Olve Lyngstad Skjerve fra Trondheim Kulde AS.

– Vi har store forventninger til Olve Lyngstad Skjerve

Olve Lyngstad Skjerve fra Trondheim Kulde AS reiser i oktober til Abu Dhabi for å konkurrere med kuldemontører fra nesten 30 andre nasjoner om hvem som er verdens beste kuldemontør.

0

Under paraplyen til WorldSkills Norway, er det VKE som arrangerer yrkeskonkurranser og deltagelse i disse når det gjelder kuldefaget.

Bransjesjef kulde i VKE, Stig Rath forteller at VKE har store har store tanker om norgesmesteren i kuldemontørfaget 2016 med tanke på VM.

– Vi har forventninger til Olve Lyngstad Skjerve fra Trondheim Kulde AS, som i oktober reiser til Abu Dhabi for å konkurrere med kuldemontører fra nesten 30 andre nasjoner om hvem som er verdens beste kuldemontør. Olve ble Norgesmester i 2016, han oppnådde Medal of Excellence for sin dyktighet under Europamesterskapet samme høst, og det blir spennende å se hvordan han vil hevde seg mot verdenseliten, sier Rath.

Yrkes VM er en event som følges på sosiale medier av hele kuldebransjen, og en viktig arena for synliggjøring av kuldemontørfaget for utdanningsmyndighetene.