise, GK Rør Bodø

Vil du bli del av en av Norges største rørentreprenør GK Rør AS? Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. GK Rør Bodø ble etablert i jaunuar 2015 og består i dag av 10 engasjerte medarbeidere. Vi har nå økende etterspørsel etter våre tjenester i Nordland og trenger derfor flere dyktige og serviceinnstillte Rørleggere på både service og entreprise.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Bodø Vi vil behandle søknader fortløpende!

Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen
Øker omsetningen med miljøprofil
Salgssjef Faghandel, Jan Bergh i Relekta er godt fornøyd med utviklingen i selskapet.
Øker omsetningen med miljøprofil
Relekta tar stadig nye markedsandeler og kan primært takke gode produkter, en bevisst miljøprofil og solid salgsarbeid for suksessen. Relekta-Gruppen omsatte i fjor for 173 millioner kroner og forventer en omsetning i år på ca. 200 millioner kroner.
VVS-bransjen er en av flere bransjer, der salget stadig er økende.

Relekta ble etablert i 1977 og har vel 100 ansatte. Forretningsideen er å importere og selge reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til bygg, verksted og industri. Visjonen er enkel og klar: «Vi gjør vedlikehold enklere...».

Hos VVS-grossistene
I 2000 begynte Relekta å importere og markedsføre NOVATECH-serien og i 2006 startet man med Relekta 101-serien, som er en egenprodusert serie som kompletter de mer kjente NOVATECH-produktene.

Salgssjef Faghandel, Jan Bergh har jobbet i Relekta siden 2000 da han startet å bygge opp salgsavdelingen i faghandel-delen av bedriften. Bergh er den, som sammen med sine medarbeidere, blant annet har kontakt med de store VVS-grossistene.
- Våre produkter er tilgjengelig hos Brødrene Dahl, Onninen, Heidenreich og Ahlsell, slik at rørleggeren får alt på ett sted. Det er viktig for rørleggerne å spare tid og få alt ført på aktuelt prosjekt, så vi jobber tett mot VVS-grossistene, sier salgssjef Jan Bergh til www.vvsforum.no.

Miljøpositiv bedrift
I dag står Faghandel-avdelingen for ca. 35 prosent av den totale omsetningen til Relekta.

Relekta er en miljøpositiv bedrift. Bedriften har for lengst tatt ut av snakkestadiet og handlet, gjort en rekke konkrete tiltak på miljøsiden. Bedriften arbeider aktivt for og oppfordrer til reparasjon fremfor nyinnkjøp og har gått mye lenger i sitt miljøarbeid enn hva myndighetene forlanger.

Relekta er ISO 9001 kvalitetssertifisert, MQA-01 salg og markedssertifisert, OHSAS 18001 helse og sikkerhetssertifisert, ISO 14001, EMA, Miljøfyrtårn, Grønn Punkt og Klimakvoter. Relekta er den eneste bedriften i Norge som kan skilte med MQA-sertifisering.

- Våre kunder har større og større oppmerksomhet knyttet til miljø. Vi har gjort noe med det og det har også bidratt til mange nye kunder, sier Jan Bergh.

Hovedproduktet TEC7
I tillegg til dette har Relekta en unik bruksforsikring og en femstjerners garanti overfor kundene, som bidrar til trygghet for markedet.

- Vi ønsker å vise ved handling at vi står inne for våre produkter og at de holder høy kvalitet, samt at håndverkene får en bedre hverdag, påpeker Jan Bergh.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no

VVSForum ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VVSForum har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå