Ledige stillinger

Prosjektleder Service, GK Rør - Oslo

GK Rør Oslo består av drøyt 75 motiverte og faglig dyktige medarbeidere som arbeider innenfor prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk og produksjon. Vi opplever god respons i markedet og har økende ordrereserver innen både entreprise og service. Vi er med i GKs totaltekniske team som blant annet leverer LHL- klinikken på Gardermoen. For å styrke vårt Servicemiljø ytterligere søker vi nå en engasjert og selvstendig Prosjektleder som vil være med på vår videre satsing i Oslo.

Arbeidsoppgaver:
• Oppfølging og gjennomføring av prosjekter på serviceavdelingen
• Befaring, kalkulasjon og salg av servicejobber
• Valg av leverandører og tekniske løsninger
• Bemanningsplanlegging og - oppfølging
• Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen

Ønskede kvalifikasjoner:
• Ingeniørkompetanse, KEM linje fra fagskole, eventuelt rørlegger med mesterbrev
• Erfaring fra salg og service
• Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert
• Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner
• Resultatorientert med økonomisk forståelse

Vi kan tilby:
• Et trivelig og faglig sterkt miljø
• Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver
• Muligheter til å utvikle seg internt i organisasjonen
• Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser
• Arbeidssted er Oslo

Søknadsfrist: 30.01.2016


Oras søker hele tiden etter dyktige folk. Her kan du legge inn en generell søknad

Hovedkontoret vårt er på Hasle i Oslo, og vi har avdelinger distriktsvis i Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Skien, Drammen og Oslo.

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere, både fagarbeidere og ledere innen installasjon og service på VVS, HVAC, elektro, automasjon og kjøling, men også stabsfunksjoner som regnskap og administrasjon.

Du er velkommen til å legge inn en åpen søknad hos oss. Vennligst spesifiser i søknaden hvilket distrikt du ønsker å arbeide for, og hvilket fagområde som er av spesiell interesse.

Vi setter pris på at du gir oss god informasjon om deg og bakgrunnen din når du registrerer søknaden og CV'en din. Det gjør oss i bedre stand til å vurdere deg til stillinger hos oss. Last gjerne opp vitnemål og andre relevante dokumenter også.

Send søknad

Serviceleder VVS - Buskerud og Vestfold

Har du lyst til å jobbe med serviceledelse i et tverrfaglig og utviklende miljø? 

Oras AS sine 77 medarbeidere i Buskerud jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Vår serviceavdeling leverer VVS-oppdrag til store og mellomstore kunder i Buskerud og deler av Vestfold, som HTS Eiendom, Union Eiendomsutvikling og Svelvik kommune. Våre serviceoppdrag er på ulike typer næringsbygg, leilighetskompleks, offentlige bygg som skoler, barnehager m.m. 

Som serviceleder vil du være med å styre rørleggere i deres daglige arbeid og sørge for at alle leveranser innen VVS-faget har høy kvalitet og er i henhold til Oras' eget servicekonsept. Ansvaret ditt spenner fra styring av tekniske løsninger, økonomi og fremdrift til å bidra til høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Arbeidsoppgaver Planlegge og arbeide målrettet iht Oras sitt servicekonsept Gi faglige råd til kunder og medarbeidere Aktivt salg mot nye og eksisterende kunder Befaringer og utarbeidelse av tilbud Bidra til en positiv kunde- og salgskultur blant alle medarbeidere Planlegge ressursbehov og bemanne oppdragene med riktig kompetanse Velge materialkvaliteter og foreta innkjøp av varer og tjenester Månedlige økonomiske vurderinger i samarbeid med avdelingsleder Kvalifikasjoner Gode kunnskaper innen VVS Allsidig, praktisk erfaring innen rørfaget, gjerne som serviceleder med mesterbrev Erfaring med utarbeidelse av kalkyler Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning Vår nye kollega må kunne sikkerhetsklareres Utdanningsretning Bygg og anlegg Håndverksfag Maskin / Konstruksjon Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Videregående skole Personlige egenskaper Du jobber selvstendig; viser initiativ, tar ansvar og stoler på egne evner Du er interessert i faget ditt og holder kunnskapene og evnene dine ved like Du liker å være sammen med mennesker og setter pris på å jobbe sammen med andre Du liker å ha mange baller i luften og er effektiv selv om du er under press Du er samarbeidsvillig og støtter folk rundt deg Vi tilbyr Utfordrende oppgaver hos Norges ledende VVS-entreprenør Konkurransedyktige betingelser og meget gode pensjonsordninger Eget kompetanseutviklingsprogram - Orasskolen Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Prosjektrørleggere, GK Romerike

GK Rør på Romerike består av 20 motiverte medarbeidere innen service og entreprise. Vi er i stadig vekst og trenger nå vi din kompetanse i vårt prosjektteam. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø.Vi har nå økende etterspørsel etter våre tjenester og trenger derfor flere dyktige og effektive Rørleggere på Entreprise.

Arbeidsoppgaver:
- Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte
- Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte
- Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
- Svennebrev som rørlegger
- Noen års erfaring i faget
- Førerkort klasse B/BE
- God evne til å jobbe i team mot felles mål
- Løsningsorientert med gode samarbeidsevner
- Beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi kan tilby:
- Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver
- En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
- Konkurransedyktige betingelser
- Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
- Gode pensjons- og forsikringsordninger
- Arbeidssted er Romerike

Vil du være med på laget? Vi gleder oss til å lese din søknad!    

Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Baser og Rørleggere Entreprise, GK Rør Tromsø

Vil du bli med på laget for et bedre miljø? Vil du bli en del av Norges største rørentreprenør? GK Rør AS? Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. Vår Entreprise avdeling i Tromsø har økende etterspørsel, og vi er derfor på utkikk etter flere dyktige og serviceinnstilte Baser og Rørleggere til ulike prosjekter.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Sette seg godt inn i, og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Som Bas vil du også måtte motivere og lede arbeidslaget til å levere resultater, samt ha gode evner til å samarbeide og kommunisere godt med alle involverte parter i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Tromsø   Ønsker du å jobbe i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Servicetekniker GK Agder

GK Agder sysselsetter i dag 22 personer fordelt på fagområdene ventilasjon, kjøling, byggautomasjon, vannsystemer og energi. For å styrke vår pososjon ytterligere i Agderfylkene søker vi ny servicetekniker.

Arbeidsoppgaver:
• Service og vedlikehold av klimaanlegg
• Foreslå og gjennomføre systemforbedringer
• Kundeansvar og engasjement
• Salg av våre tjenester

Ønskede kvalifikasjoner:
• Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller mekaniske fag
• Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel
• God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling
• Utadvent og serviceinnstilt

Vi kan tilby:
• En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
• Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
• Kurs og etterutdanning
• Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
• Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 22.02.2016
Søk stillingen

Servicerørleggere, GK Rør Bodø

Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør er Norges største rørentreprenør og har ca 400 ansatte totalt fra Oslo i sør til Hammerfest i nord. Vi er i stadig vekst og nå trenger vi din kompetanse i Bodø for å sikre og optimalisere drift av eksisterende anlegg. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. Vi har store ordrereserver og trenger derfor flere dyktige og serviceinnstilte Servicerørleggere mot vårt Proffmarked.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som rørlegger Noen års erfaring i faget Førerkort i klasse B/BE Evnen til å sette kunden i fokus Løsningsorientert med gode samarbeidsevner Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Konkurransedyktige betingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Gode pensjons og forsikringsordninger Arbeidssted er Bodø Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Servicetekniker ventilasjon - Buskerud og Vestfold

Har du lyst til å jobbe med ventilasjonsservice i et tverrfaglig og utviklende miljø? 
Oras AS sine 77 medarbeidere i Buskerud jobber målrettet med å oppfylle kundens forventninger og oppfylle vår visjon om at "vi gjør det godt å være inne". Nå søker vi en erfaren ventilasjonstekniker til vår serviceavdeling på klima i Drammen. Her har vi en en aktiv og tverrfaglig serviceavdeling med store og mindre kunder i regionen, som HTS Eiendom, Union Eiendomsutvikling og Svelvik kommune. Vi leverer serviceoppdrag til boliger, næringsbygg, skoler, barnehager m.m. Arbeidsoppgaver Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Dokumentere avvik Bidra til mersalg hos våre kunder Samarbeid med andre avdelinger med ventilasjonskompetanse på tverrfaglige nivå Kvalifikasjoner Erfaring som ventilasjonstekniker Fagbrev innen klima, energi og miljø (KEM) Erfaring kan erstatte formelle krav til utdannelse Det er en fordel med kjennskap til markedet i Drammensområdet Utdanningsretning Bygg og anlegg Håndverksfag Utdanningsnivå Fagskole / Fagbrev (2 år) Personlige egenskaper Forstår problemer raskt og finner gode løsninger Nysgjerrig og faglig sulten Planlegger, gjennomfører og leverer med kvalitet Serviceorientert og samarbeidsvillig Vi tilbyr Karrieremuligheter Varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å utforme din egen arbeidsdag Tverrfaglig samarbeid innen VVS-fagene Kurs og etterutdanning gjennom vår egen ORAS-skole Godt arbeidsmiljø Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
  Søknadsfrist: Snarest
Søk stillingen

Vi søker etter en entusiastisk og energisk Områdesalgsleder / Salgskonsulent

Vi søker etter en ny salgs- og kundeserviceorientert medarbeider til vårt norske salgsteam. Du må vært dyktig innenfor salg og kundeservice, fordi vi ønsker å overgå kundenes forventninger.

Dine hovedoppgaver vil være:
• Salg og markedsføring av Exvent ventilasjonsaggregater
• Tilrettelegging av tilbud og gjennomføring av salgsplaner
• Støtte for partnere og kunder

Jobben krever reising opp til 60 % av tiden, og noen ganger arbeid utenom kontortiden, fordi et salgsarbeid av høy kvalitet krever nære kunderelasjoner og konkurranseinstinkt.

HVA VI FORVENTER AV DEG:
• Evne til å oppfylle og overgå dine mål
• Høyt motivasjonsnivå
• Forståelse av og erfaring innen teknisk salg
• Teknisk eller økonomisk relatert utdannelse
• Interesse for tekniske løsninger og HVAC-systemer (kjennskap til HVAC-teknikk er en fordel)

Hvis du oppfyller disse forventningene, er utadvent, fleksibel, besluttsom og kan styre egen tid og salg, vennligst kontakt oss senest 19. februar 2016.

Kontaktpersoner i Norge: Svein Solvik, tlf 95 83 20 83 svein@noramas.no eller Gard Skjelstad, tlf 99 09 00 40, gard@noramas.no

Kontaktperson i Finland: Teemu Kuusinen, tlf +358 40 168 5060 teemu.kuusinen@ensto.com

Servicerørleggere, GK Rør Tromsø

Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? GK Rør er Norges største rørentreprenør og har i dag ca 400 ansatte totalt fra Oslo i sør til Hammerfest i nord. Vi er i stadig vekst og nå trenger vi din kompetanse i Tromsø for å sikre og optimalisere drift av eksisterende anlegg. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og godt fagmiljø. Vi har nå økende etterspørsel etter våre tjenester og trenger derfor flere dyktige og serviceinnstilte Servicerørleggere.
  Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som rørlegger Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Evnen til å sette kunden i fokus Løsningsorientert med gode samarbeidsevner Beherske norsk skriftlig og muntlig Vi kan tilby: Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Konkurransedyktige betingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Arbeidssted er Tromsø Vil du være med på laget for et bedre miljø? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

 

Serviceingeniør Byggautomasjon, GK Trondheim

Avdeling byggautomasjon for eksisterende bygg i Trondheim har Trøndelag som sitt markedsområde. Avdelingen er i sterk utvikling i servicemarkedet, og har i dag 15 ansatte som årlig omsetter for ca 17 millioner kroner. 

Arbeidsoppgaver:
Gjennomføre serviceoppdrag i henhold til arbeidsoppdrag og beskrevne rutiner Rapportere og foreslå forbedringstiltak som er tjenlig for kunden og GK Markedsføre bedriften gjennom positiv kundebehandling og rydding og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Ønskede kvalifikasjoner:
Ingeniør, teknisk fagskole, fagbrev eller tilsvarende utdannelse. Lang erfaring kan kompensere for mangel på utdannelse Positiv og serviceinnstillt God oppfølgingsevne Løsningsorientert Vi kan tilby:
En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Søknadsfrist: 22.02.2016
Søk stillingen

Prosjektleder Entreprise, GK Rør,Bodø

GK Rør Bodø består av 15 motiverte og faglig dyktige medarbeidere som arbeider innenfor prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk og produksjon. Vi opplever god respons i markedet og har økende ordrereserver innen både entreprise og service. For å styrke vårt Entreprisemiljø ytterligere søker vi nå en engasjert og dyktig Prosjektleder som kan være med på vår videre satsing i Bodø.   Arbeidsoppgaver: Oppfølging og ledelse av prosjekter Valg av leverandører og tekniske løsninger Bemanningsplanlegging og oppfølging Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimering og faktureringsplaner Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Ingeniør med relevant fagkrets/ KEM linje fra fagskole, eventuelt rørlegger med prosjektledererfaring Fordel med erfaring fra bransjen Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner Resultatorientert med økonomisk forståelse Vi kan tilby: Et trivelig og faglig sterkt miljø Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Arbeidssted Bodø Er du en relasjonsbygger med god forretningsmessig forståelse? Vi gleder oss til å lese din søknad!
Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Administrativ saksbehandler, GK Odda

GK Inneklima er en av landet største ventilasjonsentreprenører. Vår avdeling i Odda består i dag av 10 ansatte, og er i stadig vekst. Vi søker derfor en serviceinnstilt Administrativ saksbehandler til å bistå avdelingen med ulike adminstrative oppgaver. Stillingen skal være 50 -70 %.

Arbeidsoppgaver:
- Generelle kontoroppgaver og administrativ støtte
- Være et bindeledd mellom prosjektledere og serviceteknikere på fordeling av arbeidsoppgaver
- Prioritere, koordinere og fordele serviceteknikerns arbeidsoppgaver
- Timeregistrering, rapportering og fakturering

Ønskede kvalifikasjoner:
- Serviceinnstilt og initiativrik
- Generelt god IT kunnskap
- Gode kommunikasjonsevner og god relasjonsbygger
- Evne til å jobbe strukturert og systematisk

Vi kan tilby:
- En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
- Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
- Kurs og etterutdanning
- Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
- Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
- Bil- og telefonordning

Søknadsfrist: 22.02.2016
Søk stillingen

Rørlegger baser, GK Rør Haugesund

Vil du være med på vår satsing i Vest? Vi har nå etablert oss i Haugesund og trenger dyktige mennesker i ulike stillinger. Som Bas i GK Rør får du muligheten til å være med å påvirke din egen arbeidsdag ved å planlegge og koordinere jobben som skal utføres. I våre byggprosjekter har du en viktig sentral rolle som forutsetter god kommunikasjon og samarbeid med ulike involverte aktører internt og eksternt. Det er du som skal lede arbeidslaget til å nå bedriftens og prosjektets felles mål og frister gjennom god kommunikasjon, motivasjon og planlegging.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid på en profesjonell og tillitsvekkende måte Skape engasjement og sikre forankring Lede og levere resultater Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner   Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som Rørlegger med gode faglige ferdigheter Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE Serviceinnstilt og samarbeidsvillig Beherske norsk skriftlig og muntlig   Vi kan tilby: Muligheten til å utvikle deg og vokse internt i selskapet Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Arbeidssted er Haugesund Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Serviceleder, GK Rør Haugesund

Vil du være med på vår satsing i Vest? Vi har nå etablert oss i Haugesund og trenger dyktige mennesker i ulike stillinger. Er du en god relasjonsbygger, god på struktur og liker å gjøre kunden fornøyd? Da er kanskje du vår nye serviceleder.   Arbeidsoppgaver: Styre og organisere rørleggerne slik at arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Salg og kundeoppfølging Planlegge utførelse av service- og tilleggsarbeider Gjennomgå alle kundeavtaler og bestille deler til disse før arbeidene påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling, og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner: Relevant fagutdanning, gjerne teknisk fagskole (KEM) eller tilsvarende. Lang arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsavtaler Bil- og telefonordning Vi vil behandle søknader fortløpende   Er du vår nye Serviceleder? Vi ser fram til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Serviceleder, GK Rør Tromsø

GK Rør Tromsø består av 20 motiverte medarbeidere innen service og entreprise. Vi er i stadig vekst, og ønsker å styrke vår kapasitet og kompetanse innenfor servicemarkedet, og søker derfor etter en engasjert og motivert Serviceleder som skal jobbe mot Proffmarkedet vårt.   Arbeidsoppgaver: Styre og organisere rørleggerne slik at arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Salg og kundeoppfølging Planlegge utførsel av service- og tilleggsarbeider Gjennomgå alle kundeavtaler og bestille deler til disse før arbeidene påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling, og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner: Relevant fagutdanning, gjerne teknisk fagskole (KEM) eller tilsvarende. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsordninger Bil- og telefonordning Vi vil behandle søknader fortløpende

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Selger Baderomsmøbler

Vil du bli en del av Linn Bad AS sitt selgerteam og har erfaring med salgsrettet arbeid mot VVS bransjen er du kanskje den vi er på jakt etter?
Linn Bad AS søker etter en selger som skal dekke områdene Møre og Romsdal ned til Romsdalsfjorden, Sør- og Nord Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Du må være bosatt i Trondheim eller i nærliggende område.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:
• Bakgrunn fra VVS bransjen
• Salgserfaring
• God kommunikasjons og samarbeidsevne
• Arbeider selvstendig, pliktoppfyllende, systematisk og målrettet.
• Godt humør og har lett for å knytte gode relasjoner med kunder.

Stillingens hovedoppgaver vil være:
• Daglig oppfølging av våre kunder
• Jobbe aktivt med å oppsøke nye kunder
• Produktopplæring ute hos kundene
• Montering av utstillinger
• Delta på messer, salgsmøter og aktiviteter sammen med kunder.
• Rapportering til ledelsen

Linn Bad As kan tilby konkurransedyktige betingelser i en bedrift i stadig vekst.

Tiltredelse: Etter avtale og seinest 01.08.2016

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen, kontakt: 
Ragnhild Årestrup Larsen – Adm.Dir. mobil 416 76 581 eller Linn Grønningen – Markedssjef, mobil 411 42 518.

Skriftlig søknad med CV sendes til e-post: ragnhild@linn-bad.no
Søknadsfrist: 22.02 2016

Ytterligere opplysninger om våre produkter finner du på vår nettside www.linn-bad.no

Rørleggere, GK Rør Haugesund

Vil du være med på vår satsing i Vest? Vi har nå etablert oss i Haugesund og søker dyktige og serviceinnstilte rørleggere både på service og entreprise. Hos oss vil du få gode utviklingsmuligheter, og et firma i god vekst.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner   Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som rørlegger Noen års erfaring i faget Førerkort klasse B/BE God evne til å jobbe i team mot felles mål Løsningsorientert med gode samarbeidsevner Beherske norsk skriftlig og muntlig   Vi kan tilby: Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Konkurransedyktige betingelser Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Gode pensjons- og forsikringsordninger Arbeidssted er Haugesund Vi vil behandle søknader fortløpende   Bli med på laget for et bedre miljø og skap noe av betydning!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen

Service elektrikere, GK Elektro Oslo

Vi søker flere engasjerte og faglig dyktige elektrikere til vår avdeling i Oslo. Grunnet stadig økende etterspørsel etter våre tjenester søker vi nå deg som ønsker å være en del av vårt team i GK Elektro sin Serviceavdeling.   Arbeidsoppgaver: Utføre varierte Elektrikerarbeid på en faglig sikker og god måte hos våre kunder i servicemarkedet Håndtere kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte Utføre forebyggende og lovpålagte vedlikeholdsoppdrag Sette seg inn i og ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner   Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev som Elektromontør gr. L Erfaring som elektriker fra service og/eller prosjekt Serviceinnstilt, engasjert og samarbeidsvillig Førerkort klasse B Beherske norsk skriftlig og muntlig   Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø Søknadsfrist: 28.02.2016 Søk stillingen

Energiingeniør - EPC, GK Oslo

Jobb med energieffektivisering der hvor du kan lage løsninger som virkelig gjør en forskjell. Bli med på laget hos Norges ledende totalteknisk entreprenør!

Energieffektivisering blir stadig mer etterspurt, både av hensyn til miljø og økonomi, og 40 % av europeisk energibruk skjer i bygg. GK Norge er en av landets ledende leverandører av energimerking, analyser, rådgivning og energisparende leveranser. Som både rådgivende og utførende samarbeidspartner, ligger energieffektivisering integrert i alle våre fag, og vi kan vise til en rekke gode resultater med konkret nedbetalingstid og økonomiske besparelser for kunden. Vi søker en person for å styrke vår satsing innen EPC. Vi søker en sivilingeniør/ingeniør el.l. som ved siden av å ha god kunnskap om energi i bygninger også har evnen og interessen til å forbedre våre kunders bygninger mhp. energi og økonomi.

Arbeidsoppgaver: Ledelse av EPC (Energy Performance Contracting) prosjekter Enøkanalyser Ansvar for kundeportefølje / økonomi Enovasøknader og rapportering for våre kunder og andre energi i bygninger- relaterte oppgaver Energioppfølging av våre kunders bygninger Energirådgivning Ønskede kvalifikasjoner:  
Interesse og kunnskap om energi i bygninger Sivilingeniør/ingeniørutdannelse eller relevant erfaring / annen utdannelse Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig (norsk) Kjennskap og evne til å bruke verktøy for energiforbedring; EOS mm.  Praktisk erfaring fra energi i bygninger Utadvendt, kundeorientert og serviceinnstilt Vi kan tilby:            
En sentral stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver, gode og kunnskapsrike kollegaer og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Arbeidsplass i Miljøhuset GK, Norges mest energieffektive bygning.

Søknadsfrist: 15.02.2016
Søk stillingen

Vi søker Rørlegger / Rørleggermester for undervisning

Arbeidsoppgaver:
• Undervisning av lærlinger (reform og voksne)
• Undervise i etterutdanning for rørleggere
• Våtromskurs
• Oppfølging av kurs og svenneprøver
• Støtte andre avdelinger innen kontoret i faglige spørsmål
• Delta i kontorets øvrige virksomhet etter behov og kvalifikasjon

Kvalifikasjoner:
• Svennebrev / mesterbrev i Rørleggerfaget
• Våtromssertifikat
• Samarbeidsvillig

Vi kan tilby:
• Pensjon og gruppelivsforsikringer.
• Godt arbeidsmiljø i trivelige og sentralt plasserte lokaler.
• Spennende utfordringer.
• Konkurransemessige betingelser.

Spørsmål om stillingen fås ved henvendelse til adm. dir. Jens Løvås  tlf. 930 46 564

Søknad vedlagt CV sendes innen 15.februar 2016 til jens@ref.no  eller post:
Jens Løvås, Rørentreprenørenes Felleskontor, Eikenga 13, 0579 Oslo.

Se vår nettside: www.rornorge.no/oslo/  

Administrativ saksbehandler; GK Rør Hammerfest

GK Rør er en av landets største rørentreprenører med ca 400 ansatte på landsbasis. Vår avdeling i Hammerfest består i dag av 7 ansatte, og er stadig vekst. Vi søker derfor en serviceinnstilt Administrativ Saksbehandler til å bistå avdelingen med ulike administrative oppgaver.   Arbeidsoppgaver: Kundemottak og ordrebehandling Fakturering Bistå prosjekt- og serviceledere med administrative oppgaver i prosjekter Ivareta HR/HMS oppgaver Andre administrative oppgaver ved avdelingen og sentralt Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Gjerne økonomisk/administrativ utdanning på høyskolenivå Arbeidserfaring bra bransjen Noe kjennskap til HR/HMS oppgaver Gode datakunnskaper, kjennskap til Axapta er en fordel Proaktiv, strukturert og serviceinnstilt Vi kan tilby: Utfordrende arbeidsoppgaver i en stilling med utviklingsmuligheter Konkurransedyktige lønnsbetingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Et meget godt arbeidsmiljø i et selskap i vekst Arbeidssted Hammerfest Vi vil behandle søknader fortløpende   Er du en serviceinnstilt person med høy arbeidskapasitet? Vi ser fram til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 14.02.2016
Søk stillingen
Kan nye forskrifter skape motkonjunktur?
– Leilighetsmarkedet begynte å falle allerede i fjor våres og falt senere gjennom hele 2008, men vi har hatt nok leveranser sier Arne Fagerland hos Flexit.
Kan nye forskrifter skape motkonjunktur?
07.01.09: Flexit er en stor produsent av boligventilasjon. Med 170 mennesker på lønningslisten er det viktig for dem at de nye forskriftene skaper tilstrekkelig med ny etterspørsel.

De nye tekniske forskriftene påbyr balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det betyr at et marked som hittil har vært forholdsvis lite, fra 2009 blir mangedoblet. Det igjen trekker nye aktører til markedet. En av de store de møter der er Flexit, som har drevet med boligventilasjon i tredve år.

Nå blir det slutt på mekanisk avtrekk. Det er krav om minimum 70 prosent varmegjenvinning, med en vifteeffekt på 2,5 (SFP). Avtrekksventilasjon blir forbudt, i stedet kommer det balanserte anlegg som er fire ganger så dyre. Er ikke det deilig? Vi spør Arne Fagerland, salgssjef for VVS og ansvarlig for salg til vvs-entreprenører og boligprodusenter.

– De nye forskriftene er til fordel for ventilasjonsprodusentene, men samtidig med nye regler er det en dramatisk nedgang i boligbyggingen. Det vi er spente på nå, er om de nye forskriftene skaper tilstrekkelig nytt salg til at de skaper en slags motkonjunktur for vår bransje.

– Hvordan har etterspørselen etter boligventilasjon utviklet seg i 2008?
– Leilighetsmarkedet begynte å falle allerede i fjor våres og falt senere gjennom hele 2008, men vi har hatt nok leveranser.. Først gikk leiligheter ned, så eneboliger og felt.

– Bransjen oppfatter oss som leverandør av små aggregater, men det hindrer ikke at vi også er i store bygg, opplyser Fagerland. – Vi har mange leveranser til rehabilitering av skoler, barnehager, tannlegekontorer etc. Ofte er det seksjonering av kontorlokaler hvor folk vil kontrollere ventilasjonen.

Enkelt, enklere, enklest
– Hva er de viktigste argumentene i kampen om kundene, Arne Fagerland?
– Pris og enkel montasje. Enkel montasje er enormt viktig, fordi enkelhet sparer utgifter til andre håndverkere. Den som finner den smarteste og enkleste løsningen vinner.
– Hva koster et Flexit-anlegg til en enebolig på 200 kvadratmeter?
– Ferdig montert og igangkjørt koster det mellom 40 og 50 tusen kroner. Det er mindre enn folk tror.

– Hvordan fungerer salgskanalene i markedet for boligventilasjon, Arne Fagerland?
– Når det gjelder småhus selger vi direkte til boligprodusentene, det blir for mange ledd når vi selger til ventilasjonsentreprenøren som selger videre. Men kompliserte bygg overlater vi til profesjonelle ventilasjonsentreprenører som har apparatet til byggemøter etc.
– For oss er byggevarebransjen også et ben å stå på, opplyser Fagerland. – Folk har penger og bruker dem gjerne i byggevarehusene. Der finner de Flexits gjør-det-selv-sortiment for huseiere og håndverkere. Dette er et viktig marked, det var der det startet for Flexit.

– Vi snakker mye om markeder, men for oss er det også viktig å få frem at de vi selger er helse og velvære, fremhever Arne Fagerland. – 50 % av alle boliger har et innemiljøproblem, og fukt er det vanligste. Det vi gjør noe med er luftkvaliteten, kravet til ventilasjon er 0,5 luftomsetning per time. Vi driver med ventilasjon for mennesker, så kommer energien attåt, selv om det er den som for tiden vies størst oppmerksomhet i media.

– Hvor ligge utfordringene videre for produsenter av boligventilasjon?
– Ved siden av å videreutvikle de systemene vi har for nye boliger, er det utvikling av systemer for gammel bebyggelse. Det er en utfordring å bryne seg på, for en gang kommer kravet om balansert ventilasjon også i gamle bygårder.

Flexit AS holder til i Ørje i Marker kommune, bare seks kilometer fra svenskegrensen. Selskapet har 170 ansatte, inkludert ansatte i produksjonen i Sverige.
– Vi selger cirka 10 000 aggregater i året. Nordiske land er vårt hjemmemarked, og i tillegg er vi godt etablert i Tyskland. Som markedsleder i Norge er vi den alle nykommerne skal angripe – i Sverige er det vi som tar markedsandeler. Med finanskrise og mange nye aktører går vi en spennende tid i møte, sier salgssjef Arne Fagerland til VVS-forum.


Fra laboratoriet. Ingar Torgrimsbo foretar lydmåling i Flexits laboratorium.


Anders Gustavsson med et aggregat av typen SL4R


Tekst: Ole Daniel Enersen

 
Denne artikkelen er printet ut fra VVSForum.no

VVSForum ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. VVSForum har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at Disqus-systemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her