Ledige stillinger

Oras søker hele tiden etter dyktige folk. Her kan du legge inn en generell søknad

Hovedkontoret vårt er på Hasle i Oslo, og vi har avdelinger distriktsvis i Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Skien, Drammen og Oslo.

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, både fagarbeidere og ledere innen installasjon og service på VVS, HVAC, elektro, automasjon og kjøling, men også stabsfunksjoner som regnskap og administrasjon.

Du er velkommen til å legge inn en åpen søknad hos oss. Vennligst spesifiser i søknaden hvilket distrikt du ønsker å arbeide for, og hvilket fagområde som er av spesiell interesse.

Vi setter pris på at du gir oss god informasjon om deg og bakgrunnen din når du registrerer søknaden og CV'en din. Det gjør oss i bedre stand til å vurdere deg til stillinger hos oss. Last gjerne opp vitnemål og andre relevante dokumenter også.

Send søknad

Servicerørlegger, Ski

Å være servicerørlegger i Assemblin betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.


Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Industriveien 3A, Ski og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Martin Hanæs tlf. 91687447

Servicerørlegger, Lier

Å være servicerørlegger i Assemblin betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.

Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Teglverksveien 1, Lier og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig.
Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Thomas Trondskog tlf. 97577517

Søk stillingen

Avdelingsleder entreprise Romerike

GK Elektro er et nyetablert selskap i GK-familien, og vi har store vekstambisjoner i tiden som kommer. Vår avdeling på Romerike søker nå Avdelingsleder for entreprisemarkedet.  
GK Elektro har fokus på et sterkt fagmiljø, godt samarbeid og en positiv hverdag. De ansatte i GK Elektro jobber tett sammen for felles mål og arbeidsmiljøet er lystbetont og uformelt. Avdelingen skal betjene entrepriseprosjekter i hele Romerike. Du må være fagorientert og trives med å jobbe i et flerfaglig teknisk miljø sammen med øvrige GK-fag. Som avdelingsleder i GK Elektro har du det overordnede ansvaret for å organisere, utvikle og ivareta den daglige driften i avdelingen, samt være en motivator for avdelingens ansatte.   Viktigste arbeidsoppgaver:
Personal, resultat og budsjettansvar Lede avdelingen iht. bedriftens verdier, handlingsplaner og budsjett Utarbeide forslag til og evaluere operative mål, herunder handlingsplan, budsjett, bemanningsplan og markedsplan Ansvarlig for opplæring i GKs prosess- og produksjonsrutiner (VIP og prosjektoppfølging) Markedsføre avdelingen samt skape gode og tillitsfulle relasjoner med kunder og leverandører Ha tett samarbeid med prosjektledere,kundeansvarlig mht. tilbud, anbud og prosjekter, samt følge opp ferdigmelding av prosjekt Rapportere til distriktssjef Ønskede kvalifikasjoner: og egenskaper:
Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, eventuelt Teknisk Fagskole Innstallatør GR. L. Prosjektleder- og rådgivererfaring Fordel med ledererfaring Gode kommunikasjonsevner og evne til å skape gode relasjoner både internt og ektsternt Resultatorientert og fokus på økonomi Strukturert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Aktiv bedriftsidrett Søknadsfrist: 15.08.2016
Søk stillingen

Vi søker rørleggerbaser til våre avdelinger i Drammen og Vestfold

Gode rørleggerbaser til vår avdeling i Drammen og Vestfold

Vår visjon om å være landets ledende tekniske entreprenør, kan kun bli virkeliggjort ved at vi har det beste mannskapet i alle ledd.
Vår prosjektavdeling i Drammen og Vestfold har fått mange nye, spennende oppdrag, og vi trenger derfor flere dyktige rørleggerbaser.
Har du lyst til å være stedlig leder for dyktige medarbeidere, så skal du søke stilling i Assemblin.

Arbeidsoppgaver vil være:
Daglig oppfølging på våre prosjekter Sørge for at rørleggerne har det de trenger for å gjøre en god jobb Bindeledd mellom rørleggerne og prosjektledelsen Daglig kundekontakt på prosjektet Samarbeide med de andre aktørene i prosjektet Følge opp våre kontraktsforpliktelser overfor kundene Lede sitt arbeidslag Sørge for at HMS blir godt ivaretatt Ønskede kvalifikasjoner:
Evne til å lede andre mennesker God orden Faglig dyktig og som rørlegger Kundeorientert Serviceinnstilt Lojal til fattede beslutninger Kreativ Evne og vilje til å arbeide etter Assemblin sine rutiner og metoder Noe datakunnskap Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig Vi tilbyr:
Spennende arbeidsoppgaver i et solid og ambisiøst konsern Gode kollegaer Gode lønnsbetingelser God opplæring Ordnede forsikrings-, og pensjonsforhold Gode muligheter for personlig utvikling For stillingen kreves førerkort.

Vi ønsker ikke å bli kontaktet av rekrutteringsbyråer og arbeidsformidlere!

Vi ønsker rask tiltredelse, og søknader vil bli behandlet fortløpende.

For spørsmål og annen informasjon, kontakt avdelingssjef Leif Stensrud på telefon 975 77 546.
  Søknadsfrist: 17.08.2016
Søk her

Prosjektutvikler sprinkler, GK Rør Lillehammer

GK Rør distrikt Hedmark/Oppland består 4 avdelinger lokalisert på Hamar, Gjøvik, Lillehammer og Gudbrandsdalen (Otta og Vågå). Vi arbeider innenefor prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk, service og produksjon. Teknisk avdeling er lokalisert på Lillehammer og bistår distriktet med blandt annet kalkulasjon, prosjektering og prosjektutvikling. For å styrke vårt tekniske team har vi nå behov for en erfaren ingeniør/sivilingeniør med god kunnskap og erfaring innen sprinkler prosjektering-/ kontroll. Du vil få en sentral rolle i distriktet, og arbeide tett med Avdelingsleder og fagansvarlig sprinkler.   Er du rett person har du: faglig tyngde og erfaring/ utdannelse innen rørfaget med spesielt forkus på sprinkler, men gjerne også erfaring fra andre fagdisipliner kunnskap om og sertifisering innen sprinkler prosjektering-/ kontroll jobbet med, og kan dokumentere ferdigheter i BIM evnen til å utforme og selge inn gode tekniske løsninger for GK Rør med fokus på tverrfaglige gode løsninger god forretningsmessig forståelse, har overblikk og jobber målrettet god økonomisk forståelse og er god på kalkulasjon evnen til å ta overordnet ansvar for prosjekteringsledelse ved totalentreprise god kunnskap om relevante lover og regler gode evner til å etablere og opprettholde gode relasjoner internt og eksternt relevant utdannelse som Ingeniør eller Siv. Ingeniør     Vi kan tilby: Utfordrende oppgaver og gode utviklingsmuligheter Et godt tverrfaglig arbeidsmiljø Konurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger   Stillingen vil i hovedsak betjene distrikt Oppland/Hedmark, men må også påregne å bistå våre øvrige distrikter ved behov.Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over og ønsker å være en del av et firma i vekst? Vi ser frem til å høre fra deg!
Søknadsfrist: 15.08.2016
Søk stillingen

Servicetekniker kulde, GK Inneklima Oslo

Vil du være med på nye oppturer hos Norges ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner?   GK Kulde er en av landets største kuldeentreprenører med 10 avdelinger rundt om i landet, og omsetter for rundt 200 millioner kroner. Vi jobber innenfor klimakjøling, IT-kjøling, varmepumper, energisentraler og kjøl & frys. GK har 100 faglærte kuldemontører med F-gass sertifikat i kategori 1. GK Kulde har egen import av kjølemaskiner og varmepumper fra RC Group i Italia. Som følge av økende oppdragsmengde ved GK Kulde i Oslo søker vi kuldemontør. Vi har de rette utfordringene og ser frem til å få din søknad om dette er noe for deg.     Arbeidsoppgaver: Montering og igangkjøring av nyinstallasjoner Foreslå og gjennomføre systemforbedringer som er tjenlig for kunden Kundeansvar og engasjement Service og vedlikehold av kulde- og varmepumpeanlegg Oppfølging av serviceavtaler Ønskede kvalifikasjoner:
Fagbrev som kuldemontør/tekniker, med F-gass kategori 1 Noen års erfaring med service. Bakgrunn fra naturlig kuldemedium er en fordel God generell teknisk innsikt i elektro og automatikk Serviceinnstilt og samarbeidsorientert Selvstendig og initiativrik Vi kan tilby:
En interessant stilling i Skandinavias ledende leverandør av ventilasjonsanlegg Gode utviklingsmuligheter og utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø Kurs og etterutdanning gjennom GK Skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Bedriftsidrett - GK Aktiv Et trivelig, sosialt og faglig sterkt miljø Søknadsfrist: 01.08.2016
Søk på stillingen

Vi søker etter elektriker, bas og formann med fagbrev på Spitsbergen

Assemblin AS har utvidet sin virksomhet i Longyearbyen på Spitsbergen med en ny avdeling for elektroinstallasjon. Vi søker etter elektriker, bas og formann med fagbrev til faste stillinger. Stillingene er flotte muligheter for rette vedkommende til å være med på å forme avdelingen. 25 ansatte jobber nå i Longyearbyen, Svea og Ny-Ålesund, og bruker både scooter, kystvaktskip, småfly og helikopter på jobb.

Ønskede kvalifikasjoner:
Elektriker med fagbrev Selvstendig, ansvarsbevisst og genuin interesse for faget Talent for salg, og trives med kundekontakt Må beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig Førerkort klasse B Skandinavisk pass Det er også ønskelig med erfaring fra høyspent, svakstrøm (EKOM), maritime installasjoner, SD-anlegg og tverrfaglig arbeid.

Vi kan tilby:
Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern Spennende arbeidsplass med utradisjonelle arbeidsoppgaver og faglige utfordringer Konkurransedyktig lønn og gode forsikringsordninger Gode kollegaer med høy kompetanse Servicebil Subsidiert bolig etter avtale Vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende. Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Aut. El. Installatør, EKOM Installatør Erling Ormseth 48 36 87 63 | erling.ormseth@assemblin.no
Søknadsfrist: 17.08.2016

Søk her

EL Montører service og entreprise, GK Elektro Asker

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver innen et firma med gode resultater og ambisjoner om vekst i årene som kommer? Vi har nå etablert oss i Asker og søker engasjerte og positive EL montører til oppdrag innen service og entreprise som kan være med bygge opp vår avdeling. Vi trenger flere dyktige medarbeidere med oss på laget. Vi er samlokalisert med GK Inneklima i Solbråveien 23. Arbeidsoppgaver: Utføre varierte Elektrikerarbeid på en faglig sikker og god måte hos våre kunder og oppdragsgivere Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Utføre forebyggende og lovpålagte vedlikeholdsoppdrag Sette seg inn i og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Fagbrev som Elektromontør gr. L Erfaring som elektriker fra service og/eller prosjekt Serviceinnstilt, engasjert og samarbeidsvillig Evnen til å jobbe selvstendig og i team Førerkort klasse B Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø   Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vi gleder oss til å lese din søknad!
Søknadsfrist: 15.08.2016
Søk stillingen

Avdelingsleder eksisterende bygg

Inneklima i nye- og eksisterende næringsbygg er GKs kjerneområde. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere, - i hele byggets livssyklus. Vi har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, bygg automasjon, kulde, rør, elektro, vannbårne energisystemer, og energi. GK har en strategi om nærhet til kunden. Vi skal være tilstede lokalt og samtidig ha fordelen av høy teknisk kompetanse og et godt støtteapparat sentralt.   Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens ca. 2200 ansatte, med en omsetning på i overkant av 4 milliarder kroner. Vi er til stede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark.   Med hovedkontor på Ryen i Oslo dekker regionen Oslo og deler av Akershus. Regionen er organisert i forretningsmessige distrikt, henholdsvis nye bygg og eksisterende bygg . For eksisterende bygg er det ledig stilling som avdelingsleder -Inneklima. Avdelingen består av 20 personer, teknikere og KAM (kundeansvarlige)     Arbeidsoppgaver:   Du skal lede og utvikle avdelingen gjennom målsetninger, budsjetter og markedsplaner. De daglige arbeidsoppgavene er å følge opp og bistå prosjektledere, kundeansvarlige service og serviceteknikere m.h.t tilbud, anbud og prosjekter og sørge for at arbeidet utføres i henhold  til kvalitetssikringsplaner og systemer samt å følge opp ferdigmelding av prosjekter. Ønskede kvalifikasjoner:
Du er utdannet VVS ingeniør gjerne innen fagområdet Energi og Miljø, eventuell kuldeteknikk. Du har mer enn 5 års erfaring innen VVS faget og har erfaring fra avdelingsledelse, prosjektledelse eller som oppdragsleder. Du har erfaring med innsalg av prosjekter og inngåelse av kontrakter enten selv eller ved å bistå kollegaer. Du har generell god IT kompetanse. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig.   Personlige egenskaper: Du er tydelig i din kommunikasjon ovenfor medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere. Du er beslutningsdyktig og en gjennomfører av de beslutninger som fattes. Du legger vekt på å informere og forklare grunnlaget for beslutninger. Du viser vei og tar eierskap til konseptene. Du har gode samarbeidsegenskaper. Du er resultatorientert med fokus på økonomi. Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning gjennom GK Skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold samt bil- og telefonordning Aktiv bedriftsidrett Arbeidssted sentralt beliggende med enkel tilgang til offentlig kommunikasjon som bane og buss. Godt tilbud av biloppstillingsplasser Søknader vil bli behandlet fortløpende
Søknadsfrist: 17.08.2016
Søk på stillingen

Prosjektledere GK Elektro AS

Arbeidssted: Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Bergen, Trondheim, Tromsø   GK Elektro er i stadig vekst, og med økende ordrereserver ser vi nå behovet for flere engasjerte medarbeidereVi trenger flere Prosjektledere til våre avdelinger i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Bergen, Trondheim og Tromsø. Vi planlegger også etablering på Kongsviner og Hvam. GK Elektro er et nyetablert selskap i GK-familien og har fokus på et sterkt fagmiljø, godt samarbeid og en positiv hverdag. De ansatte i GK Elektro jobber tett sammen for felles mål og arbeidsmiljøet er lystbetont og uformelt. Som prosjektleder hos oss vil du ha stor påvirkning på veien videre. Du vil ha ansvaret for den daglige ledelse og oppfølging av de kontraktsmessige arbeidene i et byggeprosjekt.    Viktigste ansvar og arbeidsoppgaver: Ansvar for prosjektets økonomiske resultater i tråd med godkjente kalkyler og økonomiske mål Etablere og følge opp produksjons- og bemanningsplan i henhold til omforent fremdriftsplan til prosjektet er ferdigstilt Regne tilbud og gjøre forarbeid for kontraktsinngåelse I samarbeid med bas og anleggsleder, påse at produksjonsplanen følges, samt lede og tilrettelegge arbeidet  Tegne, beregne og spesifisere tekniske løsninger Delta på prosjekterings-,anleggs,- og fremdriftsmøter Være opptatt av ærlighet og verdiskaping i alle ledd i produksjonen med et høyt fokus på HMS Kvalifikasjoner og egenskaper: Høyere relevant utdanning (høyskole/ingeniør/teknisk fagskole) Fagbrev som elektromontør gr. L eller S Erfaring innen elektrofaget og gjennomføring av prosjekter God økonomisk forståelse Strukturert samt evnen til å holde frister Evne til å lede medarbeidere mot felles mål gjennom god kommunikasjon og motivasjon       Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Aktiv bedriftsidrett   Søknadsfrist: 15.august 2016
Søk stillingen
  Vil du være med på laget for et bedre miljø?

Kalkulatør/prosjektutvikler, GK Rør Trondheim

Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør er Norges største rørentreprenører og har i dag i underkant av 500 ansatte totalt fra Oslo i sør til Hammerfest i nord. Vi er i stadig vekst og trenger nå vi din kompetanse i vårt prosjektteam. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig, godt  og profesjonelt fagmiljø. GK Rør Trøndelag har i dag 90 medarbeidere og er i sterk vekst. Vi jobber med alt innenfor rørfaget fra små til store prosjekter. Du vil få en sentral rolle i avdelingen, og jobbe med prosjekter lokalisert i trøndelag.
Arbeidsoppgaver:
Utarbeide kalkyler for salgsmuligheter hos eksisterende og nye kunder Prosjektutvikle og detaljkalkulere prosjekter Prosjekteringsledelse i innledende fase Prosjektering av energi- og røranlegg Utarbeide forslag til prosjektbudsjett, samt bistå prosjektleder ved innkjøp Sørge for at arbeidene utføres i henhold til GKs verdier, rutiner og kvalitetsplaner Ivareta og utvikle gode relasjoner mot eksisterende og nye kunder Samarbeide tett med prosjektutviklere, prosjektledere samt nye og eksisterende kunder og leverandører Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
VVS ingeniør eller tilsvarende, med god faglig bakgrunn Erfaring fra bransjen evt. rådgiverbakgrunn Erfaring med kalkulasjonsprogrammet Cordell er en fordel Gode kommunikasjonsevner og relasjonsbyggende egenskaper med evne til å jobbe selvstendig så vel som i team Resultatorientert med god økonomiforståelse Kunnskap om automatiske slokkeanlegg Må beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby:
Konkurransedyktige lønnsbetingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Aktivt bedriftsidrettslag Arbeidssted er Trondheim Ønsker du å være med på laget? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 15.08.2016
Søk stillingen

Servicerørlegger, Oslo

Å være servicerørlegger i Assemblin AS betyr at du er meget faglig dyktig i rørfaget. I tillegg skal du være kundeorientert, serviceinnstilt, lærevillig, like å jobbe selvstendig og ta ansvar for at kunden har lyst til å bruke Imtech videre. Å jobbe som servicerørlegger betyr at du blir vist tillit og at du tar på deg rollen som vårt ansikt utad. Du har utpreget ordenssans, er pliktoppfyllende og har et vesen som folk liker.

Ønskede kvalifikasjoner:
◦ Høy grad av selvstendighet
◦ Gjennomføre mindre oppdrag fra A-Å
◦ Kundeorientert/serviceinstilling (også til egne kollegaer)
◦ Stolt av faget
◦ Du er kjent med bruk av dataverktøy (PC)

Vi kan tilby:
◦ Ordnede ansettelsesforhold i et solid og ambisiøst konsern
◦ Spennende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling
◦ Gode kollegaer med høy kompetanse
◦ Gode personalforsikringsordninger
◦ Firmahytter
◦ Konkurransedyktige betingelser

For stillingen kreves det førerkort.

Arbeidssted er i Brobekkveien 80, Oslo og vi ønsker tiltredelse så snart som mulig. Søknader vil bli behandlet fortløpende – ring oss gjerne hvis du har spørsmål om status i vår fremdrift.

Kontaktperson for stillingene er Torgny Volden tlf. 99218846

Søk stillingen

Vi søker gode rørleggere til våre avdelinger i Drammen og Vestfold

Vår visjon om å være landets ledende tekniske entreprenør, kan kun bli virkeliggjort ved at vi har det beste mannskapet i alle ledd. Vår prosjektavdeling i Drammen har fått mange nye, spennende oppdrag, og vi trenger derfor flere dyktige rørleggere.
Har du lyst til å jobbe i et ambisiøst konsern sammen med mange dyktige medarbeidere, så skal du søke stilling i Assemblin.

Arbeidsoppgaver vil være:
Godt rørleggerarbeid Daglig utførelse av pålagte arbeidsoppgaver Samarbeide om gode løsninger for kundene Bidra til godt miljø på arbeidsplassen Bidra til at HMS blir godt ivaretatt Ønskede kvalifikasjoner:
Faglig dyktig som rørlegger Teamarbeider God orden Serviceinnstilt Lojal til fattede beslutninger Kreativ Evne og vilje til å arbeide etter Assemblin sine rutiner og metoder Vi tilbyr:
Spennende arbeidsoppgaver i et solid og ambisiøst konsern Gode kollegaer Gode lønnsbetingelser God opplæring Ordnede forsikrings-, og pensjonsforhold Gode muligheter for personlig utvikling For stillingen kreves førerkort.

Vi ønsker ikke å bli kontaktet av rekrutteringsbyråer og arbeidsformidlere!

Vi ønsker rask tiltredelse, og søknader vil bli behandlet fortløpende.

For spørsmål og annen informasjon, kontakt avdelingssjef Leif Stensrud på telefon 975 77 546.

Søknadsfrist: 17.08.2016
Søk stillingen her

Vi søker Prosjektleder

Arbeidsoppgaver:
Prosjektledelse Anbudsregning Oppfølging av økonomi i egne prosjekter Kundekontakt Prosjektering, oppfølgning av konsulenter
Ønskede kvalifikasjoner:
VVS-ingeniør/sivilingeniører eller annen relevant utdannelse Relevant erfaring fra bransjen Resultatorientert Flink til å jobbe både selvstendig og i prosjektteam. Utadvent og god til å kommunisere med andre Serviceinnstilt Vi tilbyr: 
Et veldig godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt. Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Avdelingsleder service på Kjeller

GK Elektro AS etablerer i løpet av høsten 2016 ny avdeling på Kjeller. Avdelingen skal samlokaliseres med GK Inneklima Romerike i Jogstadveien 25, og vi søker derfor etter Avdelingsleder. GK Elektro er et nyetablert selskap i GK-familien. Selskapet har store vekstambisjoner, og som avdelingsleder vil du ha stor påvirkning på veien videre.  
GK Elektro har fokus på et sterkt fagmiljø, godt samarbeid og en positiv hverdag. De ansatte i GK Elektro jobber tett sammen for felles mål og arbeidsmiljøet er lystbetont og uformelt. Avdelingen skal betjene servicemarkedet på Nedre Romerike. Du må være fagorientert og trives med å jobbe i et flerfaglig teknisk miljø sammen med øvrige GK-fag. Som avdelingsleder i GK Elektro har du det overordnede ansvaret for å organisere, utvikle og ivareta den daglige driften i avdelingen, samt være en motivator for avdelingens ansatte.   Viktigste arbeidsoppgaver:
Personal, resultat og budsjettansvar Lede avdelingen iht. bedriftens verdier, handlingsplaner og budsjett Utarbeide forslag til og evaluere operative mål, herunder handlingsplan, budsjett, bemanningsplan og markedsplan Ansvarlig for opplæring i GKs prosess- og produksjonsrutiner (VIP og prosjektoppfølging) Markedsføre avdelingen samt skape gode og tillitsfulle relasjoner med kunder og leverandører Ha tett samarbeid med prosjektledere, kundeansvarlig og serviceteknikere mht. tilbud, anbud og prosjekter, samt følge opp ferdigmelding av prosjekt Rapportere til distriktssjef Ønskede kvalifikasjoner: og egenskaper:
Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, eventuelt Teknisk Fagskole Installatør GR. L. Prosjektleder- og rådgivererfaring Fordel med ledererfaring Gode kommunikasjonsevner og evne til å skape gode relasjoner både internt og eksternt Resultatorientert og fokus på økonomi Strukturert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Aktiv bedriftsidrett Søknadsfrist: 15.08.2016
Søk stillingen

Prosjektleder service, GK Inneklima, Ålesund

Vil du være med på et elitelag og jobbe for et bedre miljø? Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med spennende og flerfaglige oppgaver. GK har Norges fremste kompetansemiljø innen inneklima og ventilasjon. Serviceavdelingen i GK Ålesund består i dag av 12 medarbeidere. Det er stor vekst i vårt marked, og vi forventer en spennede utvikling i tiden som kommer. Vi leter derfor etter en erfaren prosjekleder innen VVS og/eller energi og miljø!

Arbeidsoppgaver: Prosjektledelse Kundekontakt Ansvar for kundeportefølje Teamarbeid med kollegaer Salg og tilbudsarbeid Ønskede kvalifikasjoner:
Ingeniørkompetanse VVS /Energi og miljø Relevant erfaring en fordel, gjerne innen drift og forvaltning, energiledelse / energioppfølging / EOS Evnen til god kommunikasjon Resultatorientert Utadvendt og serviceinnstilt Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 29.07.2016 Søk stillingen
Kan nye forskrifter skape motkonjunktur?
– Leilighetsmarkedet begynte å falle allerede i fjor våres og falt senere gjennom hele 2008, men vi har hatt nok leveranser sier Arne Fagerland hos Flexit.
Kan nye forskrifter skape motkonjunktur?
07.01.09: Flexit er en stor produsent av boligventilasjon. Med 170 mennesker på lønningslisten er det viktig for dem at de nye forskriftene skaper tilstrekkelig med ny etterspørsel.

De nye tekniske forskriftene påbyr balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det betyr at et marked som hittil har vært forholdsvis lite, fra 2009 blir mangedoblet. Det igjen trekker nye aktører til markedet. En av de store de møter der er Flexit, som har drevet med boligventilasjon i tredve år.

Nå blir det slutt på mekanisk avtrekk. Det er krav om minimum 70 prosent varmegjenvinning, med en vifteeffekt på 2,5 (SFP). Avtrekksventilasjon blir forbudt, i stedet kommer det balanserte anlegg som er fire ganger så dyre. Er ikke det deilig? Vi spør Arne Fagerland, salgssjef for VVS og ansvarlig for salg til vvs-entreprenører og boligprodusenter.

– De nye forskriftene er til fordel for ventilasjonsprodusentene, men samtidig med nye regler er det en dramatisk nedgang i boligbyggingen. Det vi er spente på nå, er om de nye forskriftene skaper tilstrekkelig nytt salg til at de skaper en slags motkonjunktur for vår bransje.

– Hvordan har etterspørselen etter boligventilasjon utviklet seg i 2008?
– Leilighetsmarkedet begynte å falle allerede i fjor våres og falt senere gjennom hele 2008, men vi har hatt nok leveranser.. Først gikk leiligheter ned, så eneboliger og felt.

– Bransjen oppfatter oss som leverandør av små aggregater, men det hindrer ikke at vi også er i store bygg, opplyser Fagerland. – Vi har mange leveranser til rehabilitering av skoler, barnehager, tannlegekontorer etc. Ofte er det seksjonering av kontorlokaler hvor folk vil kontrollere ventilasjonen.

Enkelt, enklere, enklest
– Hva er de viktigste argumentene i kampen om kundene, Arne Fagerland?
– Pris og enkel montasje. Enkel montasje er enormt viktig, fordi enkelhet sparer utgifter til andre håndverkere. Den som finner den smarteste og enkleste løsningen vinner.
– Hva koster et Flexit-anlegg til en enebolig på 200 kvadratmeter?
– Ferdig montert og igangkjørt koster det mellom 40 og 50 tusen kroner. Det er mindre enn folk tror.

– Hvordan fungerer salgskanalene i markedet for boligventilasjon, Arne Fagerland?
– Når det gjelder småhus selger vi direkte til boligprodusentene, det blir for mange ledd når vi selger til ventilasjonsentreprenøren som selger videre. Men kompliserte bygg overlater vi til profesjonelle ventilasjonsentreprenører som har apparatet til byggemøter etc.
– For oss er byggevarebransjen også et ben å stå på, opplyser Fagerland. – Folk har penger og bruker dem gjerne i byggevarehusene. Der finner de Flexits gjør-det-selv-sortiment for huseiere og håndverkere. Dette er et viktig marked, det var der det startet for Flexit.

– Vi snakker mye om markeder, men for oss er det også viktig å få frem at de vi selger er helse og velvære, fremhever Arne Fagerland. – 50 % av alle boliger har et innemiljøproblem, og fukt er det vanligste. Det vi gjør noe med er luftkvaliteten, kravet til ventilasjon er 0,5 luftomsetning per time. Vi driver med ventilasjon for mennesker, så kommer energien attåt, selv om det er den som for tiden vies størst oppmerksomhet i media.

– Hvor ligge utfordringene videre for produsenter av boligventilasjon?
– Ved siden av å videreutvikle de systemene vi har for nye boliger, er det utvikling av systemer for gammel bebyggelse. Det er en utfordring å bryne seg på, for en gang kommer kravet om balansert ventilasjon også i gamle bygårder.

Flexit AS holder til i Ørje i Marker kommune, bare seks kilometer fra svenskegrensen. Selskapet har 170 ansatte, inkludert ansatte i produksjonen i Sverige.
– Vi selger cirka 10 000 aggregater i året. Nordiske land er vårt hjemmemarked, og i tillegg er vi godt etablert i Tyskland. Som markedsleder i Norge er vi den alle nykommerne skal angripe – i Sverige er det vi som tar markedsandeler. Med finanskrise og mange nye aktører går vi en spennende tid i møte, sier salgssjef Arne Fagerland til VVS-forum.


Fra laboratoriet. Ingar Torgrimsbo foretar lydmåling i Flexits laboratorium.


Anders Gustavsson med et aggregat av typen SL4R


Tekst: Ole Daniel Enersen

 
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no

VVSForum ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VVSForum har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her