Ledige stillinger

Salgsingeniør/teknisk selger VVS

På grunn av økende fokus og satsing rundt våre kompetanseprodukter innen fagfeltet VVS (varme, ventilasjon, sanitær + +), har vi behov for å knytte til oss en teknisk salgsingeniør.

Du vil tilhøre Kunnskapsavdelingen i Skarland Press og bidra med videreutvikling av vår faglitteratur. Vi har i dag blant annet: Rørhåndboka, Varmenormen, Ventilasjonsteknikk, Vannbaserte oppvarmings- og kjølesystemer, Prenøk og Ventøk.

Arbeidsoppgaver:
 Salg av digitale kompetanseprodukter (Kompetansebiblioteket).
 Innholdsproduksjon til Kompetansebiblioteket ved ledelse av fagkomiteer.
 B2B salg med telefon og kundemøter som viktigste verktøy.
 Utvikling av kurs og foredrag innen fagfeltene.
 Faglige bidrag inn mot fagbladene (Norsk VVS, Rørfag og FDV).


Ønskede Kvalifikasjoner:
 VVS-teknisk bakgrunn foretrekkes.
 Teknisk fagskole, høyskole eller universitetsutdannelse.

Ønskede personlige egenskaper:
Du er utadvendt, blid og -entusiastisk, liker å snakke med kunder, både på telefon og ikke minst i møter. Du er ikke redd for å dra avtalen i land eller close et salg. Du har kremmersjel og kan jobbe systematisk, selvstendig, strukturert, resultatorientert og har store ambisjoner.

Tiltredelse: Snarest.

Søknad sendes til:
David Zijdemans
david@skarland.no
Tlf: 993 18 891

Rørlegger baser, GK Rør Hammerfest

Som Bas i GK Rør får du muligheten til å være med å påvirke din egen arbeidsdag ved å planlegge å koordinere jobben som skal utføres. I våre byggeprosjekter har du en viktig sentral rolle som forutsetter god kommunikasjon og samarbeid med ulike involverte aktører internt og eksternt. Det er du som skal  lede arbeidslaget til å nå bedriftens og prosjektets felles mål og frister gjennom god kommunikasjon, motivasjon og planlegging. Vi har stor etterspørsel etter våre tjenester i Hammerfest og søker nå positive og løsningsfokuserte baser.    Arbeidsoppgaver:
Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og temasamarbeid på en profesjonell og tillitsvekkende måte Skape engasjement og sikre forankring Lede og levere resultater Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Muligheten til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Trondheim Vi vil behandle søknader fortløpende! 
Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Rørleggere, VITO Vestfold

Vi er på jakt etter rørleggere med svennebrev, og som er selvstendige og løsningsorienterte.

For alle stillingene ønskes kandidater med stor arbeidskapasitet og god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. VITO teknisk entreprenør AS tilbyr gode utviklingsmuligheter og selvstendige arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser. Hos oss får du jobbe i en bedrift som står for store og spennende utfordringer i et tverrfaglig miljø.

Spørsmål kan stilles til styreformann v/Vidar Lien på telefon 95 20 68 68.
Skriftlig søknad sendes til: lien@vito-as.no snarest.

Hemsedal VVS AS søker ny Daglig leder

Blikkenslager / Montør Service, Bodø

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Bodøavdelingen med:

Blikkenslager / Montør / Service
Inneklima – ventilasjon - energi


Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.
Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Gudmund Jensen, tlf. 95048168, mail: gjensen@solland.no

Søknadfrist: Snarest

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Olav V`s gatet 96B, 8004 Bodø, Mrk. Søknad og stilling.

Prosjektleder, GK Bodø

GK Rør. Norges største rørentreprenør med over 300 ansatte i Oslo, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest. Vår virksomhet er en del av GK Norge AS, som er landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift. I januar 2015 etablerte vi vår virksomhet i Bodø og har nå økende ordrereserver. Vi søker derfor en engasjert Prosjektleder til våre prosjekter. 
Arbeidsoppgaver:
Oppfølging og ledelse av prosjekter Valg av leverandører og tekniske løsninger Bemanningsplanlegging og -oppfølging Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimeringer og faktureringsplaner Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Ingeniørkompetanse med relevant fagkrets, evt. solid rørteknisk bakgrunn Gjerne prosjektledererfaring, men også annen relevant bransjeerfaring er interessant Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner Resultatorientert med økonomisk forståelse Vi kan tilby:
Et trivelig og faglig sterkt arbeidsmiljø Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser Arbeidssted er Bodø Ønsker du å være med på vår satsing? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknafdsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen
 

Vi søker uteselger VA - Lofoten-Vesterålen-Harstad og Narvik

Arbeidsoppgaver og ansvar:

-          Utvikle en lønnsom kundeportefølje.
-          Planlegge og gjennomføre kundeaktiviteter.
-          Arbeide med kundespesifikke løsninger.
-          Prosjektgjennomføring.

Erfaringer og egenskaper:

-         Vi foretrekker at du har erfaring og kunnskap fra VA bransjen og forutsetter at du er opptatt av kunder og applauderer om du har erfaring fra salg.
-         Du må ha et ønske om å ha en selvstendig arbeidshverdag ute hos kundene, i tillegg være kreativ og resultatorientert.
 
Vi tilbyr:

En variert og spennende hverdag med mange muligheter i et seriøst selskap. Du får jobbe selvstendig i en organisasjon som har fokus på samarbeid og kommunikasjon.

Til stillingen medfølger det firmabil.

Arbeidssted og salgsområde er Lofoten-Vesterålen-Harstad og Narvik.

Som selger rapporterer du til Distriktssjef i Svolvær/Narvik.

Tiltredelse: Etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Distriktssjef Tore Knutsen telefon 952 58 007 eller mail:Tore.Knutsen@heidenreich.no.

Søknadsfrist: 4. desember 2015
Søk stillingen

Prosjektleder Ventilasjon, Drammen

Arbeidsoppgaver:
- Planlegging og gjennomføring av ventilasjons prosjekter
- Anbudskalkulasjon
- Ansvar for SHA og utarbeidelse av fremdriftsplaner
- Sikre riktig kvalitet på egne prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring fra ventilasjonsprosjekter
- Nøyaktig og detaljorientert
- Kremmerånd, nytenkende og kreativ
- Løsningsorientert og god økonomi forståelse
- Stor arbeidskapasitet
- Ønskelig med datakunnskaper innenfor Cordel

Gode lønnsbetingelser for rette kandidat.
Spørsmål kan stilles til avdelings leder, Vidar Lien, på telefon 952 06 868. Skriftlig søknad sendes til lien@vito-as.no

Søknadsfrist: Snarest


Rørlegger - Distrikt Rogaland

Har du lyst på en spennende jobb i en landsdekkende rørleggerbedrift med gode utviklingsmuligheter? 
Oras AS sine 35 medarbeidere i Rogaland jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Nå søker vi en erfaren rørlegger til vår prosjektavdeling. Vi er en aktiv og tverrfaglig avdeling med interessante kunder i regionen. 

Ta gjerne kontakt med oss for å vite mer! Arbeidsoppgaver Montering av røranlegg på større prosjekter, for det meste næringsbygg og boligkomplekser Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Samarbeid med andre i avdelingen Kvalifikasjoner Gjerne svenne- eller mesterbrev Bakgrunn fra VVS-prosjekter Utdanningsretning Bygg og anlegg Utdanningsnivå Videregående skole Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Forstår utfordringer raskt og finner gode, faglige løsninger Viser initiativ og tar ansvar Serviceorientert og fleksibel Vi tilbyr En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold

Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Prosjektleder Rehab, GK Asker

Asker satser friskt fremover og oppretter ny rehab. avdeling. Vil du være med på laget for et bedre miljø?  

GK Asker er en del av region Oslo som er en av seks regioner i GK Norge AS. Vi hadde en omsetning på ca. 500 mill. kr. i 2014.  Avdeling Asker Rehab. holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Asker.  Avdelingen skal i hovedsak jobbe med egenutviklede prosjekter relatert til eksisterende serviceavtale-kunder i regionen. Våre fagområder er ventilasjon, kjøling, automatikk og enøk. Arbeidsoppgavene vil bli utfordrende, tverrfaglige og med vekt på dagens utfordringer i byggebransjen, hvor en helhetlig teknisk vurdering vektlegges i større grad. I GK vil du møte mange med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for sitt fagfelt.  Nå trenger vi din kompetanse til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger i våre prosjekter. Vi ser frem til å få din søknad dersom dette er noe for deg.

Arbeidsoppgaver:
• Prosjektere systemforbedringer
• Prosjektledelse av egne prosjekter
• Resultatoppfølging entrepriser
• Salg- og tilbudsutarbeidelse

Den vi søker bør ha flere av følgende kvalifikasjoner:
• Fagskole ingeniør/ ingeniør/sivilingeniør, med erfaring fra rådgivende ingeniør firma og/eller VVS-teknisk entreprisevirksomhet
• Gjerne rørteknisk- og ventilasjonsteknisk bakgrunn
• Like å kommunisere med kunder
• Resultatorientert
• Bidragsyter teknisk og sosialt
• 3-8 års relevant erfaring

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning gjennom GK Skolen
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning
• Bedriftsidrett

Søknadsfrist: 30.11.2015
Søk stillingen

Vi søker en dyktig Rørleggerbas

Vår bemanning er i dag på over 20 medarbeidere, for både service og anlegg. Vi er en fin gjeng  med ett godt arbeidsmiljø. Kontinuerlig oppdatering med ny kunnskap gjør at vi til enhver tid kan tilby de beste løsningene innenfor våre kjerneområder. Vår yrkesstolthet garanterer godt faglig arbeid.
               
På grunn av økt oppdragsmengde ønsker vi å knytte til oss en dyktig rørlegegrbas som kan ivareta nye og spennende prosjekter.

Du vil bidra i et godt, kreativt og utviklende arbeidsmiljø.

Vi krever norsk svennebrev.

Vi tilbyr gode betingelser.

For mer informasjon om stillingen, kontakt daglig leder, Helge Ranheim, mob. 958 53 465, mail: helge@ostlandskevvs.no , eller driftsleder, Thomas Albech, mob. 913 10 411, mail: thomas@ostlandskevvs.no 

Søknadsfrist: Snarest
Søknader kan sendes: post@ostlandskevvs.no

Rørlegger service og enterprise, GK Rør Hammerfest

Vil du bli del av en av Norges største rørentreprenør GK Rør AS? Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. GK Rør Hammerfest består i dag av 5 engasjerte medarbeidere. Vi har nå økende etterspørsel og trenger flere dyktige og serviceinnstillte Rørleggere til våre Service og Entreprise  avdelinger med oss på laget.    Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Sette seg godt inn i, og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Som Bas vil du også måtte motivere og lede arbeidslaget til å levere resultater samt ha gode evner til å samarbeide og kommunisere godt med alle innvolverte parter i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted Hammerfest Vi vil behandle søkere fortløpende!
 
Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Blikkenslager / Montør service / Kjøletekniker, Oslo

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Osloavdelingen med:

BLIKKENSLAGER/MONTØR SERVICE/KJØLETEKNIKER
Inneklima – ventilasjon - energi


Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.

Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Trond Bergersen, tlf. 917 76 100, mail: tbergersen@solland.no

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Brynsengveien 2, 0667 Oslo. Mrk. Søknad og stilling.

Avdelingsleder Service, GK Ålesund

GK har Norges fremste kompetansemiljø innen inneklima og ventilasjon. Vil du være med på et elitelag og jobbe for et bedre miljø? Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med spennende og flerfaglige oppgaver! Serviceavdelingen i GK Ålesund består i dag av 10 medarbeidere. Det er stor vekst i vårt marked og vi forventer en spennende utvikling i tiden som kommer. Vi leter derfor etter en erfaren leder som kan håndtere veksten og sikre at vi kan møte markedets fremtidige krav til god kundeservice.

Ansvarsområder:
- Bygge opp en serviceavdeling som kvalitet –og kapasitetsmessig er god nok for å møte fremtidens krav
- Bidra til de strategiske planer som GK distrikt M&R trenger
- Sikre at kundene er tilfreds med det produktet som leveres
- Sikre en stab av medarbeidere som finner stillingen sin spennende og utfordrende
- Definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til handlingsplaner
- Følge opp avdelingens resultatutvikling og iverksette tiltak for å sikre at planene nås

Hovedarbeidsoppgaver:
- Rekruttere medarbeider med riktig kompetanse
- Utvikle kompetansen hos alle medarbeidere til ønsket nivå
- Gjennomføre målinger for å sikre kunnskap om kundenes fornøydhet
- Utvikle avdelingens planer og budsjetter Rapportere resultat og avvik
- Delta i distriktets ledergruppe
- Være tilgjengelig for øvrige oppgaver gitt av distriktssjef

Ønskede kvalifikasjoner:
- Gjerne erfaring fra tilsvarende virksomhet hvor det kan vises til gode resultater
- Erfaring fra prosjektleder – og rådgivervirksomhet eller fra eiendomsforvaltning vil også være interessant
- Vi ønsker oss en person med ledererfaring på mellomledernivå
- Vi ønsker oss en person som liker å lede, er kreativ, analytisk med gode evner til å fatte beslutninger og gjennomføre disse
- Faglig ønsker vi oss en person med ingeniørbakgrunn, gjerne fagkunnskap fra VVS/kjøling/elektro
- Resultat og konkurranseorientert med fokus på økonomi vil bety mye i valget av ny leder
- Generelt gode IT-kunnskaper

Vi kan tilby:
- En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
- Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
- Kurs og etterutdanning
- Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
- Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
- Bil- og telefonordning 

Søknadsfrist: 18.12.2015
Søk stillingen

Serviceteknikere ventilasjon og rør - Rogaland

Har du lyst på en spennende jobb i en landsdekkende entreprenør med gode utviklingsmuligheter? 
Oras AS sine 35 medarbeidere i Rogaland jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Nå søker vi erfarne serviceteknikere innen ventilasjon og rør til vår serviceavdeling. Vi er en aktiv og tverrfaglig serviceavdeling med interessante kunder i regionen. 

Ta gjerne kontakt med oss for å vite mer! Arbeidsoppgaver Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg eller røranlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar Samarbeid med andre i avdelingen Salg av våre tjenester Kvalifikasjoner For servicetekniker ventilasjon:Gjerne fagbrev innen elektro, bygg automasjon, kjøling og bakgrunn fra bygg automasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer For servicetekniker rør: Svennebrev innen rørfaget og bakgrunn som rørlegger, gjerne på service Utdanningsretning Bygg og anlegg Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Forstår utfordringer raskt og finner gode, faglige løsninger Viser initiativ og tar ansvar Serviceorientert og fleksibel Vi tilbyr En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Prosjektleder VVS - Distrikt Rogaland

Som Prosjektleder VVS blir du sentral i arbeidet med å levere VVS-tjenester til store byggeprosjekter i Rogaland. Din rolle blir å lede våre prosjekter i henhold til Oras' eierstyringsmodell. Våre prosjektledere bidrar operativt gjennom god ledelse og aktiv oppfølging av våre medarbeidere på byggeplassen. De er også bindeleddet mellom Oras og byggherre, leverandører og medspillere på plassen. Som prosjektleder i Oras vil du få en god mulighet til å arbeide tverrfaglig innen rør, sanitær, varme, kjøling, sprinkler og ventilasjon. 
Oras Rogaland har 35 medarbeidere, og leverer prosjekter innen rør, klima, automasjon. Vi har en rekke serviceavtaler i tillegg til leveranser på viktige byggeprosjekter i regionen. Arbeidsoppgaver Ledelse og oppfølging av VVS-prosjekter i henhold til Oras' eierstyringsmodell Kalkulasjon av tilbud på nye prosjekter Ansvar for økonomi og fremdrift i egne prosjekter Videreutvikle god kontakt med Oras' samarbeidspartnere Kvalifikasjoner Ingeniør eller fagskole innen VVS eller bygg og anlegg Erfaring som utførende på byggeplass og/eller prosjektledelse Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning Tverrfaglig kompetanse er en fordel Utdanningsretning Bygg og anlegg Håndverksfag Utdanningstittel: Ingeniør eller fagskole (erfaring kan kompensere for utdanning) Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Høyskole / Universitet Personlige egenskaper Du får ting til å skje og tar ansvar for resultater Du er flink til å ta i bruk våre strukturer og modeller for å få ting gjort Du er engasjert og gjennomfører det du har satt deg fore Du er planlegger jobben din godt slik at du leverer i tide og med god kvalitet Du samarbeider godt og deler kunnskap, erfaringer og informasjon med andre Vi tilbyr Høy, tverrfaglig VVS kompetanse Oras er markedslederen i Norge og leverer på store, interessante byggeprosjekter Bransjens beste gruppelivs- og pensjonsordninger Bedriftslegeordning, helseforsikring Godt arbeidsmiljø Eget kompetanseutviklingsprogram – Oras-skolen Andre opplysninger Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Søknadfrist: Snarest
Søk stillingen

Blikkenslager / Montør service / Kjøletekniker, Drammen

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Drammenavdelingen med:

BLIKKENSLAGER/MONTØR SERVICE/KJØLETEKNIKER
Inneklima – ventilasjon - energi


Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.
Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Karl Henrik Myrland, tlf. 91773074, mail khmyrland@solland.no

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Neumannsgate 5, 3044 Drammen, Mrk. Søknad og stilling.

Servicetekniker Ventilasjon/Kjøl, GK Kongsvinger

Vil du bli med på laget for et bedre miljø. GK Kongsvinger er en avdeling med 12 ansatte og vi holder til i fine lyse lokaler i Industrivegen 53. Som følge av økt oppdragsmengde søker vi etter serviceteknikere for ventilasjon og kjøl.Arbeidsområdet er Åsnes i nord til Bjørkelangen i sør/vest.

Arbeidsoppgaver:
Service og vedlikehold av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Teamjobbing på avdelingen Salg av våre tjenester Ønskede kvalifikasjoner:
Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling Utadvent og serviceinnstilt Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 04.12.2015
Søk stillingen

Rørlegger baser, GK Tromsø

Som Bas i GK Rør får du muligheten til å være med å påvirke din egen arbeidsdag ved å planlegge å koordinere jobben som skal utføres. I våre byggeprosjekter har du en viktig sentral rolle som forutsetter god kommunikasjon og samarbeid med ulike involverte aktører internt og eksternt. Det er du som skal  lede arbeidslaget til å nå bedriftens og prosjektets felles mål og frister gjennom god kommunikasjon, motivasjon og planlegging. Vi har stor etterspørsel etter våre tjenester i Tromsø og søker nå positive og løsningsfokuserte baser på service og entreprise.    Arbeidsoppgaver:
Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og temasamarbeid på en profesjonell og tillitsvekkende måte Skape engasjement og sikre forankring Lede og levere resultater Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Muligheten til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Tromsø Vi vil behandle søknader fortløpende! 
  Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Prosjektleder Rør, Drammen

Arbeidsoppgaver:
- Planlegging og gjennomføring av rør prosjekter
- Anbudskalkulasjon
- Ansvar for SHA og utarbeidelse av fremdriftsplaner
- Sikre riktig kvalitet på egne prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner: 
- Erfaring fra rør og/eller ventilasjonsprosjekter
- Nøyaktig og detaljorientert
- Kremmerånd, nytenkende og kreativ
- Løsningsorientert og god økonomi forståelse
- Stor arbeidskapasitet
- Ønskelig med datakunnskaper innenfor Cordel

Gode lønnsbetingelser for rette kandidat. Spørsmål kan stilles til daglig leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125.
Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no.

Søknadsfrist: Snarest

Butikkselger til vår butikk på Romerike

Arbeidsoppgaver og ansvar:

-          Kundebehandling og salg over disk.
-          Varemottak og varepåfylling i butikken
-          Samspill med inne- og ute-salgsteam
-          Sørge for å skape høy trafikk og gode resultater
-          Ta del i alle arbeidsoppgaver som gjennomføres i butikken

Erfaringer og egenskaper:

-          Vi foretrekker at du har erfaring fra butikk, forutsetter at du er opptatt av kunder og applauderer om du har erfaring fra vår bransje.
-          Vi håper du har evne og lyst til å jobbe selvstendig og regner med at du også har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:
En spennende jobb med gode framtidsutsikter. Du får jobbe selvstendig i en organisasjon som har fokus på samarbeid og kommunikasjon.

I stillingen ligger det en fleksibilitet til å kunne bidra i andre butikker, spesielt i Oslo, ved behov.

Tiltredelse: Snarest eller etter avtale.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Per Korneliussen telefon: 90124210 eller mail: per.korneliussen@heidenreich.no

Søknadsfrist: 10.desember 2015
Søk stillingen

Butikkselger til vår butikk i Haugesund

Arbeidsoppgaver og ansvar:

-          Kundebehandling og salg over disk.
-          Varemottak og varepåfylling i butikken
-          Samspill med inne- og ute-salgsteam
-          Sørge for å skape høy trafikk og gode resultater
-          Ta del i alle arbeidsoppgaver som gjennomføres i butikken

Erfaringer og egenskaper:

-          Vi foretrekker at du har erfaring fra butikk, forutsetter at du er opptatt av kunder og applauderer om du har erfaring fra vår bransje.
-          Vi håper du har evne og lyst til å jobbe selvstendig og regner med at du også har gode samarbeidsevner.
 
Vi tilbyr:

En spennende jobb med gode framtidsutsikter. Du får jobbe selvstendig i en organisasjon som har fokus på samarbeid og kommunikasjon.
 
Tiltredelse: Snarest eller etter avtale.

Spørsmål om stillingene kan rettes til Trond Salvesen telefon: 97060464 eller mail: trond.salvesen@heidenreich.no.

For å søke på stillingen må du bruke følgende lenke:

Søknadsfrist: 10.desember 2015
Søk stillingen

Servicetekniker, Drammen

Arbeidsoppgaver:
- Utføre pålagt servicearbeid innen de tekniske fag.
- Ha ansvar for at pålagte arbeidsoppgaver blir gjennomført med hensyn til kvalitet og innhold.
- Markedsføre selskapets tjenester ovenfor kunder med tanke på nye kontrakter.
- Være med i arbeid for å bygge opp bedriften kompetanse på alle nivåer, for på den måten være bedre rustet til å møte de utfordringene som ligger    foran oss.

Egenskaper:
- Nøyaktig og ryddig
- Evne til å jobbe i et hektisk miljø
- Selvstendig og initiativrik
- Positiv, blid og omgjengelig
- God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- God teknisk forståelse
 -Fag/svennebrev
- Automatiker bakgrunn

Relevant utdannelse/arbeidserfaring kan erstatte fag/svennebrev. Har du disse egenskapene, håper vi du søker på stillingen så snart som mulig.
Spørsmål kan stilles til daglig leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125. Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no

Søknadsfrist: Snarest

Servicerørlegger, Oslo

Å være servicerørlegger i Imtech Rør AS betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.

Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Brobekkveien 80, Oslo og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Torgny Volden tlf. 99218846

Søk stillingen

Kuldemontør, Drammen

Arbeidsoppgaver:
- Utføre pålagt servicearbeid innen de tekniske fag.
- Ha ansvar for at pålagte arbeidsoppgaver blir gjennomført med hensyn til kvalitet og innhold.
- Markedsføre selskapets tjenester ovenfor kunder med tanke på nye kontrakter.
- Være med i arbeid for å bygge opp bedriften kompetanse på alle nivåer, for på den måten være bedre rustet til å møte de utfordringene som ligger foran oss.

Egenskaper:
- Nøyaktig og ryddig
- Evne til å jobbe i et hektisk miljø
- Selvstendig og initiativrik
- Positiv, blid og omgjengelig
- God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- God teknisk forståelse Fag/svennebrev Relevant utdannelse/arbeidserfaring kan erstatte fag/svennebrev

Har du disse egenskapene, håper vi du søker på stillingen så snart som mulig.
Spørsmål kan stilles til daglig leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125. Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no.

Søknadsfrist: Snarest

Kalkulatør, GK Rør Bodø eller Tromsø

GK Rør distrikt Nord ble etablert i januar 2015 og består i dag av 30 engasjerte og motiverte medarbeidere fordelt på avdelinger i Bodø, Tromsø og Hammerfest. Vår virksomhet opererer innenfor prosjektutvikling, prosjektering, service og produksjon og vi får stadig nye oppdrag og spennende utfordringer. Vår virksomhet er en del av GK Norge AS, som er landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift. Vi har nå behov for en dyktig Kalkulatør for å bistå vårt distrikt i nord. Arbeidssted vil være Bodø eller Tromsø.
Hovedoppgaver:
Utarbeide kalkyler for salgsmuligheter hos eksisterende og nye kunder Prosjekteringsledelse i innledende fase Prosjektering av energi- og røranlegg Utarbeide forslag til prosjektbudsjett Sørge for at arbeidene utføres i henhold til kvalitetsplaner og systemer i prosjekteringsfase Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Ingeniør eller Teknisk fagskole, med god faglig bakgrunn Bred erfaring fra bransjen evt. rådgiverbakgrunn kan erstatte manglende formell utdannelse  Forretningsmessig forståelse Gode kommunikasjonsevner og relasjonsbyggende egenskaper Resultatorientert med god økonomiforståelse Må beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Bodø eller Tromsø Vi vil behandle søknader fortløpende!
Bli med på vår satsing i Nord? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015 Søk stillingen

Vil du være med å videreutvikle GK Rør Tromsø? Vi søker Serviceleder proff.


GK Rør Tromsø består av 10 motiverte medarbeidere innen service og entreprise. Vi er i stadig vekst, og ønsker å styrke vår kapasitet og kompetanse innenfor servicemarkedet, og søker derfor etter en engasjert og motivert Serviceleder.   Arbeidsoppgaver:
Styre og organisere rørleggerne så arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Salg og kundeoppfølging  Planlegge utførelse av service- og tilleggsarbeider Gjennomgå alle kundeavtaler og bestille deler til disse før arbeidene påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner:
Relevant fagutdanning, gjerne tekniske fagskole (KEM) eller tilsvarende. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Vi vil behandle søknader fortløpende!
Er du vår nye Serviceleder, vi ser frem til å høre fra deg!
  Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Distriktssjef Midt / Nord

LK Systems i Norge er i sterk utvikling og vi ønsker å styrke vår posisjon i Midt- og Nord Norge med en nyopprettet stilling som Distriktssjef Midt/Nord.

Som Distriktssjef blir du ansvarlig for selskapets virksomhet i Trøndelag og Nord Norge. Stillingen er nyopprettet og det er store forventninger til omsetningsøkning og større markedsandeler gjennom mer tilstedeværelse og synlighet i distriktet. Potensialet er stort og du vil jobbe tett med viktige aktører innen VVS bransjen, grossister og installatører, samt skape relasjoner i prosjektmarkedet. Du vil ta del i et svært kompetent og resultatorientert salgsteam, og et selskap med vekstambisjoner.

Sentrale ansvarsområder:
- Styrke selskapets markedsbearbeiding og salg i Midt- og Nord Norge
- Sammen med salgssjef legge kortsiktige og langsiktige planer for markedsarbeidet
- Etablere samarbeid med sentrale mennesker hos grossister, installatører og andre viktige aktører i bransjen
- Aktivt bearbeide de viktigste geografiske områdene
- Være oppdatert på nye prosjekter i distriktet og knytte de nødvendige kontakter og relasjoner
- Være en sterk bidragsyter internt i salgsteamet og etterleve selskapets verdier og strategier

For å trives og lykkes i stillingen bør du ha rørleggerutdannelse, samt ha et trent øye og interesse for tekniske utfordringer og løsninger. Samtidig tror vi at du innehar noen viktige egenskaper som gjør at du trives i salgsrollen og i relasjonsbyggende arbeid. Du vil påvirke og samarbeide med mange ulike mennesker, deriblant rørleggere, baser, prosjektledere, avdelingsledere, daglige ledere og sentrale mennesker hos grossistene. Dette fordrer at du har kraft og driv til å påvirke og overbevise, samt noen lederegenskaper til å drive beslutninger gjennom.

LK Systems AS representerer en sterk merkevare, markedets bredeste sortiment og produkter av høy kvalitet. Du vil bli en viktig brikke i den videre veksten i Norge.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Anja Krog, tlf. 995 64 143. Registrer din CV under ”søk her” så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor LK Systems.

Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Blikkenslager / Montør service / Kjøletekniker, Haugesund

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Haugesundavdelingen med:

BLIKKENSLAGER/MONTØR SERVICE/KJØLETEKNIKER
Inneklima – ventilasjon - energi


Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.

Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Kenneth Fjermedal, tlf. 916 20 038, mail: kfjermedal@solland.no

Søknadsfrist: Snarest

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Hollendersvingen 16, 5522 Haugesund. Mrk. Søknad og stilling.

Prosjektutvikler, GK Rør Bodø

GK Rør Bodø består av 7 motiverte og faglig dyktige medarbeidere som arbeider inneneholder prosjektutvikling, prosjektledelse, service og produksjon. Vi har økende etterspørsel og ordrereserver, og skal nå styrke vår avdeling med en ny prosjektutvikler med god kunnskap og erfaring i bransjen. Du vil få en sentral rolle i distriktet, og arbeide tett med våre Avdelingsledere.    Hovedoppgaver: Prosjektutvikle og detaljkalkulere prosjekter Prosjekteringsledelse i innledende face Prosjektering av energi og røranlegg Utarbeide forslag til prosjektbudsjett Sørge for at arbeidet utføres i henhold til kvalitetssikringsplaner og systemer i prosjekteringsfasen   Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Ingeniør/Sivilingenør, med god fagelig bakgrunn Erfaring fra bransjen evt. rådgiverbakgrunn Forretningsmessig egenskaper Gode kommunikasjonsevner og relasjonsbyggende egenskaper Må beherske norsk skriftlig og muntlig  Vi kan tilby: 

Konurransedyktige lønningsbetingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Utfordrende  og utviklende arbeidsoppgaver Et godt tverrfaglig arbeidsmiljø     Arbeidsted er Bodø Vi vil behandle søknader fortløpende! Vil du jobbe i et firma med gode utviklingsmuligheter? Vi ser frem til å høre fra deg!
Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Serviceleder, Kongsvinger

Vil du bli med på laget for et bedre miljø. GK Kongsvinger er en avdeling med 12 ansatte og vi holder til i fine lyse lokaler i Industrivegen 53. Vi søker en engasjert og motivert serviceleder til våre serviceteknikere.Arbeidsområdet er Åsnes i nord til Bjørkelangen i sør/vest.

Arbeidsoppgaver:
Styre og organisere serviceteknikerene så arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Planlegge utføring av servicekontrakter/tilleggsarbeider Gjennomgå alle serviceavtaler og bestille deler til disse før serviceavtalen påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner:
Fagbrev innen elektro/automasjon/kjøl/rør/blikk/mekanikk. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 04.12.2015
Søk stillingen

Oras søker hele tiden etter dyktige folk. Her kan du legge inn en generell søknad

Hovedkontoret vårt er på Hasle i Oslo, og vi har avdelinger distriktsvis i Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Skien, Drammen og Oslo.

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, både fagarbeidere og ledere innen installasjon og service på VVS, HVAC, elektro, automasjon og kjøling, men også stabsfunksjoner som regnskap og administrasjon.

Du er velkommen til å legge inn en åpen søknad hos oss. Vennligst spesifiser i søknaden hvilket distrikt du ønsker å arbeide for, og hvilket fagområde som er av spesiell interesse.

Vi setter pris på at du gir oss god informasjon om deg og bakgrunnen din når du registrerer søknaden og CV'en din. Det gjør oss i bedre stand til å vurdere deg til stillinger hos oss. Last gjerne opp vitnemål og andre relevante dokumenter også.

Send søknad

Prosjektleder, Drammen

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Drammenavdelingen med:
PROSJEKTLEDER
Inneklima – ventilasjon - energi

Som prosjektleder vil du rapportere direkte til avdelingsleder, og ha ansvar for ”a til å” i spennende prosjekter. Stillingen er meget selvstendig og vil i hovedsak bestå i markedsføring og salg av våre tjenester, kontraktsforhandlinger og totalansvar for prosjektgjennomføringen.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk samtidig som du klarer deg bra på engelsk. Lang praksis og relevant erfaring vil kunne kompensere for høyere utdannelse. Du har god kjennskap til tekniske entrepriser og liker å jobbe prosjektorientert.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser.

Stillingen er sentral i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Karl Henrik Myrland, tlf. 91773074, mail: khmyrland@solland.no

Søkandsfrist: Snarest
Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Neumannsgate 5, 3044 Drammen, Mrk. Søknad og stilling.

Prosjektleder, GK Rør Bodø

GK Rør. Norges største rørentreprenør med over 300 ansatte i Oslo, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest. Vår virksomhet er en del av GK Norge AS, som er landets ledende leverandør av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift. I januar 2015 etablerte vi vår virksomhet i Bodø og har nå økende ordrereserver. Vi søker derfor en engasjert Prosjektleder til våre prosjekter. 

Arbeidsoppgaver:
• Oppfølging og ledelse av prosjekter
• Valg av leverandører og tekniske løsninger
• Bemanningsplanlegging og -oppfølging
• Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimeringer og faktureringsplaner
• Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
• Ingeniørkompetanse med relevant fagkrets, evt. solid rørteknisk bakgrunn
• Gjerne prosjektledererfaring, men også annen relevant bransjeerfaring er interessant
• Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert
• Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner
• Resultatorientert med økonomisk forståelse

Vi kan tilby:
• Et trivelig og faglig sterkt arbeidsmiljø
• Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver
• Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser
• Arbeidssted er Bodø

Ønsker du å være med på vår satsing? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Prosjektleder VVS - Distrikt Oslo og Akershus

Som Prosjektleder VVS blir du sentral i arbeidet med å levere VVS-tjenester til store byggeprosjekter i Oslo og Akershus. Innen rørfaget har vi erfaring med å påta oss gjennomføring av de største byggeprosjektene i Norge. Det skal vi fortsette med.

Prosjektavdelingen har gjennom implementering av egen eierstyringsmodell for prosjektgjennomføring levert meget gode økonomiske resultater de siste to årene.

Våre prosjektledere bidrar operativt gjennom god ledelse og aktiv oppfølging av våre medarbeidere på byggeplassen. De er også bindeleddet mellom Oras og byggherre, leverandører og medspillere på plassen. Som prosjektleder i Oras vil du få en god mulighet til å arbeide tverrfaglig innen rør, sanitær, varme, kjøling, sprinkler og VA.

Oras distrikt Oslo og Akershus har 265 ansatte, og leverer prosjekter innen rør, klima, automasjon og elektro. Vi har en rekke serviceavtaler i tillegg til leveranser på viktige byggeprosjekter på Østlandet.

Arbeidsoppgaver:
• Ledelse og oppfølging av VVS-prosjekter på byggeplass
• Ansvar for økonomi, teknisk og fremdrift i egne prosjekter
• Ansvar for å følge HMS og kvalitetssikring i egne prosjekter
• Skape og videreutvikle god kontakt med Oras' samarbeidspartnere

Kvalifikasjoner:
• Master/siv.ing/ingeniør innen VVS eller bygg og anlegg
• Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
• Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke
• Tverrfaglig kompetanse er en fordel

Utdanningsretning:
• Bygg og anlegg
• Håndverksfag
• Maskin / Konstruksjon

Utdanningsnivå:
• Fagskole / Fagbrev (2 år)
• Høyskole / Universitet
 
Personlige egenskaper:
• Du får ting til å skje og tar ansvar for resultater
• Du tar i bruk våre strukturer og modeller for å få ting gjort
• Du er engasjert og gjennomfører planer
• Du er planlegger jobben din godt, leverer i tide og med god kvalitet
• Du samarbeider godt og deler kunnskap og informasjon med andre

Vi tilbyr:
• Høy, tverrfaglig VVS kompetanse
• Oras er markedslederen i Norge og leverer på store, interessante byggeprosjekter
• Konkurransedyktige betingelser
• Bransjens beste gruppelivs- og pensjonsordninger
• Bedriftslegeordning, helseforsikring
• Godt arbeidsmiljø
• Eget kompetanseutviklingsprogram – Oras-skolen, tilpasset deg og dine ønsker for utvikling

Andre opplysninger:
• Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Avdelingsleder service, GK Romerike

Vil du bli med på laget for et bedre miljø? GK Romerike har ca 60 medarbeidere og vi holder til i Jogstadveien 25 på Kjeller. Vår avdeling med arbeidsområde på øvre Romerike søker en dyktig og engasjert avdelingsleder. 

Arbeidsoppgaver:
• Aktiv kundebehandling og markedsbearbeiding
• Utøve operativ ledelse av avdelingen
• Personal, budsjett, økonomi og resultatansvar
• Ansvar for å definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til handlingsplaner

Ønskede kvalifikasjoner:
• Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, gjerne fagkunnskap fra VVS/kjøling/HVAC
• Prosjektleder- og/eller rådgivererfaring
• Gjerne erfaring fra eiendomsforvaltning
• Gode kommunikasjonsevner og evne til å motivere mennesker
• Resultatorientert og fokus på økonomi
• Generelt god IT kunnskap

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 15.12.2015
Søk på stillingen

VITO OSLO AS søker prosjektleder VVS

Prosjektlederen vil jobbe selvstendig innenfor alle fasene i prosjekter innen rør og/eller ventilasjon:
• Priskalkulering og kontraktsforhandlinger
• Prosjektledelse, inkl.:
• Innkjøp av prosjektering fra RIV
• Bemanning av prosjekter
• SHA og sikre kvalitet i gjennomføringen
• Prosjektøkonomi og rapportering

Vi ser etter en VVS-ingeniør som har:
• Erfaring med gjennomføring av VVS-prosjekter og etablert nettverk i Oslo/Akershus.
• Kremmerånd og løsningsorientert
• God forståelse av økonomien i prosjekter
• Er ansvarsbevisst, pålitelig og kundeorientert
• Gjerne kjennskap til Cordel

Vi tilbyr en selvstendig og sentral stilling i et solid selskap som er godt etablert, men samtidig har vesentlige vekstambisjoner. Konkurransedyktige betingelser og trivelig arbeidsmiljø.

Prosjektleder Ventilasjon, Vestfold

Arbeidsoppgaver:
- Planlegging og gjennomføring av ventilasjons prosjekter

Anbudskalkulasjon:
- Ansvar for SHA og utarbeidelse av fremdriftsplaner
- Sikre riktig kvalitet på egne prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring fra ventilasjonsprosjekter
- Nøyaktig og detaljorientert
- Kremmerånd, nytenkende og kreativ
- Løsningsorientert og god økonomi forståelse
- Stor arbeidskapasitet
- Ønskelig med datakunnskaper innenfor Cordel

Gode lønnsbetingelser for rette kandidat. Spørsmål kan stilles til avdelings leder, Vidar Lien, på telefon 952 06 868.
Skriftlig søknad sendes til lien@vito-as.no , Snarest.

Prosjektleder Ventilasjon, Oslo

Arbeidsoppgaver: 
- Planlegging og gjennomføring av ventilasjons prosjekter

Anbudskalkulasjon: 
- Ansvar for SHA og utarbeidelse av fremdriftsplaner
- Sikre riktig kvalitet på egne prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring fra ventilasjonsprosjekter
- Nøyaktig og detaljorientert
- Kremmerånd, nytenkende og kreativ
- Løsningsorientert og god økonomi forståelse
- Stor arbeidskapasitet
- Ønskelig med datakunnskaper innenfor Cordel

Gode lønnsbetingelser for rette kandidat. Spørsmål kan stilles til avdelings leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125.
Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no

Rørleggere service og entreprise, GK Rør Bodø

Vil du bli del av en av Norges største rørentreprenør GK Rør AS? Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. GK Rør Bodø ble etablert i jaunuar 2015 og består i dag av 10 engasjerte medarbeidere. Vi har nå økende etterspørsel etter våre tjenester i Nordland og trenger derfor flere dyktige og serviceinnstillte Rørleggere på både service og entreprise.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Bodø Vi vil behandle søknader fortløpende!

Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Rørleggere Service og Entreprise, GK Tromsø

Vil du bli del av en av Norges største rørentreprenør GK Rør AS? Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. GK Rør Tromsø består i dag av 10 engasjerte medarbeidere. Vi har nå økende etterspørsel og trenger flere dyktige og serviceinnstillte Rørleggere til både service og entreprise.


Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Sette seg godt inn i, og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Som Bas vil du også måtte motivere og lede arbeidslaget til å levere resultater samt ha gode evner til å samarbeide og kommunisere godt med alle innvolverte parter i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi kan tilby:
Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted Tromsø  
Vi vil behandle søknader fortløpende!
Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!
Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Administrativ saksbehandler, GK Rør Bodø

GK Rør er en av landets største rørentreprenører med 350 ansatte på landsbasis. Vår avdeling i Bodø består i dag av 10 ansatte, fordelt på Service og Entreprise. Vi er i stadig vekst og søker derfor en serviceinnstillt Administrativ saksbehandler til å bistå vår avdeling i Bodø med ulike administrative oppgaver.  

Arbeidsoppgaver:
Kundemottak og ordrebehandling Fakturering Bistå prosjekt- og serviceledere med administrative oppgaver i prosjekter Ivareta HR/HMS oppgaver Andre administrative oppgaver ved avdelingen og sentralt Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
Gjerne økonomisk/administrativ utdanning på høyskolenivå  Arbeidserfaring fra bransjen  Noe kjennskap til HR/HMS oppgaver Gode datakunnskaper, kjennskap til Axapta er en fordel Proaktiv, strukturert og serviceinnstilt Vi kan tilby:
Utfordrende arbeidsoppgaver i en stilling med utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser  Gode pensjons- og forsikringsordninger Et meget godt arbeidsmiljø i et selskap i vekst Arbeidssted Bodø Vi vil behandle søknader fortløpende!    Er du en serviceinnstillt person med høy arbeidskapasitet, vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 01.12.2015
Søk stillingen

Selger VVS - Stavanger og Haugesund

Arbeidsoppgaver og ansvar:

- Ansvar for å bygge opp, og utvikle en lønnsom og god kundeportefølje.
- Kontinuerlig overvåke og se muligheter i markedet, herunder identifisere potensielle nye kunder
- Møtebooking og gjennomføring av kundemøter.
- Jobbe aktivt for å sikre nye kunder.
- Arbeide med kundespesifikke løsninger i samarbeid med leverandører.
- Prosjektgjennomføring.

Erfaringer og egenskaper:

- Erfaring fra oppsøkende salg med dokumenterte sterke resultater. Det er ønskelig med bakgrunn fra teknisk salg.
- God forretningsforståelse, og evne til å forstå økonomien i et salg.
- God kjennskap til bruk av IT-verktøy.

For å lykkes tror vi du:

- Er nysgjerrig og god til å se nye muligheter.
- Er kvalitetsbevisst og opptatt av å levere kvalitet i arbeidet.
- Er kontaktskapende og i stand til å jobbe med en variert kundemasse.
- Har mye vilje, energi og stor gjennomføringsevne.
- Er selvstendig og god til å strukturere arbeidsdagen.
- Har pågangsmot som gjør at du hver dag ønsker å skape resultater.

Vi tilbyr:

Som selger i Heidenreich AS vil du få en variert og spennende hverdag med mange muligheter i et seriøst selskap i vekst. Du får jobbe selvstendig i en organisasjon som har fokus på samarbeid og kommunikasjon.

For eventuelle spørsmål og mer informasjon om stillingen kontakt Kine Ljone Skogaas på tlf. 994 51 101

Tiltredelse: Snarest eller etter avtale.
Søk her

Servicetekniker ventilasjon - Buskerud og Vestfold

Har du lyst til å jobbe med ventilasjonsservice i et tverrfaglig og utviklende miljø? 
Oras AS sine 77 medarbeidere i Buskerud jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Nå søker vi en erfaren ventilasjonstekniker til vår serviceavdeling på klima i Drammen. Her har vi en en aktiv og tverrfaglig serviceavdeling med store og mindre kunder i regionen, som HTS Eiendom, Union Eiendomsutvikling og Svelvik kommune. Vi leverer serviceoppdrag til boliger, næringsbygg, skoler, barnehager m.m. Arbeidsoppgaver Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Dokumentere avvik Bidra til mersalg hos våre kunder Samarbeid med andre avdelinger med ventilasjonskompetanse på tverrfaglige nivå Kvalifikasjoner Erfaring som ventilasjonstekniker Fagbrev innen klima, energi og miljø (KEM) Erfaring kan erstatte formelle krav til utdannelse Det er en fordel med kjennskap til markedet i Drammensområdet Utdanningsretning Bygg og anlegg Håndverksfag Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Forstår problemer raskt og finner gode løsninger Nysgjerrig og faglig sulten Planlegger, gjennomfører og leverer med kvalitet Serviceorientert og samarbeidsvillig Vi tilbyr Karrieremuligheter Varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å utforme din egen arbeidsdag Tverrfaglig samarbeid innen VVS-fagene Kurs og etterutdanning gjennom vår egen ORAS-skole Godt arbeidsmiljø Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
  Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Serviceteknikker, Oslo

Arbeidsoppgaver:
- Utføre pålagt servicearbeid innen de tekniske fag.
- Ha ansvar for at pålagte arbeidsoppgaver blir gjennomført med hensyn til kvalitet og innhold.
- Markedsføre selskapets tjenester ovenfor kunder med tanke på nye kontrakter.
- Være med i arbeid for å bygge opp bedriften kompetanse på alle nivåer, for på den måten være bedre rustet til å møte de utfordringene som ligger foran oss.

Egenskaper:
- Nøyaktig og ryddig
- Evne til å jobbe i et hektisk miljø
- Selvstendig og initiativrik
- Positiv, blid og omgjengelig
- God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
- God teknisk forståelse
- Fag/svennebrev
- Automatiker bakgrunn

Relevant utdannelse/arbeidserfaring kan erstatte fag/svennebrev. Har du disse egenskapene, håper vi du søker på stillingen så snart som mulig. Spørsmål kan stilles til daglig leder, Jørn Rom, på telefon 975 60 125. Skriftlig søknad sendes til rom@vito-as.no 

Montasjeleder/Anleggsleder, GK Bodø

Ønsker du en jobb med gode utviklingsmuligheter, i Norges ledende inneklimakonsern?
GK Norge er i vekst og vår oppdragsmengde øker. Vi søker derfor etter en positiv og løsningsorientert Montasjeleder/Anleggsleder til vår entrepriseavdeling i Bodø.

   Arbeidsoppgaver: Administrere og organisere egen og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig Ha ansvar for innkjøp og logistikk i prosjekter Ansvar for at den daglige driften av tildelt prosjekt er iht. avtalt drift, økonomi og kvalitet Bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplass Vise ansvar for egen og andres sikkerhet Ønskede kvalifikasjoner:
God faglig kompetanse Erfaring fra arbeidsledelse Gode kommunikasjonsevner og initiativtaker til tidlig problemløsning Selvgående og administrativ ryddig Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 07.12.2015
Søk stillingen

Vi søker Innkjøper

Arbeidsoppgaver og ansvar:

-          Ansvar for at lagerbeholdningen innen et spesifikt område samsvarer med markedets behov
-          Utstrakt samarbeid med salgsapparatet for å avstemme behov for varekjøp
-          Utstrakt samarbeid med sentrallageret for å avstemme kapasitet og varebeholdning
-          Ansvar for egen leverandørportefølje
-          Skal ha god oversikt over markedssituasjonen i bransjen innen sitt spesifikke område
-          Ansvar for leverandørfakturaer
-          Følge opp nøkkeltall (bla.: servicegrad, tomme hyller, beholdning)
 
Erfaringer og egenskaper:

-          Vi foretrekker at du har erfaring og kunnskap fra bransjen eller lignende bransjer og er god på å forhandle.
-          Du må være proaktiv på lønnsomme innkjøp i tillegg til at vi setter nøyaktighet høyt.
-          Gode kommunikasjonsevner forventer vi at du har og at du kan se på saker med et kritisk øye.
 
Vi tilbyr:

En stilling med stor selvstendighet og utfordrende arbeidsoppgaver. Et godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer.

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Innkjøpsleder Johan Boshag - tlf 92652563 eller mail: Johan.Boshag@heidenreich.no, eller HRsjef

Lise Wangberg, tlf 41436237 eller mail: Lise.Wangberg@heidenreich.no

Tiltredelse: snarest eller etter avtale.

Søknadsfrist: 6. desember 2015
Søk stillingen

Blikkenslager / Montør service / Kjøletekniker, Stavanger

Oppdragsmengden er økende og nå skal vi styrke Stavangeravdelingen med både:
BLIKKENSLAGER/MONTØR SERVICE/KJØLETEKNIKER Inneklima – ventilasjon - energi
Som blikkenslager eller servicetekniker vil du rapportere direkte til avdelingsleder.

Du har ekte interesse for fag og mennesker, og kommuniserer godt på norsk.

Du er teknisk kyndig, og trives godt med kombinasjonen fag og mennesker. Du motiveres av resultatansvar, leveringskvalitet og den menneskelige faktoren som er essensiell når man arbeider med krevende tekniske entrepriser og service.

Stillingene er sentrale i et solid selskap kjent for både et godt arbeidsmiljø, god struktur og leveringskvalitet.

Du jobber effektivt, strukturert og nøyaktig, og er flink til å se løsninger der mange ser problemer. Du er jordnær og omgjengelig, og vet at godt humør og stå-på-vilje løser de fleste situasjoner.

Solland tilbyr viktige og sentrale stillinger i et veldrevet selskap med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Betingelsene er konkurransedyktige for kandidater med rett bakgrunn og holdning.

Vil du vite mer tar du kontakt med avdelingsleder Espen Lundervold, tlf. 90755762, mail: elundervold@solland.no

Søknad sendes snarest til L.S.Solland A/S, Pedersgate 110, 4014 Stavanger, Mrk. Søknad og stilling.

Jobbe hos oss - Vi ønsker dyktige medarbeidere i Heidenreich

I Heidenreich er våre medarbeidere avgjørende for å lykkes. Alle er del av et stort og profesjonelt team som samarbeider for å skape resultater - både for Heidenreich totalt og den enkelte.

Å jobbe i Heidenreich medfører et spennende ansvar, et ansvar som også inkluderer utfordringer, gode kolleger, fleksibilitet og ikke minst muligheter for personlig utvikling. I Heidenreich ønsker vi å utfordre våre medarbeidere slik at alle får sjansen til å yte sitt beste. Ser du etter utfordringer i jobben - da kan det være at Heidenreich er det rette stedet for deg.

Vi tilbyr et bredt spekter av ulike stillinger, både i våre butikker over hele landet, på våre salgsavdelinger og i ulike typer stillinger på vårt hovedkontor og logistikk-/ distribusjonssenter.

Hos oss er det rom for ulike kompetanser og kompetente medarbeidere. Vi har mange gode eksempler på medarbeidere i Heidenreich som begynte sin yrkeskarriere med helt andre jobber enn de har i dag. Så har interesse for faget, kunder og jobben har ført til helt andre og større oppgaver.

Jobbe i butikk?
Våre butikker er ett viktig kontaktledd med våre kunder. Medarbeiderne i våre butikker har en nøkkelrolle for å gi våre kunder en god opplevelse. Har du sans for kundeservice og ønsker deg en allsidig jobb, da er jobben på en av våre butikker definitivt noe for deg.

I Heidenreich treffer du et bredt spekter av proffkunder med ulike behov og forventninger. Det er viktig med interesse for og engasjement i kundenes utfordringer. Blir du glad over å kunne løse praktiske oppgaver for kundene? Da kan det være deg vi ser etter. Våre butikker og produkter skal holde en høy standard. Det krever helhjertet innsats – hver dag.

Jobbe med salg?
Vår salgsorganisasjon består av dyktige og engasjerte folk som bidrar til et spennende arbeidsmiljø der ideer, muligheter og ambisjoner får lov til å blomstre. Vi deler Norge inn i tre regioner, hver region har flere ulike stillinger innen salg. Utesalg som oppsøker og følger opp våre proffkunder der de er. Innesalg, som også ivaretar oppfølging og service, og vi har rådgivende salg og teknisk support. Ekspertise som bl.a. jobber med prosjekter, tekniske spørsmål og oppgaver innenfor anbud m.m.

Jobbe med distribusjons- og logistikk?
Vårt sentrale distribusjons- og logistikksenter er på Skedsmokorset, rett utenfor Oslo. Vi har også ulike distribusjonsfunksjoner på våre avdelinger. Distribusjon- og logistikk er selve navet i det viktigste vi jobber med: Å sørge for at kundene får rett vare til rett tid.
Innenfor distribusjon- og logistikk har vi ulike stillinger som for eksempel kjørekontor, varemottak, utlasting, transport etc. Det viktigste for å jobbe innen distribusjon og logistikk er nøyaktighet og at du har den rette innstillingen til å få varer ut på rett sted, til rett kunde og til rett tid.

Jobbe innen administrasjonen?
Heidenreich sin sentraladministrasjon er på Skedsmokorset, rett utenfor Oslo. Her har vi samlet medarbeidere med mange forskjellige profesjoner, som alle jobber for å opprettholde Heidenreich sin solide posisjon i det norske markedet.

Vi søker til tider ulike dyktige medarbeidere med ulike profesjonell bakgrunn. Vi har stillinger som produktsjefer, IT-konsulenter, økonomi, controllere, transportplanleggere og logistikk for å nevne noen. Ønsker du å være del av et dynamisk miljø, hvor dine ambisjoner går hånd i hånd med selskapets, da er Heidenreich det rette stedet for deg.

RÅDGIVERE Vann- og miljøteknikk

Seksjon Infrastruktur og miljø står ovenfor store oppgaver innen vann-, miljø- og infrastrukturfagene i tiden som kommer. Seksjonen har i dag et slagkraftig fagmiljø innen vann- og miljøteknikk, areal- og byplan, landskapsarkitektur,byggesak/myndighetskontakt og samferdsel. Seksjonen har 60 medarbeidere.

Vår faggruppe for VA-teknikk som består av 17 medarbeidere prosjekterer forskjellige typer vannforsynings-, avløps- og renovasjons anlegg, samt lette og tyngre konstruksjoner i tilknytning til disse, samt flom, avløp og vann modellering. Vi gjennomfører prosjektering og prosjekteringsledelse på alle nivåer. Vi utarbeider hovedplaner, beredskapsplaner, modellberegner ledningsnett og foretar vurderinger med tilhørende tekniske- og økonomiske beregninger av eksisterende anlegg.

Arbeidsoppgaver:
Vi søker fagfolk med kompetanse innen utarbeidelse av detalj- og overordnede planer for rehabilitering av eksisterende anlegg, planer for bygging av nye, samt tilhørende anbudsgrunnlag.

Hydraulisk modellering, flommodellering, risikoplanlegging, vannrensing, avløpsrensing og overvannshåndtering er også områder hvor vi trenger din kompetanse.

Kvalifikasjoner:
• Du har en teknisk utdannelse med en Bachelor- eller Mastergrad
• Du har erfaring innen vann- og avløpsteknikk

Personlige egenskaper:
• Du er strukturert og opptatt av kvalitet
• Du har gode samarbeidsegenskaper da du vil arbeide tett sammen med andre kollegaer
• Du har god vurderingsevne med hensyn på å se hva som er mulig innen gitte rammer
• Du har gode lytte egenskaper og kan akseptere andres løsningsforslag velges fremfor dine

Vi tilbyr: Gode lønns- og ansettelsesbetingelser, samt kjøp av aksjer i eget selskap, Hjellnes Consult as. Vårt miljø preges av faglige utfordringer med utviklingsmuligheter i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

Hjellnes Consult har et spesielt godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø. Vi er et firma av passelig størrelse.

Det drives aktiv personal og kompetanseutvikling med fokus på kurs og samlinger. Du vil kunne få en utfordrende og spennende stilling hvor du vil ha mulighet til å utvikle fagområdet videre i et flerfaglig kompetansemiljø.

For spørsmål til stillingen kontakt vår gruppeleder Bjørgvin Thorsteinsson, tlf. 975 85 846 eller seksjonsleder Kirsti Hanebrekke, tlf. 966 27 872.

Søk her

Serviceteknikere - Rør og Klima - Distrikt Oslo og Akershus

Har du lyst på en spennende jobb i en landsdekkende entreprenørbedrift med gode utviklingsmuligheter? 
Oras AS sine 250 medarbeidere i Oslo og Akershus jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Nå søker vi en erfarne serviceteknikere innen rør og ventilasjon til vår serviceavdeling. Vi er en aktiv og tverrfaglig serviceavdeling med 90 ansatte og med interessante kunder i regionen. 

Oppmøteplass for denne stillingen er avhengig av hvor du bor i distriktet, enten i Sandvika, Oslo eller Jessheim. Noe reisevirksomhet i Oslo og Akershus må påregnes.

Ta gjerne kontakt med oss for å vite mer! Arbeidsoppgaver Service, vedlikehold og montering av rør eller klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar Samarbeid med andre fagområder i avdelingen Salg av våre tjenester Kvalifikasjoner Gjerne svennebrev innen rørfaget, alternativt allsidig erfaring innen ventilasjon Flytende i norsk Utdanningsretning Bygg og anlegg Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Forstår utfordringer raskt og finner gode, faglige løsninger Viser initiativ og tar ansvar Serviceorientert og fleksibel Språk Norsk Vi tilbyr Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsordninger Bil- og telefonordning Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Servicerørlegger, Ski

Å være servicerørlegger i Imtech Rør AS betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.


Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Industriveien 3A, Ski og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Martin Hanæs tlf. 91687447
ID-kort i byggebransjen virker
Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen.
ID-kort i byggebransjen virker
10.02.09: – Det er gledelig at ID-kortet viser seg å ha effekt, sier arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen.

Ministeren viser til at antall registrerte virksomheter innen byggenæringen har økt betydelig i løpet av det første åren

Fra 1. januar 2008 har det vært krav om ID-kort for alle som jobber på bygge- og anleggsplasser. Det gjelder både nordmenn og utlendinger.

– For å få ID-kort må firmaet være lovlig registrert i relevante offentlige registre. Man må med andre ord jobbe i et firma som har papirene sine i orden for å få kortet, sier Dag Terje Andersen til til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB)..

Ordningen med ID-kort er et tiltak er innført for å få mer seriøsitet og en mer effektiv kontroll med helse, miljø og sikkerhet på bygge- og anleggsplasser.

Arbeidstilsynet gjennomførte i januar en aksjon på byggeplasser i Oslo med fokus på kontroll av ID-kort. 250 virksomheter med totalt 1.000 ansatte ble kontrollert. 85 prosent av disse hadde ID-kort.

Blant kortene som Arbeidstilsynet har kontrollert er det ikke funnet eller vært mistanke om uriktige opplysninger eller forfalskede kort.

– Bransjen selv er også godt fornøyd med ID-kortet, og synes ordningen fungerer i samsvar med intensjonen, hevder ministeren.

Hovedinntrykket er at ordningen med ID-kort er godt kjent i bransjen, og at de fleste firmaene har sørget for kort til sine ansatte. Mange har imidlertid trodd at firmaer som tilbyr tjenester i forbrukermarkedet ikke er omfattet av ordningen. Det er ikke tilfelle. Regelen er at kortet skal festes lett synlig, slik at det blir enkelt å skille de useriøse aktørene fra de seriøse.

Arbeidstilsynets inspektører melder om at det etter innføringen av ordningen er enklere å få oversikt over aktørene på byggeplassene, fordi arbeidsgiver står oppført på kortene. Det har tidligere ofte vært et problem å identifisere arbeidstakernes formelle arbeidsgiver.

 
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no

VVSForum ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VVSForum har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her