Øystein Fjellheim blir ny forskningsleder for energi og inneklima i SINTEF Byggforsk. Foto: Privat

Øystein Fjellheim blir ny forskningsleder i SINTEF Byggforsk

Øystein Fjellheim starter i jobben som forskningsleder for energi og inneklima i Oslo 1. desember. Fjellheim kommer fra stillingen som teamleder i Caverion Esco, hvor han også har vært en del av ledergruppen.

0

Fra før har han erfaring fra Eneas Energy AS, samt GK Norge AS. Øystein Fjellheim er utdannet ved NTNU, Energi og miljø i 2007.
– Jeg ser frem til å bli en del av et anerkjent og viktig fagmiljø i SINTEF, og gleder meg til å ta fatt på nye og spennende utfordringer, sier Øystein Fjellheim.

– Vi er glade for at Øystein Fjellheim takket ja til denne jobben. Han tar over som forskningsleder for et område i vekst, og vi gleder oss til å utvikle området i samarbeid med Fjellheim, sier forskningsdirektør Terje Jacobsen i SINTEF Byggforsk.

Energi og inneklimagruppa i SINTEF Byggforsk består av 10 personer og jobber med flere spennende forskningsprosjekter, både i EU og i Norge. Fjellheim vil også gå inn i ledergruppen for Avdeling Bygninger og installasjoner i Oslo.

– For SINTEF Byggforsk er det viktig å rekruttere ledere med industriell bakgrunn. Øystein Fjellheim stiller sterkt i så måte, sier Jacobsen, som er svært fornøyd med at Fjellheim nå bidrar til å styrke SINTEF Byggforsk på det viktige fagområdet energi og inneklima.