Øker omsetningen med miljøprofil
Salgssjef Faghandel, Jan Bergh i Relekta er godt fornøyd med utviklingen i selskapet.
Øker omsetningen med miljøprofil
Relekta tar stadig nye markedsandeler og kan primært takke gode produkter, en bevisst miljøprofil og solid salgsarbeid for suksessen. Relekta-Gruppen omsatte i fjor for 173 millioner kroner og forventer en omsetning i år på ca. 200 millioner kroner.
VVS-bransjen er en av flere bransjer, der salget stadig er økende.

Relekta ble etablert i 1977 og har vel 100 ansatte. Forretningsideen er å importere og selge reparasjons- og vedlikeholdsprodukter til bygg, verksted og industri. Visjonen er enkel og klar: «Vi gjør vedlikehold enklere...».

Hos VVS-grossistene
I 2000 begynte Relekta å importere og markedsføre NOVATECH-serien og i 2006 startet man med Relekta 101-serien, som er en egenprodusert serie som kompletter de mer kjente NOVATECH-produktene.

Salgssjef Faghandel, Jan Bergh har jobbet i Relekta siden 2000 da han startet å bygge opp salgsavdelingen i faghandel-delen av bedriften. Bergh er den, som sammen med sine medarbeidere, blant annet har kontakt med de store VVS-grossistene.
- Våre produkter er tilgjengelig hos Brødrene Dahl, Onninen, Heidenreich og Ahlsell, slik at rørleggeren får alt på ett sted. Det er viktig for rørleggerne å spare tid og få alt ført på aktuelt prosjekt, så vi jobber tett mot VVS-grossistene, sier salgssjef Jan Bergh til www.vvsforum.no.

Miljøpositiv bedrift
I dag står Faghandel-avdelingen for ca. 35 prosent av den totale omsetningen til Relekta.

Relekta er en miljøpositiv bedrift. Bedriften har for lengst tatt ut av snakkestadiet og handlet, gjort en rekke konkrete tiltak på miljøsiden. Bedriften arbeider aktivt for og oppfordrer til reparasjon fremfor nyinnkjøp og har gått mye lenger i sitt miljøarbeid enn hva myndighetene forlanger.

Relekta er ISO 9001 kvalitetssertifisert, MQA-01 salg og markedssertifisert, OHSAS 18001 helse og sikkerhetssertifisert, ISO 14001, EMA, Miljøfyrtårn, Grønn Punkt og Klimakvoter. Relekta er den eneste bedriften i Norge som kan skilte med MQA-sertifisering.

- Våre kunder har større og større oppmerksomhet knyttet til miljø. Vi har gjort noe med det og det har også bidratt til mange nye kunder, sier Jan Bergh.

Hovedproduktet TEC7
I tillegg til dette har Relekta en unik bruksforsikring og en femstjerners garanti overfor kundene, som bidrar til trygghet for markedet.

- Vi ønsker å vise ved handling at vi står inne for våre produkter og at de holder høy kvalitet, samt at håndverkene får en bedre hverdag, påpeker Jan Bergh.
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no
VVSForum.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VVSForum.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
På forsiden nå
Relaterte artikler
Ledige stillinger

Vi søker 2 personer innenfor Prosjektansvarlig / teknisk support

LK Systems AS holder til i nyoppussede og trivelige lokaler på Haslevangen i Oslo og vi er i dag 13 ansatte. Vi har en svært god salgsutvikling i Norge og ønsker å styrke organisasjonen ytterligere.

Sentrale arbeidsoppgaver
Teknisk rådgivning til våre kunder samt CAD-tegning av gulvvarmesystemer. I større prosjekter blir oppgavene å skissere opp løsninger, kalkulere prosjektene og i dialogen med kundene forsøke å selge inn LK sine løsninger.

Ønsket kompetanseprofil
Vi søker en person med teknisk kompetanse innen VVS, fortrinnsvis med rørlegger/Bas bakgrunn. Kandidaten må ha gode datakunnskaper og kunne kommunisere bra både skriftlig og muntlig. Du må like å jobbe målrettet og strukturert, selv i en hverdag med mange forskjellige oppgaver som skal løses.

Du vil inngå i en spennende salgsorganisasjon med ambisjoner i Norge. Du vil bli satset på som en viktig person som skal være med på å forme morgendagens bedriftskultur. Dette vil gi muligheter for faglig utvikling og nye spennende oppgaver i en bedrift i sterk utvikling. 

Søknadsfrist: Snarest

Prosjektleder automasjon, Ålesund

Byggautomasjonsavdelingen i Ålesund har Møre og Romsdal som sitt markedsområde. Avdelingen er en del av distriktskontoret i Ålesund med 32 ansatte. Distriktskontoret har fagfeltene ventilasjon, kulde, automasjon, service, energi og montasje.

Arbeidsoppgaver:
• Prosjektering og prosjektledelse av automatikk- og SD-anlegg for styring av inneklima og andre tekniske installasjoner
• Koordinere samspillet mellom de tekniske fagene i byggeprosessen
• Kundekontakt

Ønskede kvalifikasjoner:
• Ingeniørutdannelse innen elektro/ automasjon/ VVS, eller tilsvarende kompetanse
• Relevant erfaring en fordel, gjerne fra arbeid innen byggautomasjon, elektro og/eller inneklima
• God generell kunnskap innen data/IT/nettverk
• Evnen til god kommunikasjon og vilje til å jobbe i team

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 01.12.2014 
Søk på stillingen


Salgsingeniør - med erfaring fra vannsektoren

Vi er i rivende utvikling og satser massivt på utvikling av intelligent måleutstyr og systemer for trådløs avlesning. Vi har ambisjoner om å være den beste i bransjen, og er derfor på utkikk etter en dyktig salgsingeniør som vil bidra til å øke salget av vannmålere i Norge.

Din oppgave
Med direkte referanse til salgssjefen skal du sikre vår ekspansjon innen salg av vannmålere og avlesningssystemer til vannverk, kunder innen bolig- og næringsutbygging og boligselskaper. VVS grossister og rådgivende firmaer vil også være viktige målgrupper.

I overensstemmelse med overordnede målsettinger skal du utarbeide nødvendige handlingsplaner, som du så setter ut i livet. Oppfølging av egne innsatser og løpende justering av handlingsplaner blir et element i ditt daglige arbeid. Dine kunder vil befinne seg over hele landet, og du må derfor påregne minimum 50-80 reisedøgn i året.

Din profil
Hvis du allerede har arbeidet noen år i en liknende stilling, men ønsker større utfordringer og suksessmuligheter, er det absolutt en fordel. Alternativt har du annen relevant vvs-teknisk bakgrunn kombinert med salgserfaring fra vannsektoren.

Du må være målrettet og resultatorientert i dine handlinger, og du møter dine kunder med et åpent sinn og en offensiv, men også positiv adferd.

Dette kan vi gjøre for deg
Vi tilbyr deg en jobb med gode fremtidsmuligheter i et konsern som har prestert kontinuerlig vekst gjennom de siste årene. Vår omgangstone er direkte, og vi verdsetter den enkeltes mening og engasjement.

I ditt arbeid blir du støttet av dyktige kolleger som allerede gleder seg til å ønske deg velkommen, og som har din introduksjonsplan parat.

Din lønn forhandles individuelt på et attraktivt nivå, og vil være resultatorientert.

Hva gjør du nå?
Send inn din CV og en kortfattet søknad til sarah@tobemanning.no allerede i dag!

Spørsmål til stillingen rettes til Sarah Launy (48222077) eller Birger Vestby (48212565) i To Bemanning.

To Bemanning Drift AS er et bemannings- og rekrutteringsbyrå med lang erfaring og spesialkompetanse i tekniske bransjer, som VVS, elkraft, logistikk og mye mer. Vi skaffer fagfolk og ingeniører til noen av markedets mest attraktive stillinger. Mer informasjon finner du på vår hjemmeside: www.tobemanning.no.

VVS Ingeniør/prosjektleder ventilasjon, Oppland

Caverion Oppland Service består av to avdelinger lokalisert på Gjøvik og Lillehammer.

Avdelingen består av til sammen ca. 75 dyktige medarbeidere, fordelt på alle tekniske fag.
Vi arbeider i mange tilfeller som teknisk totalentreprenør og ønsker nå å styrke fagmiljøet vårt på Lillehammer med en VVS ingeniør/prosjektleder ventilasjon.

Caverion utfører serviceoppdrag og prosjektjobber til kunder i industri, næringsbygg og det private marked.
Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige anlegg til fornøyde kunder.

Caverions visjon er at vi skal være førstevalget til våre kunder, medarbeidere og eiere.

Vil du være en del av den største og mest fremtidsrettede tekniske bedriften i Norden? Ta kontakt!

Som prosjektleder deltar du i planlegging og gjennomføring av prosjekter, tilbudsregning, økonomistyring og salgsaktiviteter.
Du blir ansvarlig for egne serviceprosjekter, primært med fokus på mindre og mellomstore prosjekter.

Kvalifikasjoner:
• Relevant utdannelse,
• Ingeniør eller teknisk fagskole.
• Erfaring som prosjektleder.
• Beherske norsk skriftlig og muntlig.

For å lykkes som prosjektleder i Caverion bør du være selvstendig, ansvarsbevisst, kundeorientert og fleksibel.

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:

• Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
• Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
• Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
• Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
• Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søknadsfrist: Snarest
Søk på stillingen her

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere

Sjekk ledige stillinger på vår hjemmeside.

Servicetekniker klima, Harstad

Caverion i Harstad er flerfaglig innen elektro, rør og klima, med et trivelig og godt arbeidsmiljø.

Vi utfører serviceoppdrag og prosjektjobber til kunder i industri og næringsbygg samt offentlig sektor, i tillegg til det private marked.
Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, gode lønnsvilkår og sosiale ordninger og satser sterkt på videreutvikling av våre medarbeidere gjennom Caverion Academy.

Vil du være en del av en av de mest fremtidsrettede tekniske bedriften i Norden?
Ta kontakt.

Vi søker deg som ønsker å delta aktivt i et energisk, hektisk og trivelig arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver.

Dine arbeidsoppgaver vil innebære serviceoppdrag innen fagområdet ventilasjon og klima.
Arbeids erfaring/fagbrev innen fagene ventilasjon/klima/automasjon/elektro er ønskelig.
Søkere uten fagbrev men med relevant erfaring oppfordres også å søke.

Du er med på å utvikle din egen arbeidsplass og vi ser for oss at du er selvstendig, positiv, ansvarsbevisst og kvalitetsfokusert.
Du må kunne kommunisere godt i norsk muntlig og skriftlig.

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:

•Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
•Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
•Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
•Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
•Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søk på stillingen her

Prosjektleder Entreprise, GK Rør Trøndelag

GK Rør er en av landets ledende rørentreprenører med 300 kompetente medarbeidere. Vi har virksomhet/ avdelinger i Oslo, Romerike, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå og Trondheim. Vår virksomhet i Trøndelag opplever sterk vekst, og søker derfor etter ny prosjektleder til vår avdeling. Vår virksomhet består av totalt 60 motiverte medarbeidere og av disse er vi 6 funksjonærer på avdeling Entreprise. Det er denne gruppen vi nå skal styrke. 

Arbeidsoppgaver:
• Oppfølging og ledelse av prosjekter
• Valg av leverandører og tekniske løsning
• Bemanningsplanlegging og - oppfølging
• Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimeringer og faktureringsplaner
• Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen

Ønskede kvalifikasjoner:
• Ingeniør med relevant fagkrets/ KEM linje fra fagskole, eventuelt rørlegger med prosjektledererfaring
• Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert
• Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner
• Resultatorientert med økonomisk forståelse

Vi kan tilby:
• Et trivelig og faglig sterkt miljø
• Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver
• Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser
• Arbeidssted er Trondheim

Søknadsfrist: 11.12.2014 
Søk på stillingen her

    Regionsansvarlig

Comfort-Kjeden er i en spennende utvikling og vi er på jakt etter en Regionssjef som vil bli sentral i det videre utviklingsarbeidet for kjeden. Regionsjef-rollen er å være støtte og veileder for kjedens medlemsbedrifter, bidra til kjedens utvikling og bindeledd mellom kjedemedlem og kjedekontor.

Kvalifikasjonskrav:
- Bransjekunnskap VVS
- Rørfaglig, økonomi- og driftsforståelse
- Mål- og resultatorientert, selvstendig, samt relasjonsbyggende ferdigheter
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- Evne til å jobbe i tverrfaglig team
- Erfaring fra faget, prosjektledelse og/eller leverandørbakgrunn anses som en fordel i kommunikasjonen med medlemmene og rørleggerne!

Hovedoppgaver:
- Å være kjedens bindeledd mot kjedemedlemmene
- Å bidra til erfaringsutveksling mellom medlemmer og gi råd om butikkdrift, service- og prosjektledelse, innkjøp og personalledelse. Samtalepartner for    medlemsbedriftene.
- Å bidra med hjelp til lokal markedsføring, butikkutvikling, leverandørvalg og regionale tiltak i samsvar med kjedens satsningsområder
- Å fange opp problemstillinger i medlemsbedriftene og bidra til løsninger direkte eller bringe videre til kjedekontoret for felles innsats
- Å motivere medlemmene til felles tiltak i kjeden og sikre implementering av tiltak
- Delta i konseptutvikling og prosjekter ved kjedekontoret
- Gjennomføre medlemsbesøk, kurs og regionmøter 
- Bidra til rekruttering av nye medlemmer
- Bidra på kjedens sentrale arrangementer

Vi tilbyr:
- Utfordrende og interessante arbeidsoppgaver
- Godt og uformelt arbeidsmiljø
- Store muligheter til å påvirke egen arbeidsdag
- Konkurransedyktige betingelser
- Firmabil

Med allsidige oppgaver, spennende bedrifter og hyggelige mennesker, vil ingen dager være like og man sikrer seg bred og interessant karriereutvikling. Stillingen rapporterer til adm. direktør.

Du vil ha kontoradresse på Kjeller, men mange arbeidsdager vil være omkring hos kjedens medlemmer. Som Regionssjef vil du være involvert i prosessen med utvalg av distrikter i hele landet, som du får ansvar for. En god del reisevirksomhet må derfor påregnes.

Har du spørsmål om stillingen, vennligst ta kontakt med Inger Nerdrum 906 20 399 eller regionssjef, Geir Jansen 954 37 063. 

Er dette interessant for deg, send din søknad samt CV pr mail innen fredag 5. desember til Adm. Direktør v/ inger.nerdrum@comfort.no

Vi ser frem til å få deg med i vårt team.

Prosjektleder Inneklima – ventilasjon - energi

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Osloavdelingen med
  
PROSJEKTLEDER - Inneklima – ventilasjon - energi

Som prosjektleder vil du rapportere direkte til avdelingsleder, og ha ansvar for ”a til å” i spennende prosjekter. Stillingen er meget selvstendig og vil i hovedsak bestå i markedsføring og salg av våre tjenester, kontraktsforhandlinger og totalansvar for prosjektgjennomføringen.
Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk samtidig som du klarer deg bra på engelsk. Lang praksis og relevant erfaring vil kunne kompensere for høyere utdannelse.  Du har god kjennskap til tekniske entrepriser og liker å jobbe prosjektorientert.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker.  Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser.

Stillingen er sentral i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Trond Bergersen, tlf. 91776100, mail tbergersen@solland.no

Søknad sendes snarest til:
L.S.Solland A/S, Brynsengveien 2, 0667 Oslo
Mrk. Søknad og stilling.

Fagsjef Energi og Miljø

Vi endrer vår organisasjon og søker etter en ny sentral medarbeider!

Engasjert - Proaktiv - Resultatbevisst

Dine arbeidsoppgaver vil bestå i å delta i utformingen, koordineringen samt lede operasjonaliseringen av NRLs strategi innen områdene energi og miljø. Du må ha sterk gjennom-slagskraft for å synliggjøre viktigheten av energi- og miljøspørsmål/vannbåren varme og fleksibel energibruk i en bærekraftig utvikling.

Du vil arbeide som en aktiv høringsinstans, premissgiver og påvirker/samtalepartner overfor myndighetene og en videreformidler/markedsfører av kunnskap til medlemsbedriftene. Vår nye fagsjef skal representere våre medlemsbedrifter og være en synlig skikkelse med påvirkningskraft innen relevante faglige fora internt og eksternt.

Andre oppgaver/prosjekter for landsforeningen er en naturlig del av arbeidsdagen, bla. kompetanseutvikling. En del reiseaktivitet må påregnes.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:
Teknisk kompetanse på universitets-/høyskolenivå (Master/bachelor). Utdanning fra teknisk fagskole kan også være aktuell.  Tilleggsutdanning innen markedsføring/pedagogikk/økonomi er ønskelig, men ikke et krav.  Du må ha arbeidserfaring fra energirelatert virksomhet i offentlig eller privat regi, gjerne rådgivning, forretningsutvikling og prosjektutvikling. Kommersiell erfaring og godt nettverk innen faget/bransjen er ønskelig.

• Du er engasjert, initiativrik og resultatorientert
• Har sterke kommunikasjons- og samarbeidsevner med anlegg for selvstendig og strukturert jobbing
• Er faglig sterk og troverdig med gode pedagogiske egenskaper
• Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne med gjennomslagskraft
• Like høyt tempo, mange baller i luften
• Sosial, selgende og god relasjonsbygger
• Pliktoppfyllende/ Etterettlig

Vi kan tilby deg:
• En selvstendig, utfordrende og spennende stilling med nettverksbygging og påvirknings-
• muligheter hva bransjens rammevilkår angår, spesielt innenfor energi og miljø.
• Utviklingsmuligheter i et høykompetent faglig miljø
• Godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø
• Konkurransedyktige betingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Trivelig medlemsmasse i en herlig bransje i vekst og endring

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt Solér Executive AS ved Aasmund Setsaas på 91 70 64 67. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Vi imøteser din søknad med CV til post@soler.no. Merk søknaden "22052". Søknadsfrist: Snarest.

Kuldemontør, GK Region Øst

GK Kulde er en av landets største kuldeentreprenører med 10 avdelinger rundt om i landet, og omsetter for rundt 200 millioner kroner. Vi jobber innfor klimakjøling, IT kjøling, varmepumper, energisentraler og kjøl & frys. GK har 100 faglærte kuldemontører med F-gass sertifikat i kategori 1. GK kulde har egen import av kjølemaskiner og varmepumper fra RC Group i Italia.

Som ledd i regionens fagutvikling skal det etableres en ny kuldeavdeling med lokasjon på Kjeller. Avdelingen vil være organisert under Region Øst i GK som omsetter for ca. 540 mill. kr i 2014 og består av 15 operative avdelinger. 

Arbeidsoppgaver:  
• Service og vedlikehold av kulde- og varmepumpeanlegg
• Montering og igangkjøring av nyinstallasjoner
• Kundeansvar og engasjement
• Foreslå og gjennomføre systemforbedringer som er tjenlig for kunden

Ønskede kvalifikasjoner:
• Fortrinnsvis fagbrev som kuldemontør/-tekniker. Personer med relevant erfaring kan også søke
• Kunnskap om isvannsmaskiner/systemer er en fordel
• God generell teknisk innsikt i elektro, vannsystemer og ventilasjon
• Serviceinnstilt og samarbeidsorientert, selvstendig og initiativrik

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 05.12.2014
Søk på stillingen her


Rørlegger, Bergen

Distriktskontoret i Bergen teller 85 medarbeidere innen Entreprise, Service, Byggautomasjon og Kulde. Vi søker engasjert rørlegger innen Service. Kontorlokalene har vi i Laksevåg. 

Arbeidsoppgaver:
• ervice, prosjekter og vedlikehold innen rørleggerfaget
• Kundeansvar og engasjement
• Teamjobbing på avdelingen
• Salg av våre tjenester

Ønskede kvalifikasjoner:
• Fagbrev/ svennebrev innen VVS faget
• Gode samarbeidsegenskaper
• Kunne arbeide selvstendig og strukturert
• Utadvent og serviceinnstilt

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 30.11.2014 
Søk på stillingen her

Prosjektleder energi/kulde/ventilasjon, Caverion i Østfold Syd

Caverion i Østfold Syd består av de 3 lokasjonen Halden, Sarpsborg og Fredrikstad, vi består av ca. 120 dyktige medarbeidere fordelt på elektro, ventilasjon, kjøling, sikkerhet og automasjon.

Vi arbeider både enkeltfaglig og som teknisk totalentreprenør.
Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige bygg til fornøyde brukere, for så å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.

Markedsområdet for avdelingen er i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Vestby og Ås.

Vil du være en del av den mest fremtidsrettede tekniske bedriften i Norden?
Kontakt oss omgående.

Som en moderne aktør setter vi mål om gode økonomiske resultater ved å ha fokus på våre medarbeidere.

Caverions visjon er å designe, produsere og vedlikeholde brukervennlige og energieffektive løsninger og systemer for alle typer bygg og industri.

Som prosjektleder innen energi, kulde og ventilasjon vil arbeidsoppgavene dine hovedsakelig innebære klima- og energiteknikk, tilbud, prosjekt- og kundeoppfølging.

Vi søker deg med teknisk fagskole/Ingeniørhøgskole energi og klima/VVS eller annen relevant bakgrunn.

Som prosjektleder er du ansvarlig for egne serviceprosjekter, primært med fokus på mindre prosjekter.

For å lykkes som prosjektleder i Caverion bør du være kvalitetsbevisst og resultatorientert med evne til å takle stress.
I tillegg er du sosial med gode samarbeidsevner og kan bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver:
• Planlegging og gjennomføring av prosjekter
• Følge opp den daglige og økonomiske driften innen ditt fagområde
• Oppfølging av medarbeidere innen fagfeltet
• Være en viktig bidragsyter i et flerfaglig miljø.
• Utarbeidelse av tilbud til våre kunder
• Oppfølging av våre kunder.
• Fagansvarlig
• Være med å utvikle fremtidsplaner og strategier
• Bygge vinnerkultur med klare målsetninger
• Sørge for at Caverion blir førstevalget til både kunder og ansatte

Kvalifikasjoner:
• Gode resultater og erfaring som prosjektleder
• Erfaring med økonomisk resultatansvar i prosjekt
• God forretningsforståelse og markedskjennskap, sosial og naturlig nettverksbygger
• Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:
• Kvalitetsbevisst
• Resultatorientert
• Strukturert og samarbeidsvillig
• Motiverende, med godt humør
• Faglig dyktig og ærekjær
• Innovativ

Vi tilbyr:
• Mulighet for å utvikle deg i et stort teknisk fagmiljø
• Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
• Jobb hos en arbeidsgiver med god samarbeidskultur og et stort miljøengasjement, med offensive planer for fremtiden
• Fokus på personlig og faglig utvikling
• Karrieremuligheter i et stort internasjonalt selskap
• Gode personalordninger
• Tidsriktige og trivelige arbeidslokaler

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Søknadsfrist: Snarest
Send søknad

Dyktige medarbeidere T3 Klima Trøndelag AS, GK Malm

GK NORGE AS kjøpte 1.juli d.å T3 Klima Trøndelag AS på Malm, og navnet blir fra 1.januar 2015 GK Malm AS. På Malm har vi moderne lokaler og verksted, og her vil produksjonen av kanaler/utstyr til GK region Midt og deler av GK region Nord foregå. GK NORGE AS har med blant annet oppkjøpet av T3 Klima Trøndelag AS som mål å øke omsetningen i Nord-Trøndelag til 50 millioner i løpet av en 3-års periode.

Vi søker derfor etter flere dyktige medarbeidere:
- Ventilasjonsmontører
- Blikkenslagere
- Baser
- Hjelpearbeidere
- Montører

Arbeidssted er anlegg fortrinnsvis i Nord-Trøndelag.
Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt.

Arbeidsoppgaver:
• Montere ventilasjonsanlegg
• Opplaging av kanaler/beslag
• Blikkenslagerarbeid

Ønskede kvalifikasjoner:
• Svennebrev ventilasjon/blikkenslager
• Erfaring i faget
• Serviceinnstilt, positiv, lærevillig og samarbeidsvillig
• Beherske norsk skriftlig og muntlig
• Annen relevat erfaring fra byggebransjen

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Konkurransedyktige betingelser
• Jobbe i team med erfarne og dyktige medarbeidere
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Tariffavtale
• Gode lønns- og bilavtaler for rett person
• Fleksibilitet i forhold til ferie

Søknadsfrist: Snarest 
Søk på stillingen her 

Avdelingsleder Rehab, GK Oslo

Region Oslo er en av seks regioner i GK Norge AS. Vi har en forventet omsetning på ca. 500 mill. kr. i 2014. Oslo Rehab består av 9 ansatte med tverrfaglig kompetanse. Vi har kontorsted på Miljøhuset sentralt på Ryen i Oslo. Våre fagområder er ventilasjon, kjøling, automatikk og enøk. Arbeidsoppgavene vil bli utfordrende, tverrfaglige og med vekt på dagens utfordringer i byggebransjen, hvor en helhetlig teknisk vurdering vektlegges i større grad.

Arbeidsoppgaver:       
• Lede avdelingen i henhold til verdier, handlingsplaner og budsjett
• Overordnet ansvar for å organisere og ivareta den daglige driften av avdelingen
• Ansvarlig for utviklingen av prosjekter i avdelingen
• Utarbeide handlingsplan, budsjett og markedsplan
• Markedsføre avdelingen, herunder sørge for god og tillitsfull kontakt med kunder og leverandører

Ønskede kvalifikasjoner:
• Formell høyskolebakgrunn fra VVS-relaterte fag
• 3-5 års erfaring fra rådgivende stilling og/eller salg
• Nøyaktig og god tallforståelse
• Generell teknisk helhetsforståelse
• Rådgivererfaring/entreprenør
• Utadvendt og serviceinnstilt
• Gode IT kunnskaper

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 12.12.2014 
Søk på stillingen her


Rørleggerbas, Caverion Nord - Levanger

Caverion i Nord - Trøndelag - Rørleggerbas 

Caverion i Levanger utfører tverrfaglige oppdrag innen elektro, automasjon, ventilasjon/kjøling, rør og sikkerhet og har Nord-Trøndelag som markedsområde. Avdelingen består av ca. 100 dyktige medarbeidere som jobber med nye prosjekter og service/ettermarked.
Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, gode lønnsvilkår og sosiale ordninger

Dine arbeidsoppgaver vil innebære installasjon av VVS anlegg innen nybygg og rehabilitering.

Kvalifikasjoner:
• Rørleggerutdanning med svennebrev
• Orden og struktur
• Gode samarbeidsevner
• Beherske norsk skriftlig og muntlig

Du bør ha relevant erfaring fra små og store prosjekter.

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti

Som medarbeider i Caverion skal du:
• Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
• Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom Caverions medarbeiderundersøkelse
• Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
• Hvert år gjennomføre en medarbeidersamtale med din leder der det utarbeides en personlig utviklingsplan
• Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
• Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søk på stillingen her

Automatiker/servicetekniker innen klima/ventilasjon, Mosjøen

Caverion i Mosjøen søker  Automatiker/servicetekniker innen klima/ventilasjon
Grunnet stadig økende arbeidsoppgaver i vår serviceavdeling trenger vi flere med på laget og søker
servicetekniker innen klima/ventilasjon til vår avdeling i Mosjøen.

Energibesparende, fleksible og helhetlige tekniske løsninger står sentralt i Caverions strategi.
Vi er ledende i Norge innen energi- og klimariktige løsninger, og vi vil nå ytterligere styrke oss på disse områdene.

Arbeidsoppgaver:
• Utføre service og utbedringer på ventilasjonsanlegg
• Foreta igangkjøring og innregulering.
• Bidra med utføring av tekniske løsninger.
• Programmering og idriftsettelse av PLS

Vi ser for oss at du er selvstendig, ansvarsbevisst, kundeorientert, fleksibel og samarbeidsvillig.

Fagbrev som automatiker eller fagbrev gr. L med relevant automasjonserfaring er ønskelig.

Firmabil, telefon og god pensjonsordning, samt et veldig godt arbeidsmiljø.

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:

• Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
• Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
• Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
• Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
• Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søknadsfrist: Snarest
Søk på stillingen her

Prosjektleder entreprise, Molde

Avdelingen i Molde har hele Romsdal som nedslagsfelt. GK Molde jobber med totaltekniske leveranser i nybygg, samt rehabilitering og service av tekniske anlegg  i eksisterende bygg. Oppdragsmengden øker i begge kategorier og avdelingen er i sterk utvikling. Vil DU bli med på laget?

Arbeidsoppgaver:
• Lede og følge opp egne prosjekter på byggeplass
• Teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for egne prosjekter
• Oppfølging av underleverandører/ partnere
• Kundekontakt og salg
• HMS- og kvalitetsansvarlig for egne prosjekter
• Fagområder er ventilasjon, kjøling, automatikk og enøk

Ønskede kvalifikasjoner:
• Ingeniørkompetanse VVS/ elektrobransjen
• Relevant erfaring en fordel, gjerne bakgrunn fra håndtverkfag
• Resultatorientert
• Evne til god kommunikasjon
• Utadvendt og serviceinnstilt
• Generelt god IT kunnskap

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 26.11.2014
Søk på stillingen herProsjektutvikler Distrikt Entreprise, GK Oslo

Region Oslo er en av seks regioner i GK Norge AS. Vi har en forventet omsetning på ca. 500 mill. kr. i 2014. Distrikt Oslo Entreprise har egen prosjekteringsavdeling, montasjeavdeling, to entrepriseavdelinger, en automasjonsavdeling samt en boligavdeling. Prosjektutvikleren må samarbeide på tvers av alle avdelinger. Vi har kontorsted på Miljøhuset sentralt på Ryen i Oslo. Våre fagområder er ventilasjon, kjøling, automatikk og enøk. Arbeidsoppgavene vil bli utfordrende, tverrfaglige og med vekt på dagens utfordringer i byggebransjen, hvor en helhetlig teknisk vurdering vektlegges i større grad. Stillingen er nyopprettet og det er mulighet for å påvirke stillingens innhold.

Arbeidsoppgaver:
• Ansvar for å bygge faste og gode relasjoner mot eksisterende og nye kunder.
• Skaffe og utvikle prosjekter med hensyn til riktig teknisk og økonomisk standard.
• Prosjekteringsledelse i salgssammenheng
• Overordnet ansvar for ordreinngang
• Medvirke til budsjetter, markedsplan og aktivitetsplaner for salgsvirksomheten, basert på distriktets strategiske planer
• Gjennomføre salg som naturlig følger av målrettet markedsarbeid

Ønskede kvalifikasjoner:
• Formell høyskolebakgrunn fra VVS-relaterte fag
• 3-5 års erfaring fra rådgivende stilling og/eller salg
• Nøyaktig og god tallforståelse
• Generell teknisk helhetsforståelse
• Rådgivererfaring/entreprenør
• Utadvendt og serviceinnstilt
• Gode IT kunnskaper

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 12.12.2014
Søk på stillingen her


Kulde/kjøletekniker til vår serviceavdeling, Bergen

Caverions serviceavdeling i Bergen består av 80 dyktige medarbeidere fordelt på alle tekniske fag.

Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige løsninger til fornøyde brukere.

Vi vedlikeholder disse ved hjelp av ServiFlex™, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.

Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode sosiale ordninger

Vi søker deg med fagbrev som kuldemontør.
Du er opptatt av å levere kvalitet, står på med godt humør og du er ryddig og faglig dyktig.

Hos oss får du utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø med fokus på service, åpenhet, trivsel og kvalitet.

Som kuldeteknikker vil dine arbeidsoppgaver innebære:
Utførelse av planlagte serviceavtaler, akutt service og igangkjøringer av nye anlegg Montasjeoppdrag Du får jobbe med topp moderne instrumentpark innen kulde og ventilasjonsfaget Søkere må ha kompetanse innen følgende fagområder:
Fagbrev kuldemontør F- gass sertifisering Kvalifikasjoner:
Tverrfaglig erfaring er ønskelig All dokumentasjon og innrapportering skjer via PC Du har gode skriftlige og muntlige egenskaper i norsk og engelsk Førerkort klasse B Egenskaper:
Du er selvstendig, ansvarsbevisst og fokusert på å gjøre våre kunder fornøyde Du er sosial med gode samarbeidsevner og kan bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø Siden arbeidet innebærer mye kundekontakt er det viktig at du trives med dette, samtidig som du er ryddig og opptatt av kvalitet Du må trives med å jobbe i team og være fleksibel Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:
Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søknadsfrist: Snarest
Søk på stillingen her

Nå søker vi etter servicerørleggere i Oslo og Ski

Jobb hos en av Norges ledende tekniske entreprenører!

NVS har som visjon å være Norges ledende tekniske entreprenør og en bedrift hvor medarbeiderne trives og utvikles gjennom å investere i den enkeltes kompetanse - en bedrift som skal være førstevalg for stadig flere!

NVS er i konstant utvikling, og har sin egen “skole” for utvikling av alle nivåer. Vi er stolte av å kunne tilby våre ansatte en trygg arbeidsplass som gir gode medarbeidere mulighet for spennende utvikling.

Se våre ledige stillinger her

Vi vokser jevnt og er kontinuerlig på jakt etter gode medarbeidere.

Servicetekniker klima, Bergen

Caverions serviceavdeling i Bergen består av 80 dyktige medarbeidere fordelt på alle tekniske fag.
Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige løsninger til fornøyde brukere.
Vi vedlikeholder disse ved hjelp av ServiFlex™, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.

Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode sosiale ordninger.
Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige bygg til fornøyde brukere og å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.

Vil du være en del av en av de mest fremtidsrettede tekniske bedriften i Norden?
Ta kontakt.

Vi søker deg som ønsker å delta aktivt i et energisk, hektisk og trivelig arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver.

Caverion i Bergen leverer klimaløsninger til næringsbygg.

Dine arbeidsoppgaver vil innebære serviceoppdrag innen fagområdet ventilasjon og klima.
Arbeids erfaring/fagbrev innen fagene ventilasjon/klima/automasjon/elektro er ønskelig.
Søkere uten fagbrev men med relevant erfaring oppfordres også å søke.

Du er med på å utvikle din egen arbeidsplass og vi ser for oss at du er selvstendig, positiv, ansvarsbevisst og kvalitetsfokusert.
Du må kunne kommunisere godt i norsk muntlig og skriftlig.

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:

• Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
• Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
• Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
• Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
• Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søknadsfrist: Snarest
Søk på stillingen her

Serviceteknikere kulde,Trondheim

Kjøleavdelingen i Trondheim har Trøndelag som markedsområde. Avdelingen er i sterk utvikling, og har i dag 8 medarbeidere. Kulde er et satsningsfag i GK Norge AS, og på grunn av økt arbeidsmengde ønsker vi flere på laget!

Arbeidsoppgaver:
• Montasje, service og vedlikehold av kjøleanlegg
• Kundeansvar og engasjement
• Foreslå og gjennomføre systemforbedringer

Ønskede kvalifikasjoner:
• Fortrinnsvis fagbrev/F-gass sertifikat innen faget. Personer med relevant erfaring kan også søke
• God generell teknisk innsikt i elektro, vannsystemer og ventilasjon
• Serviceinnstilt og samarbeidsorientert
• Selvstendig og initiativrik

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 28.11.2014 
Søk på stillingen her
Prosjektleder kulde, Trondheim

Kjøleavdelingen i Trondheim har Trøndelag som markedsområde. Avdelingen er i sterk utvikling og har i dag 8 medarbeidere.
Kulde er et satsningsfag i GK Norge AS, og på grunn av økt arbeidsmengde ønsker vi DEG med på laget!

Arbeidsoppgaver:
• Prosjektledelse
• Kundekontakt
• Ansvar for kundeportefølje
• Teamarbeid med kollegaer

Ønskede kvalifikasjoner:
• Ingeniørkompetanse VVS
• Relevant erfaring en fordel
• Evnen til god kommunikasjon
• Resultatorientert
• Utadvendt og serviceinnstilt
• Generelt god IT kunnskap

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 28.11.2014 
Søk på stillingen her


Prosjektingeniør rør, Harstad

Caverion i Harstad er flerfaglig innen elektro, rør og klima, med et trivelig og godt arbeidsmiljø.

Vi utfører serviceoppdrag og prosjektjobber til kunder i industri og næringsbygg samt offentlig sektor, i tillegg til det private marked.
Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, gode lønnsvilkår og sosiale ordninger og satser sterkt på videreutvikling av våre medarbeidere gjennom Caverion Academy.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå prosjektingeniør innen rørfag.

Arbeidsoppgaver:
• Koordinere, gjennomføre og levere flere mindre prosjekter i henhold til avtale
• Organisering av prosjektet i forhold til godkjenningsmyndigheter, prosjektkrav, prosedyrer og prosesser
• Planlegging, herunder økonomi, personell, framdrift, kvalitet og HMS
• Kalkulering og utarbeidelse av mindre tilbud

I denne stillingen bør du ha god og relevant erfaring.
Arbeidet utføres under veiledning og oppfølging av prosjektleder service eller annen oppnevnt person.
Du vil få opplæring for å utvikle riktig kompetanse for en stilling som prosjektleder service.

Kvalifikasjoner:
VVS bakgrunn, erfaring som bas eller teknisk byggeleder, eller relevant teknisk utdannelse fra fagskole/ høyskole eller universitet.
Noe kompetanse og erfaring som kreves for selvstendig å kunne gjennomføre mindre prosjekter

Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.
Vi ser for oss at du er en utadvendt, positiv, omgjengelig og serviceorientert person med kremmerånd og egenskaper som relasjonsbygger

Egenskaper:
• Du er selvstendig, ansvarsbevisst og fokusert på å gjøre våre kunder fornøyde
• Du er sosial med gode samarbeidsevner og kan bidra positivt til vårt trivelige arbeidsmiljø
• Siden arbeidet innebærer mye kundekontakt er det viktig at du trives med dette, samtidig som du er ryddig og opptatt av kvalitet
• Du må trives med å jobbe i team og være fleksibel

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:

• Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
• Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
• Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
• Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
• Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søk på stillingen her

Markedskoordinator – med potensiale til Markedssjef

Er du en fremoverlent person som vi trenger for å bidra til vår ambisiøse målsetning? Du vil få mye ansvar til å bygge opp Ostnor’s markedsavdeling i Norge, samt mulighet til å jobbe i et spennende nordisk markedsteam.

Ansvarsområder:
• Budsjettansvar for markedsplaner og eierskap for nasjonal markedsføring
• Planlegging og gjennomføring av lokale markedsaktiviteter i tråd med konsernets retningslinjer
• Implementering av kampanjer i kjedebutikker, grossistavdelinger og media fra et markedsperspektiv
• Ansvarlig for lokal trade marketing samt utvikling av brosjyrer og salgsmateriell
• PR
• Planlegging og utføring av lanseringer, utstillinger, messer og arrangementer
• Utarbeidelse av rapporter og oppfølgningsverktøy
• Kontakt med mediebyrå og ansvar for bruk av sosiale medier

Arbeidsoppgaver:
• Generelt utarbeidelse av nytt brosjyremateriale/kataloger, oversettelser fra svensk til norsk
• PR - utarbeidelse av pressemeldinger, nyhetsbrev, distribusjon og oppfølgning overfor medier
• Utarbeidelse av kundeinformasjon, prisvarslinger og annen kundeinformasjon
• Web og sosiale medier og konkurrentovervåkning
• Markedsovervåkning, bransjerapporter, konjunkturutvikling, prognoser
• Utarbeidelse av lokal markedsmateriale og kampanjer, samt kundepleie mot våre viktigste samarbeidspartnere
• Tett kontakt til kjedekontorer og grossister vedrørende kampanjer og aktiviteter
• Planlegging og implementering av markedsaktiviteter til kundearrangementer, lokale/nasjonale messer
• Løpende ajourføre markedsplaner/salgsprognoser for Ostnor Norge, kjeder og grossister
• Assistent for Adm. direktør

Kvalifikasjoner:
• Høyere utdannelse innen markedsføring.
• Erfaring fra markedskommunikasjon
• Gode it-kunnskaper; (Office-pakken), spesielt; Excel, Adobe SC (Photoshop, InDesign)
• Gode språkkunnskaper - flytende i norsk og engelsk, gjerne svensk
• Førerkort: klasse B

Personlige egenskaper:
• Strukturert og dyktig til å koordinere og ferdigstille små og store prosjekter
• Må kunne samarbeide på tvers i organisasjonen og ha evne til å tilpasse det nordiske markedsarbeidet til nasjonale forhold i Norge
• Viktig at du kan kommunisere godt med det svenske hovedkontoret, kollegaer i Norge og kundegruppen (rørleggere, VVS kjeder og VVS grossister).
• Nøyaktig og engasjert.
• Være utadvendt, proaktiv og glad i å samarbeide med andre.
• Godt humør og gode «sosiale antenner»

Stillingen er nyopprettet og skal besettes snarest mulig. Arbeidssted: Ostnor Norge AS, Sinsenveien 53 D, 0585 Oslo. Stillingen rapporterer til Adm. direktør i Ostnor Norge AS.

Vi tilbyr:
• Spennende og sentral posisjon i Nordens ledende produsent av sanitærarmatur.
• Markedsføring av veletablerte merkenavn; FM Mattsson og Mora Armatur.
• Gode betingelser
• Mobiltelefon, bærbar pc, internett (privat) og avisordning
• Noe reisevirksomhet må påregnes ca. 10 – 20 dager per år.

Vil du vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte Adm. direktør Geir Tangen Nerhus, mobil 915 13 998 eller per epost; geir.nerhus@ostnor.com

Mer informasjon om Ostnor kan du finne på www.ostnor.com, www.fmmattson.no, www.moraarmatur.no

Søknad «Mrk. Markedskoordinator Ostnor Norge» sendes per mail til: marit.sandgren@ostnor.com , senest 30. november 2014.

Servicerørlegger, Bergen

Caverions serviceavdeling i Bergen består av 80 dyktige medarbeidere fordelt på alle tekniske fag.
Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige løsninger til fornøyde brukere.
Vi vedlikeholder disse ved hjelp av ServiFlex™, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.

Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode sosiale ordninger.
Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige bygg til fornøyde brukere og å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.

Vil du være en del av en av de mest fremtidsrettede tekniske bedriften i Norden?
Ta kontakt.

Arbeidsoppgaver:
• Ulike serviceoppdrag mot offentlige og proffkunder
• Små og mellomstore prosjekter

Kvalifikasjoner/egenskaper:
• Erfaren rørlegger med svennebrev
• Gode samarbeidsevner
• God VVS teknisk forståelse
• Serviceinnstilt

Vi ser for oss at du er en utadvendt, positiv, omgjengelig og serviceorientert person med kremmerånd og egenskaper som relasjonsbygger.

Du er med på å utvikle din egen arbeidsplass og vi ser for oss at du er selvstendig, positiv, ansvarsbevisst og kvalitetsfokusert.
Du må kunne kommunisere godt i norsk muntlig og skriftlig.

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:

• Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
• Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
• Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
• Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
• Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Selger Vestlandet

Vi har hatt god vekst de siste årene, og skal utvide teamet med en ny selger. Vi ønsker oss en erfaren, selvgående relasjonsbygger med erfaring/kjennskap til bransjen, med god teknisk innsikt og interesse. Du vil få fullt salgs- og oppfølgingsansvar for ditt distrikt. Vi tilbyr en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter, et trivelig og uformelt arbeidsmiljø og en fleksibel og variert arbeidshverdag

Arbeidsoppgaver:
• Følge salgsprosessen fra A til Å
• Utarbeide og kalkulere tilbud
• Være en faglig støtte og samarbeidspartner for våre kunder
• Videreutvikle og styrke eksisterende kunderelasjoner, samt opparbeide nye
• Følge opp pågående prosjekter

Kvalifikasjoner:
• Erfaring med salg til det profesjonelle markedet
• Erfaring eller kunnskap fra bransjen
• Erfaring fra prosjektbaserte salgsprosesser
• God teknisk innsikt og forståelse
• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, i norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
• Liker å jobbe selvstendig, strukturert og effektivt
• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Du er utadvendt og liker å treffe andre mennesker
• Teknisk interesse
• Løsningsorientert

Språk:
• Norsk
• Engelsk

Vi tilbyr:
• En spennende og selvstendig stilling i et solid selskap
• En dynamisk arbeidsplass, med uformelt miljø og korte beslutningsveier
• Grundig opplæring, og god oppfølging underveis
• Gode utviklingsmuligheter
• Konkurransedyktige betingelser
• Bilordning

Arbeidssted: Bergen
Søknadsfrist: 21.12.2014
Søk på stillingen her

Rørleggere, Harstad

Caverion i Harstad er flerfaglig innen elektro, rør og klima, med et trivelig og godt arbeidsmiljø.
Vi utfører serviceoppdrag og prosjektjobber til kunder i industri og næringsbygg samt offentlig sektor, i tillegg til det private marked.
Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver, gode lønnsvilkår og sosiale ordninger og satser sterkt på videreutvikling av våre medarbeidere gjennom Caverion Academy.

På grunn av stor aktivitet og økende oppdragsmengde søker vi nå rørleggere med fagbrev, eller lang erfaring som rørlegger.
Hos oss vil arbeidsoppgavene dine innebære installasjon av VVS røranlegg innen bygg, både offentlig forvaltning og private næringsbygg.

Caverion tilbyr en variert og spennende arbeidshverdag.
Søker du et sted å trives, er Caverion stedet for deg.

Oppdragene krever god kontakt med våre kunder, vesentlig innen nærings- og offentlige bygg.
Du blir en del av et team som jobber tett sammen og du håndterer flere løpende oppdrag.

Vi ser gjerne at du er strukturert, ryddig og utadvendt, samt at du trives med salg og kundekontakt.
Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:

•Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø
•Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse
•Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet
•Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie
•Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søk på stillingen her

Prosjektleder / kundeansvarlig, Bergen

Distriktskontoret i Bergen teller 85 medarbeidere innen Entreprise, Service, Byggautomasjon og Kulde. Vi søker engasjerte prosjektleder innen Service. Stillingene rapporterer til avdelingsleder. Kontorlokalene har vi i Laksevåg.

Arbeidsoppgaver:
•Lede og følge opp egne prosjekter på byggeplass
•Teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for egne prosjekter
•Oppfølging av underleverandører/ partnere
•Kundekontakt og salg
•HMS- og kvalitetsansvarlig for egne prosjekter
•Fagområder er ventilasjon, kjøling, automatikk og enøk

Ønskede kvalifikasjoner:
•Fagskolen VVS/ elektrobransjen
•Relevant erfaring en fordel, gjerne bakgrunn fra håndtverkfag
•Resultatorientert
•Evne til god kommunikasjon
•Utadvendt og serviceinnstilt
•Generelt god IT kunnskap

Vi kan tilby:
•En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
•Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
•Kurs og etterutdanning
•Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
•Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
•Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 30.11.2014 
Søk på stillingen her


Prosjektutvikler/Rådgiver GK Rør Trondheim

Vi opplever økende ordrereserver innen entreprise og proffservice i GK Rør Trøndelag, og vi søker derfor etter en Prosjektutvikler til vår Entrepriseavdeling. Avdelingen består av 45 engasjerte medarbeidere som arbeider innenfor prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk og produksjon. 

Arbeidsoppgaver:
• Prosjektutvikle og detaljkalkulere prosjekter
• Prosjektledelse i innledende fase
• Ivareta og utvikle gode relasjoner til eksisterende og nye kunder
• Sørge for at arbeidet utføres i henhold til kvalitetsplaner og -systemer i prosjekteringsfasen
• Utarbeide forslag til prosjektbudsjett

Ønskede kvalifikasjoner:
• Ingeniør/Sivilingeniør med god faglig bakgrunn
• Erfaring fra bransjen evt. rådgiverbakgrunn
• Forretningsmessig forståelse
• Gode relasjonsbyggende egenskaper

Vi kan tilby:
• Konkurransedyktige lønnsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
• Arbeidssted er Trondheim

Søknadsfrist: 11.12.2014 
Søk på stillingen herAvdelingssjef for avdeling prosjekt i Oslo

Avdelingen har ca. 180 ansatte innen fagområdene elektro, ventilasjon og rør/sprinkler.
Avdelingen leverer totalteknisk entrepriseprosjekter (TTE) og har et budsjett for 2015 på 230 mill.
Oslo Prosjekt består av et inneapparat med 35 ansatte og er delt i tre faggrupper; rør, ventilasjon og elektro, i tillegg til et uteapparat bestående av ca. 140 fagpersoner.

God profesjonell ledelse skaper suksess og sikrer et prosjekt med balansert risiko og lønnsomt utfall.
Caverions lange historie innen prosjektvirksomhet har resultert i prosjektledere for alt fra mindre til store prosjekter, både enfaglige og TTE.

Et viktig fundament i Caverions opplæringsbane er kunnskapsoverføring fra senior prosjektledere til unge ingeniører.
Caverion jobber med det aller siste og de mest moderne løsningene.

Hvert prosjekt er unikt i sine individuelle utfordringer, og det er derfor viktig at god prosjektledelse forutser, kontrollerer og optimaliserer prosessen kontinuerlig.

For at avdelingen skal lykkes med å nå sine målsetninger er det avgjørende med en engasjerende avdelingssjef som evner å motivere og drive sine medarbeidere, både de som jobber ved hovedkontoret og utepersonell.

Arbeidsoppgaver
Skape resultater i samsvar med bedriftens strategier, styringsmodeller, lover og forskrifter Operasjonalisere Caverions overordnede strategi, mål og planer for avdelingen Organisasjonsutvikling i avdelingen Økonomisk og administrativ styring, herunder budsjettering og rapportering Kontinuerlig forbedringsarbeid og prosjektutvikling Jobbe aktivt med uteorganisasjonen Styre avdelingens markedsarbeid og relasjonsbygging mot selskapets kunder Sikre at Caverion er en synlig aktør i bransjen innenfor sitt område Kvalitetssikring og HMS  Kvalifikasjoner
Solid ledererfaring, gjerne fra en stor, desentralisert organisasjon innenfor relaterte virksomheter Erfaring med å lede store prosjekter Erfaring med utviklingsarbeid og endringsprosesser Erfaring fra å lede forhandlinger med profesjonelle samarbeidspartnere Kommersiell forståelse og solid forretningsforståelse Markedsforståelse og prosessforståelse God økonomiforståelse  Utdanningsretning
Bygg og anlegg Prosjekt Elektronikk / Elektro / Telekom. Teknisk/ Ingeniørfag VVS Utdanningstittel: Utdanning på høgskole- eller universitetsnivå  Utdanningsnivå
Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad Høyskole / Universitet, Cand Mag / Siv***  Personlige egenskaper
Tydelig, solid, samlende og synlig leder Kunne lytte til sine medarbeidere men samtidig være trygg på sine beslutninger Evne til å skape entusiasme og aksept for felles mål og retning God til å kommunisere og involvere, både internt og overfor samarbeidspartnere God til å involvere og utnytte kompetansen rundt seg Målbevisst og handlekraftig Åpen og ærlig Evne til å ha overblikk og kunne jobbe i en konsernstruktur Analytisk, proaktiv og selvstendig Sosial, utadvendt og kontaktskapende God relasjonsbygger Strukturert og systematisk Grundig, nøyaktig og kvalitetsbevisst Ryddig, etterrettelig og vant til å dokumentere God helhetsforståelse og godt overblikk  Språk
Norsk Engelsk  Vi tilbyr
En meget selvstendig stilling med stor påvirkningskraft i et internasjonalt konsern Mulighet til faglig og personlig utvikling i et flerfaglig miljø Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger  Andre opplysninger
Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes
Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:
Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard

Søknadsfrist: Snarest
Søk på stillingen her

Selger Midt-Norge

Vi har hatt god vekst de siste årene, og skal utvide teamet med en ny selger. Vi ønsker oss en erfaren, selvgående relasjonsbygger med erfaring/kjennskap til bransjen, med god teknisk innsikt og interesse. Du vil få fullt salgs- og oppfølgingsansvar for ditt distrikt. Vi tilbyr en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter, et trivelig og uformelt arbeidsmiljø og en fleksibel og variert arbeidshverdag

Arbeidsoppgaver:
• Følge salgsprosessen fra A til Å
• Utarbeide og kalkulere tilbud
• Være en faglig støtte og samarbeidspartner for våre kunder
• Videreutvikle og styrke eksisterende kunderelasjoner, samt opparbeide nye
• Følge opp pågående prosjekter

Kvalifikasjoner:
• Erfaring med salg til det profesjonelle markedet
• Erfaring eller kunnskap fra bransjen
• Erfaring fra prosjektbaserte salgsprosesser
• God teknisk innsikt og forståelse
• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, i norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
• Liker å jobbe selvstendig, strukturert og effektivt
• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Du er utadvendt og liker å treffe andre mennesker
• Teknisk interesse
• Løsningsorientert

Språk:
•Norsk
•Engelsk

Vi tilbyr
• En spennende og selvstendig stilling i et solid selskap
• En dynamisk arbeidsplass, med uformelt miljø og korte beslutningsveier
• Grundig opplæring, og god oppfølging underveis
• Gode utviklingsmuligheter
• Konkurransedyktige betingelser
• Bilordning

Arbeidssted: Trondheim Søknadsfrist: 21.12.2014
Søk på stillingen her

Selger Sør-Norge

Vi har hatt god vekst de siste årene, og skal utvide teamet med en ny selger. Vi ønsker oss en erfaren, selvgående relasjonsbygger med erfaring/kjennskap til bransjen, med god teknisk innsikt og interesse. Du vil få fullt salgs- og oppfølgingsansvar for ditt distrikt. Vi tilbyr en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter, et trivelig og uformelt arbeidsmiljø og en fleksibel og variert arbeidshverdag

Arbeidsoppgaver:
• Følge salgsprosessen fra A til Å
• Utarbeide og kalkulere tilbud
• Være en faglig støtte og samarbeidspartner for våre kunder
• Videreutvikle og styrke eksisterende kunderelasjoner, samt opparbeide nye
• Følge opp pågående prosjekter

Kvalifikasjoner:
• Erfaring med salg til det profesjonelle markedet
• Erfaring eller kunnskap fra bransjen
• Erfaring fra prosjektbaserte salgsprosesser
• God teknisk innsikt og forståelse
• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, i norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
• Liker å jobbe selvstendig, strukturert og effektivt
• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Du er utadvendt og liker å treffe andre mennesker
• Teknisk interesse
• Løsningsorientert

Språk:
• Norsk
• Engelsk

Vi tilbyr:
• En spennende og selvstendig stilling i et solid selskap
• En dynamisk arbeidsplass, med uformelt miljø og korte beslutningsveier
• Grundig opplæring, og god oppfølging underveis
• Gode utviklingsmuligheter
• Konkurransedyktige betingelser
• Bilordning

Arbeidssted: Kr.sand

Søknadsfrist: 21.12.2014
Søk på stillingen her

Kuldemontører/teknikere, Caverion i Østfold Syd

Caverion i Østfold Syd består av de 3 lokasjonen Halden, Sarpsborg og Fredrikstad, vi består av ca. 120 dyktige medarbeidere fordelt på elektro, ventilasjon, kjøling, sikkerhet og automasjon.

Vi arbeider både enkeltfaglig og som teknisk totalentreprenør.
Vårt mål er å levere gjennomtenkte, tidsriktige bygg til fornøyde brukere, for så å vedlikeholde disse ved hjelp av ServiFlex, vårt unike serviceprogram som ivaretar alle tekniske fag.

Markedsområdet for avdelingen er i Halden, Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Vestby og Ås.

Vil du være en del av den mest fremtidsrettede tekniske bedriften i Norden?
Kontakt oss omgående.
Som en moderne aktør setter vi mål om gode økonomiske resultater ved å ha fokus på våre medarbeidere.
Caverions visjon er å designe, produsere og vedlikeholde brukervennlige og energieffektive løsninger og systemer for alle typer bygg og industri.
Vi søker både nyutdannede montører og erfarne teknikere. Vi ønsker at du er opptatt av å levere kvalitet, står på med godt humør, er ryddig og faglig dyktig. 

Hos oss får du utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø med fokus på service, åpenhet, trivsel og kvalitet.

Arbeidsoppgaver
Montering og igangkjøring av nyinstallasjoner Utførelse av planlagte serviceavtaler Akutt service Kundeansvar Kvalifikasjoner:
Fagbrev kuldemontør/tekniker F- gass sertifisering Erfaring/kunnskap med isvannsmaskiner (Fordel) Erfaring/kjennskap til fjernvarme i forbindelse med ventilasjon (Fordel) God erfaring/kjennskap til elektro og automatikk All dokumentasjon og innrapportering skjer via PC Du har gode skriftlige og muntlige egenskaper i norsk og engelsk Førerkort klasse B Egenskaper:
Du er selvstendig, ansvarsbevisst og fokusert på å gjøre våre kunder fornøyde Du er sosial med gode samarbeidsevner og kan bidra positivt et godt arbeidsmiljø Siden arbeidet innebærer mye kundekontakt er det viktig at du trives med dette, samtidig som du er ryddig og opptatt av kvalitet Du må trives med å jobbe både selvstendig og i team
Vi kan tilby:
Fast arbeidstid 7.30 – 15.30 Kun reisevirksomhet i Østfold Syd (Halden, Sarpsborg, Fr.Stad, Moss, Vestby) En interessant stilling i en trygg bedrift med solid økonomi Svært gode pensjons og forsikrings ordninger Utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø Kurs og etterutdanning Bil og telefon ordning Konkurransedyktige lønnsbetingelser og sosiale ordninger Caverions medarbeidergaranti Vi har som målsetting å rekruttere flere kvinner til Caverion, og oppfordrer også kvinner til å søke.

Caverions medarbeidergaranti
Som medarbeider i Caverion skal du:
Få mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et flerfaglig miljø. Ha mulighet til å trives i et positivt arbeidsmiljø hvor medarbeidertilfredsheten jevnlig blir målt gjennom vår medarbeiderundersøkelse Jobbe trygt i bransjens beste system innen Helse, Miljø og Sikkerhet Ha pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for deg og din familie. Arbeide i en bedrift som vektlegger ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard.

Søknadsfrist: Snarest
Søk på stillingen her

Vi øker satsingen i Norge og søker: Salgsingeniør VVS

Belimo skal levere kvalitet til sine kunder. Ikke bare i form av markedsledende produkter, men også i form av service, oppfølging og veiledning. Målet i Norge er å vokse innenfor vårt segment samt å yte markedets beste service. Vi skal være der prosjekter settes i gang, og vi skal være en naturlig partner for såvel rådgivere som byggherrer og konsulenter.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:
I stillingen som salgsingeniør VVS får du ansvar for salgsvekst og kundeoppfølging, enten for spesifikke produkter eller kunder. Dette skal gjøres via oppsøkende salg, først og fremst i vekstområdene rundt Oslofjorden og i de største byene. Du skal kjenne til kommende prosjekter og komme med i disse som underleverandør. Du skal holde kundedatabasen ajour, og sørge for økt markedskunnskap inn i Belimo.

Vi ønsker at du:
•er VVS-ingeniør, eller har tilsvarende realkompetanse
•har salgserfaring og god kjennskap til bransjen, med et relevant nettverk
•arbeider effektivt, strukturert og systematisk, og evner å booke kundebesøk og bygge langsiktige relasjoner
•har driv og pågangsmot, og ser muligheter heller enn begrensninger
•kommuniserer og formidler godt på norsk og engelsk, gjerne også på tysk

Vi tilbyr deg:
I Belimo får du en spennede stilling i et solid konsern med god økonomi og et godt renommé på markedet. Du får arbeide med markedsledende produkter, og vil få god opplæring ved hovedkontoret i Sveits. Via våre internasjonale kollegaer med stor fag- og bransjekunnskap får du ideéer og impulser fra hele verden. Du får firmabil/bilordning og ellers konkurransedyktige betingelser. Vi har en flat organisasjon, og du vil rapportere til adm.direktør.

Søknadsfrist: 9.11.2014
Tiltredelse: Snarest
Arbeidssted: Bryn i Oslo
Hjemmeside: http://www.belimo.eu
Send søknad

Kontaktpersoner: Karin M. Jensen, BELIMO, mob: 913 29 555 eller Stig Solberg, IMPACT AS mob: 916 35 552  

Servicetekniker,Bergen

Distriktskontoret i Bergen teller 85 medarbeidere innen Entreprise, Service, Byggautomasjon og Kulde. Vi søker engasjerte serviceteknikere innen Service. Stillingene rapporterer til serviceleder. Kontorlokalene har vi i Laksevåg og Knarvik.

Arbeidsoppgaver:
• Service og vedlikehold av klimaanlegg/kjøleanlegg
• Foreslå og gjennomføre systemforbedringer
• Kundeansvar og engasjement
• Teamjobbing på avdelingen
• Salg av våre tjenester

Ønskede kvalifikasjoner:
• Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør
• Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel
• God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling
• Utadvent og serviceinnstilt

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 30.11.2014
Søk på stillingen her


» Se alle ledige stillinger
Aktuelt
SISTE KOMMENTARER
Nyhetsbrev
Aktuelle leverandører
Waterguard
Aiwell - 106x60
Nilan - 106x90
Kurs

FG-900 Utførelse / installasjon av automatiske slokkesystemer - Sprinkler

For mer info om kursene i Haugesund, klikk her.

FG-900 Prosjektering av automatiske slokkesystemer - Sprinkler

For mer info om kurset, klikk her
» Se alle kurs
Nytt om navn
Rådgivende VVS
Seminarer
» Se alle seminarer
Nye filmer
Raymond Johansen ønsker VVS-dagene lykke tilNikolai AstrupStatsbygg trenger deg
Tord Lien sier at VVS-bransjen er viktigLars Jåstad i Ventistål, Inneluftens baronTa med kilnkekule
I campingstolen: Geir Andersen, Drammen Eiendom Avdelingsleder Sverre Knudsen i GK Norsk Wavin - Montering av Q Bic enebolig pakke
Aktuelle leverandører
Fremo - 106x60
Ahlsell - 106x60
Smått & Stort
Produktnyheter
Nye byggeprosjekter
Aktuelle leverandører
Lindab - 106x60
Aardal - 106x60
Variant - 106x60
Vaillant - 106x60