Ledige stillinger

Servicetekniker GK Agder

GK Agder sysselsetter i dag 22 personer fordelt på fagområdene ventilasjon, kjøling, byggautomasjon, vannsystemer og energi. For å styrke vår pososjon ytterligere i Agderfylkene søker vi ny servicetekniker.

Arbeidsoppgaver:
• Service og vedlikehold av klimaanlegg
• Foreslå og gjennomføre systemforbedringer
• Kundeansvar og engasjement
• Salg av våre tjenester

Ønskede kvalifikasjoner:
• Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller mekaniske fag
• Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel
• God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling
• Utadvent og serviceinnstilt

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 22.02.2016
Søk stillingen

Administrativ saksbehandler; GK Rør Hammerfest

GK Rør er en av landets største rørentreprenører med ca 400 ansatte på landsbasis. Vår avdeling i Hammerfest består i dag av 7 ansatte, og er stadig vekst. Vi søker derfor en serviceinnstilt Administrativ Saksbehandler til å bistå avdelingen med ulike administrative oppgaver.   Arbeidsoppgaver: Kundemottak og ordrebehandling Fakturering Bistå prosjekt- og serviceledere med administrative oppgaver i prosjekter Ivareta HR/HMS oppgaver Andre administrative oppgaver ved avdelingen og sentralt Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Gjerne økonomisk/administrativ utdanning på høyskolenivå Arbeidserfaring bra bransjen Noe kjennskap til HR/HMS oppgaver Gode datakunnskaper, kjennskap til Axapta er en fordel Proaktiv, strukturert og serviceinnstilt Vi kan tilby: Utfordrende arbeidsoppgaver i en stilling med utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Et meget godt arbeidsmiljø i et selskap i vekst Arbeidssted Hammerfest Vi vil behandle søknader fortløpende   Er du en serviceinnstilt person med høy arbeidskapasitet? Vi ser fram til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Serviceleder, GK Rør Tromsø

GK Rør Tromsø består av 20 motiverte medarbeidere innen service og entreprise. Vi er i stadig vekst, og ønsker å styrke vår kapasitet og kompetanse innenfor servicemarkedet, og søker derfor etter en engasjert og motivert Serviceleder som skal jobbe mot Proffmarkedet vårt.   Arbeidsoppgaver: Styre og organisere rørleggerne slik at arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Salg og kundeoppfølging Planlegge utførsel av service- og tilleggsarbeider Gjennomgå alle kundeavtaler og bestille deler til disse før arbeidene påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling, og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner: Relevant fagutdanning, gjerne teknisk fagskole (KEM) eller tilsvarende. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsordninger Bil- og telefonordning Vi vil behandle søknader fortløpende

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Oras søker hele tiden etter dyktige folk. Her kan du legge inn en generell søknad

Hovedkontoret vårt er på Hasle i Oslo, og vi har avdelinger distriktsvis i Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Skien, Drammen og Oslo.

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, både fagarbeidere og ledere innen installasjon og service på VVS, HVAC, elektro, automasjon og kjøling, men også stabsfunksjoner som regnskap og administrasjon.

Du er velkommen til å legge inn en åpen søknad hos oss. Vennligst spesifiser i søknaden hvilket distrikt du ønsker å arbeide for, og hvilket fagområde som er av spesiell interesse.

Vi setter pris på at du gir oss god informasjon om deg og bakgrunnen din når du registrerer søknaden og CV'en din. Det gjør oss i bedre stand til å vurdere deg til stillinger hos oss. Last gjerne opp vitnemål og andre relevante dokumenter også.

Send søknad

Servicerørleggere, GK Rør Bodø

Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør er Norges største rørentreprenør og har ca 400 ansatte totalt fra Oslo i sør til Hammerfest i nord. Vi er i stadig vekst og nå trenger vi din kompetanse i Bodø for å sikre og optimalisere drift av eksisterende anlegg. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. Vi har store ordrereserver og trenger derfor flere dyktige og serviceinnstilte Servicerørleggere mot vårt Proffmarked.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som rørlegger Noen års erfaring i faget Førerkort i klasse B/BE Evnen til å sette kunden i fokus Løsningsorientert med gode samarbeidsevner Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Konkurransedyktige betingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Gode pensjons og forsikringsordninger Arbeidssted er Bodø Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Rørleggere, GK Rør Haugesund

Vil du være med på vår satsing i Vest? Vi har nå etablert oss i Haugesund og søker dyktige og serviceinnstilte rørleggere både på service og entreprise. Hos oss vil du få gode utviklingsmuligheter, og et firma i god vekst.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner   Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som rørlegger Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE God evne til å jobbe i team mot felles mål Løsningsorientert med gode samarbeidsevner Beherske norsk skriftlig og muntlig   Vi kan tilby: Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Konkurransedyktige betingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Arbeidssted er Haugesund Vi vil behandle søknader fortløpende   Bli med på laget for et bedre miljø og skap noe av betydning!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Servicerørlegger, Oslo

Å være servicerørlegger i Imtech Rør AS betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.

Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Brobekkveien 80, Oslo og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Torgny Volden tlf. 99218846

Søk stillingen

Servicerørleggere, GK Rør Tromsø

Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør er Norges største rørentreprenør og har i dag ca 400 ansatte totalt fra Oslo i sør til Hammerfest i nord. Vi er i stadig vekst og nå trenger vi din kompetanse i Tromsø for å sikre og optimalisere drift av eksisterende anlegg. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. Vi har nå økende etterspørsel etter våre tjenester og trenger derfor flere dyktige og serviceinnstilte Servicerørleggere.
  Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som rørlegger Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Evnen til å sette kunden i fokus Løsningsorientert med gode samarbeidsevner Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Konkurransedyktige betingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Arbeidssted er Tromsø Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

 

Administrativ saksbehandler, GK Odda

GK Inneklima er en av landet største ventilasjonsentreprenører. Vår avdeling i Odda består i dag av 10 ansatte, og er i stadig vekst. Vi søker derfor en serviceinnstilt Administrativ saksbehandler til å bistå avdelingen med ulike adminstrative oppgaver. Stillingen skal være 50 -70 %.

Arbeidsoppgaver:
- Generelle kontoroppgaver og administrativ støtte
- Være et bindeledd mellom prosjektledere og serviceteknikere på fordeling av arbeidsoppgaver
- Prioritere, koordinere og fordele serviceteknikerns arbeidsoppgaver
- Timeregistrering, rapportering og fakturering

Ønskede kvalifikasjoner:
- Serviceinnstilt og initiativrik
- Generelt god IT kunnskap
- Gode kommunikasjonsevner og god relasjonsbygger
- Evne til å jobbe strukturert og systematisk

Vi kan tilby:
- En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
- Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
- Kurs og etterutdanning
- Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
- Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
- Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 22.02.2016
Søk stillingen

Selger Baderomsmøbler

Vil du bli en del av Linn Bad AS sitt selgerteam og har erfaring med salgsrettet arbeid mot VVS bransjen er du kanskje den vi er på jakt etter?
Linn Bad AS søker etter en selger som skal dekke områdene Møre og Romsdal ned til Romsdalsfjorden, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Du må være bosatt i Trondheim eller i nærliggende område.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:
• Bakgrunn fra VVS bransjen
• Salgserfaring
• God kommunikasjons og samarbeidsevne
• Arbeider selvstendig, pliktoppfyllende, systematisk og målrettet.
• Godt humør og har lett for å knytte gode relasjoner med kunder.

Stillingens hovedoppgaver vil være:
• Daglig oppfølging av våre kunder
• Jobbe aktivt med å oppsøke nye kunder
• Produktopplæring ute hos kundene
• Montering av utstillinger
• Delta på messer, salgsmøter og aktiviteter sammen med kunder.
• Rapportering til ledelsen

Linn Bad As kan tilby konkurransedyktige betingelser i en bedrift i stadig vekst.

Tiltredelse: Etter avtale og seinest 01.08.2016

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen, kontakt: 
Ragnhild Årestrup Larsen – Adm.Dir. mobil 416 76 581 eller Linn Grønningen – Markedssjef, mobil 411 42 518.

Skriftlig søknad med CV sendes til e-post: ragnhild@linn-bad.no
Søknadsfrist: 22.02 2016

Ytterligere opplysninger om våre produkter finner du på vår nettside www.linn-bad.no

Baser og Rørleggere Entreprise, GK Rør Tromsø

Vil du bli med på laget for et bedre miljø? Vil du bli en del av Norges største rørentreprenør? GK Rør AS? Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. Vår Entreprise avdeling i Tromsø har økende etterspørsel, og vi er derfor på utkikk etter flere dyktige og serviceinnstilte Baser og Rørleggere til ulike prosjekter.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Sette seg godt inn i, og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Som Bas vil du også måtte motivere og lede arbeidslaget til å levere resultater, samt ha gode evner til å samarbeide og kommunisere godt med alle involverte parter i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Tromsø   Ønsker du å jobbe i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Prosjektleder Entreprise, GK Rør,Bodø

GK Rør Bodø består av 15 motiverte og faglig dyktige medarbeidere som arbeider innenfor prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk og produksjon. Vi opplever god respons i markedet og har økende ordrereserver innen både entreprise og service. For å styrke vårt Entreprisemiljø ytterligere søker vi nå en engasjert og dyktig Prosjektleder som kan være med på vår videre satsing i Bodø.   Arbeidsoppgaver: Oppfølging og ledelse av prosjekter Valg av leverandører og tekniske løsninger Bemanningsplanlegging og oppfølging Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimering og faktureringsplaner Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Ingeniør med relevant fagkrets/ KEM linje fra fagskole, eventuelt rørlegger med prosjektledererfaring Fordel med erfaring fra bransjen Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner Resultatorientert med økonomisk forståelse Vi kan tilby: Et trivelig og faglig sterkt miljø Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Arbeidssted Bodø Er du en relasjonsbygger med god forretningsmessig forståelse? Vi gleder oss til å lese din søknad!
Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Distriktsansvarlig Vestlandet - Proaktiv – Resultatbevisst - Strukturert

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Armaturjonssons produkter i ditt markedsområde.

Du skal bygge gode og langsiktige relasjoner mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørleggere og rørgrossister. Du vil være en rådgiver for våre kunder og gi kvalifisert veiledning/support, spesielt på teknisk nivå. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, infomøter, teknisk opplæring  og messer i samarbeid med kunder og samarbeidspartnere.  Vi er svært opptatt av kundetilfredshet og vårt merkeløfte er «Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det!».  

Stillingen innebærer reiseaktivitet til eksisterende og nye kunder i Hordaland og Sogn- og Fjordane. Oppgavene blir delt med vår allerede etablerte ressurs i regionen. Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt. Du vil rapportere til Salgssjef.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

VVS Teknisk kompetanse som rørlegger/rørleggermester med god og relevant faglig erfaring. Du deler dine kunnskaper, har en proaktiv og markedsrettet innstilling og har gjerne erfaring fra salgsarbeid. Du behersker engelsk muntlig og ivrer etter stadig å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig og å kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig. Du er videre:

- Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
- Positiv, stødig, ærlig og pålitelig
- God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk.

Vi kan tilby deg
Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. Du får ta del i «Armaturjonssons kompetanseplattform» som gir deg muligheter for videre faglig og personlig utvikling. En oversiktlig organisasjon, godt arbeidsmiljø og gode beslutningsprosesser. Konkurransedyktige betingelser. Stillingen har kontoradresse i Bergen.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467.

Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Distriktsansvarlig Vestlandet» til post@setsaasconsult.no innen 29.02.16. 

Vi søker Rørlegger / Rørleggermester for undervisning

Arbeidsoppgaver:
• Undervisning av lærlinger (reform og voksne)
• Undervise i etterutdanning for rørleggere
• Våtromskurs
• Oppfølging av kurs og svenneprøver
• Støtte andre avdelinger innen kontoret i faglige spørsmål
• Delta i kontorets øvrige virksomhet etter behov og kvalifikasjon

Kvalifikasjoner:
• Svennebrev / mesterbrev i Rørleggerfaget
• Våtromssertifikat
• Samarbeidsvillig

Vi kan tilby:
• Pensjon og gruppelivsforsikringer.
• Godt arbeidsmiljø i trivelige og sentralt plasserte lokaler.
• Spennende utfordringer.
• Konkurransemessige betingelser.

Spørsmål om stillingen fås ved henvendelse til adm. dir. Jens Løvås  tlf. 930 46 564

Søknad vedlagt CV sendes innen 15.februar 2016 til jens@ref.no  eller post:
Jens Løvås, Rørentreprenørenes Felleskontor, Eikenga 13, 0579 Oslo.

Se vår nettside: www.rornorge.no/oslo/  

Service elektrikere, GK Elektro Oslo

Vi søker flere engasjerte og faglig dyktige elektrikere til vår avdeling i Oslo. Grunnet stadig økende etterspørsel etter våre tjenester søker vi nå deg som ønsker å være en del av vårt team i GK Elektro sin Serviceavdeling.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte Elektrikerarbeid på en faglig sikker og god måte hos våre kunder i servicemarkedet Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Utføre forebyggende og lovpålagte vedlikeholdsoppdrag Sette seg inn i og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner   Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev som Elektromontør gr. L Erfaring som elektriker fra service og/eller prosjekt Serviceinnstilt, engasjert og samarbeidsvillig Førerkort klasse B Beherske norsk skriftlig og muntlig   Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Søknadsfrist: 28.02.2016 Søk stillingen

Servicetekniker ventilasjon - Buskerud og Vestfold

Har du lyst til å jobbe med ventilasjonsservice i et tverrfaglig og utviklende miljø? 
Oras AS sine 77 medarbeidere i Buskerud jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Nå søker vi en erfaren ventilasjonstekniker til vår serviceavdeling på klima i Drammen. Her har vi en en aktiv og tverrfaglig serviceavdeling med store og mindre kunder i regionen, som HTS Eiendom, Union Eiendomsutvikling og Svelvik kommune. Vi leverer serviceoppdrag til boliger, næringsbygg, skoler, barnehager m.m. Arbeidsoppgaver Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Dokumentere avvik Bidra til mersalg hos våre kunder Samarbeid med andre avdelinger med ventilasjonskompetanse på tverrfaglige nivå Kvalifikasjoner Erfaring som ventilasjonstekniker Fagbrev innen klima, energi og miljø (KEM) Erfaring kan erstatte formelle krav til utdannelse Det er en fordel med kjennskap til markedet i Drammensområdet Utdanningsretning Bygg og anlegg Håndverksfag Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Forstår problemer raskt og finner gode løsninger Nysgjerrig og faglig sulten Planlegger, gjennomfører og leverer med kvalitet Serviceorientert og samarbeidsvillig Vi tilbyr Karrieremuligheter Varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å utforme din egen arbeidsdag Tverrfaglig samarbeid innen VVS-fagene Kurs og etterutdanning gjennom vår egen ORAS-skole Godt arbeidsmiljø Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
  Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Vi søker etter en entusiastisk og energisk Områdesalgsleder / Salgskonsulent

Vi søker etter en ny salgs- og kundeserviceorientert medarbeider til vårt norske salgsteam. Du må vært dyktig innenfor salg og kundeservice, fordi vi ønsker å overgå kundenes forventninger.

Dine hovedoppgaver vil være:
• Salg og markedsføring av Exvent ventilasjonsaggregater
• Tilrettelegging av tilbud og gjennomføring av salgsplaner
• Støtte for partnere og kunder

Jobben krever reising opp til 60 % av tiden, og noen ganger arbeid utenom kontortiden, fordi et salgsarbeid av høy kvalitet krever nære kunderelasjoner og konkurranseinstinkt.

HVA VI FORVENTER AV DEG:
• Evne til å oppfylle og overgå dine mål
• Høyt motivasjonsnivå
• Forståelse av og erfaring innen teknisk salg
• Teknisk eller økonomisk relatert utdannelse
• Interesse for tekniske løsninger og HVAC-systemer (kjennskap til HVAC-teknikk er en fordel)

Hvis du oppfyller disse forventningene, er utadvent, fleksibel, besluttsom og kan styre egen tid og salg, vennligst kontakt oss senest 19. februar 2016.

Kontaktpersoner i Norge: Svein Solvik, tlf 95 83 20 83 svein@noramas.no eller Gard Skjelstad, tlf 99 09 00 40, gard@noramas.no

Kontaktperson i Finland: Teemu Kuusinen, tlf +358 40 168 5060 teemu.kuusinen@ensto.com

Servicerørlegger, Ski

Å være servicerørlegger i Imtech Rør AS betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.


Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Industriveien 3A, Ski og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Martin Hanæs tlf. 91687447

Energiingeniør - EPC, GK Oslo

Jobb med energieffektivisering der hvor du kan lage løsninger som virkelig gjør en forskjell. Bli med på laget hos Norges ledende totalteknisk entreprenør!

Energieffektivisering blir stadig mer etterspurt, både av hensyn til miljø og økonomi, og 40 % av europeisk energibruk skjer i bygg. GK Norge er en av landets ledende leverandører av energimerking, analyser, rådgivning og energisparende leveranser. Som både rådgivende og utførende samarbeidspartner, ligger energieffektivisering integrert i alle våre fag, og vi kan vise til en rekke gode resultater med konkret nedbetalingstid og økonomiske besparelser for kunden. Vi søker en person for å styrke vår satsing innen EPC. Vi søker en sivilingeniør/ingeniør el.l. som ved siden av å ha god kunnskap om energi i bygninger også har evnen og interessen til å forbedre våre kunders bygninger mhp. energi og økonomi.

Arbeidsoppgaver: Ledelse av EPC (Energy Performance Contracting) prosjekter Enøkanalyser Ansvar for kundeportefølje / økonomi Enovasøknader og rapportering for våre kunder og andre energi i bygninger- relaterte oppgaver Energioppfølging av våre kunders bygninger Energirådgivning Ønskede kvalifikasjoner:  
Interesse og kunnskap om energi i bygninger Sivilingeniør/ingeniørutdannelse eller relevant erfaring / annen utdannelse Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig (norsk) Kjennskap og evne til å bruke verktøy for energiforbedring; EOS mm.  Praktisk erfaring fra energi i bygninger Utadvendt, kundeorientert og serviceinnstilt Vi kan tilby:            
En sentral stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver, gode og kunnskapsrike kollegaer og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Arbeidsplass i Miljøhuset GK, Norges mest energieffektive bygning.

Søknadsfrist: 15.02.2016
Søk stillingen

HR-/HMS-ansvarlig, GK Elektro

HR-/HMS-avdelingen i GK Norge består av 7 engasjerte og motiverte medarbeidere. Vi søker nå å utvide teamet med en ny medarbeider som skal ha et særlig ansvar for å følge opp GK Elektro AS, et datterselskap av GK Norge AS. Stillingen vil jobbe tett opp mot ledere, tillitsvalgte og vernetjenesten i GK Elektro  og samarbeide tett med HR-/HMS-avdelingen i GK Norge for øvrig. I GK Elektro er det totalt  270 medarbeidere fordelt på selskapets lokasjoner i Oslo, Moss, Romerike, Bergen, Trondheim og Tromsø. Som HR/HMS-ansvarlig i GK Elektro ønsker vi oss en relasjonsbygger som trives i en dynamisk virksomhet med store vekstambisjoner.

Arbeidsoppgaver:
Lederstøtte innen fagområdene HR og HMS Aktivt bidra i utviklingen av selskapets organisasjonsutvikling I samarbeid med selskapets øverste ledelse ivareta arbeidsgiverrollen overfor de tillitsvalgte Planlegge og følge opp kompetanseutviklingstiltak Planlegge og bistå i gjennomføringen av rekrutterings- og ansettelsesprosesser Videreutvikle systematikk og kvalitet i det systematiske HMS-arbeidet i selskapet Planlegge og bistå i utførelsen av forebyggende tiltak mot skader, sykefravær og arbeidsmiljø Delta og lede utviklingen av rutiner og prosesser Administrative oppgaver innen HR- og HMS-området Ønskede kvalifikasjoner:
Høyskoleutdanning med relevant fagkrets 3-5 års erfaring med HR-/HMS-arbeid God kjennskap til relevant lov og avtaleverk, herunder tariffavtaler Gode ferdigheter i bruk av IT-systemer Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig Pålitelig, tillitvekkende og resultatorientert Vi kan tilby:
Interessante oppgaver i en offensiv bedrift i sterk vekst Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et godt arbeidsmiljø i gode lokaler på Ryen i Oslo Noe reising og arbeid på byggeplass må påregnes Søknadsfrist: 21.02.2016
Søk stillingen

Serviceleder, GK Rør Haugesund

Vil du være med på vår satsing i Vest? Vi har nå etablert oss i Haugesund og trenger dyktige mennesker i ulike stillinger. Er du en god relasjonsbygger, god på struktur og liker å gjøre kunden fornøyd? Da er kanskje du vår nye serviceleder.   Arbeidsoppgaver: Styre og organisere rørleggerne slik at arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Salg og kundeoppfølging Planlegge utførelse av service- og tilleggsarbeider Gjennomgå alle kundeavtaler og bestille deler til disse før arbeidene påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling, og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner: Relevant fagutdanning, gjerne teknisk fagskole (KEM) eller tilsvarende. Lang arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsavtaler Bil- og telefonordning Vi vil behandle søknader fortløpende   Er du vår nye Serviceleder? Vi ser fram til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Serviceingeniør Byggautomasjon, GK Trondheim

Avdeling byggautomasjon for eksisterende bygg i Trondheim har Trøndelag som sitt markedsområde. Avdelingen er i sterk utvikling i servicemarkedet, og har i dag 15 ansatte som årlig omsetter for ca 17 millioner kroner. 

Arbeidsoppgaver:
Gjennomføre serviceoppdrag i henhold til arbeidsoppdrag og beskrevne rutiner Rapportere og foreslå forbedringstiltak som er tjenlig for kunden og GK Markedsføre bedriften gjennom positiv kundebehandling og rydding og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Ønskede kvalifikasjoner:
Ingeniør, teknisk fagskole, fagbrev eller tilsvarende utdannelse. Lang erfaring kan kompensere for mangel på utdannelse Positiv og serviceinnstillt God oppfølgingsevne Løsningsorientert Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 22.02.2016
Søk stillingen

Kurs- og Proffbutikkansvarlig

Din hovedoppgave
Stillingen innebærer en delt funksjon som kombinert Kurs- og butikkansvarlig. Butikker i denne sammenheng er VVS-grossistenes proffbutikker over hele landet. Målet er hele tiden å bidra til å oppfylle vårt merkeløfte -Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det!

Av arbeidsoppgaver kan nevnes:
• Opplæring av rørleggere og lærlinger i henhold til Armaturjonssons kursprogram
• Vedlikeholde kursprogram i henhold til byggeforskrifter og vår egen produktutvikling
• Proaktivt arbeid med vareeksponering og opplæring av ansatte i faghandelen
• Bistå på lokale messer, herunder demonstrasjon av verktøy og systemer.

Du må trives med reising, ca. 50 reisedøgn pr. år, siden både kurs og besøk hos proffbutikker gjøres over hele landet. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt.  Du rapporterer til Salgssjef.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper
VVS Teknisk kompetanse som rørlegger/rørleggermester med sterk og relevant faglig erfaring, gjerne med kjennskap til våre systemer. Du er god på å dele og formidle dine kunnskaper og har gjerne kompetanse på og/eller erfaring fra markedsføring.  Erfaring fra salg kan være en fordel, gjerne fra grossist eller butikk, likeså om du er vant med å avholde kurs og opplæring.  Det viktigste er uansett at du evner og har lyst til å utvikle deg raskt. Du behersker engelsk muntlig og ivrer etter stadig å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig og kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig. Du er videre:

- Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
- Positiv, stødig, ærlig og pålitelig
- God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk.

Vi kan tilby deg
Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. Du får ta del i «Armaturjonssons kompetanseplattform» som gir deg muligheter for videre faglig og personlig utvikling. En oversiktlig organisasjon, godt arbeidsmiljø og gode beslutningsprosesser. Konkurransedyktige betingelser. Stillingen har kontoradresse på Langhus.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467.

Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Kurs- og Proffbutikkansvarlig » til post@setsaasconsult.no innen 29.02.16. 

Rørlegger baser, GK Rør Haugesund

Vil du være med på vår satsing i Vest? Vi har nå etablert oss i Haugesund og trenger dyktige mennesker i ulike stillinger. Som Bas i GK Rør får du muligheten til å være med å påvirke din egen arbeidsdag ved å planlegge og koordinere jobben som skal utføres. I våre byggprosjekter har du en viktig sentral rolle som forutsetter god kommunikasjon og samarbeid med ulike involverte aktører internt og eksternt. Det er du som skal lede arbeidslaget til å nå bedriftens og prosjektets felles mål og frister gjennom god kommunikasjon, motivasjon og planlegging.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid på en profesjonell og tillitsvekkende måte Skape engasjement og sikre forankring Lede og levere resultater Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner   Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig   Vi kan tilby: Muligheten til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Haugesund Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen
ID-kort i byggebransjen virker
Arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen.
ID-kort i byggebransjen virker
10.02.09: – Det er gledelig at ID-kortet viser seg å ha effekt, sier arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen.

Ministeren viser til at antall registrerte virksomheter innen byggenæringen har økt betydelig i løpet av det første åren

Fra 1. januar 2008 har det vært krav om ID-kort for alle som jobber på bygge- og anleggsplasser. Det gjelder både nordmenn og utlendinger.

– For å få ID-kort må firmaet være lovlig registrert i relevante offentlige registre. Man må med andre ord jobbe i et firma som har papirene sine i orden for å få kortet, sier Dag Terje Andersen til til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB)..

Ordningen med ID-kort er et tiltak er innført for å få mer seriøsitet og en mer effektiv kontroll med helse, miljø og sikkerhet på bygge- og anleggsplasser.

Arbeidstilsynet gjennomførte i januar en aksjon på byggeplasser i Oslo med fokus på kontroll av ID-kort. 250 virksomheter med totalt 1.000 ansatte ble kontrollert. 85 prosent av disse hadde ID-kort.

Blant kortene som Arbeidstilsynet har kontrollert er det ikke funnet eller vært mistanke om uriktige opplysninger eller forfalskede kort.

– Bransjen selv er også godt fornøyd med ID-kortet, og synes ordningen fungerer i samsvar med intensjonen, hevder ministeren.

Hovedinntrykket er at ordningen med ID-kort er godt kjent i bransjen, og at de fleste firmaene har sørget for kort til sine ansatte. Mange har imidlertid trodd at firmaer som tilbyr tjenester i forbrukermarkedet ikke er omfattet av ordningen. Det er ikke tilfelle. Regelen er at kortet skal festes lett synlig, slik at det blir enkelt å skille de useriøse aktørene fra de seriøse.

Arbeidstilsynets inspektører melder om at det etter innføringen av ordningen er enklere å få oversikt over aktørene på byggeplassene, fordi arbeidsgiver står oppført på kortene. Det har tidligere ofte vært et problem å identifisere arbeidstakernes formelle arbeidsgiver.

 
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no

VVSForum ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VVSForum har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her