Under utdelingen av prisene. Her får Oras Armatur prisen for årets leverandør.

Over 300 medlemmer samlet under årsmøtet til Rørkjøp

Sist helg arrangerte Rørkjøp sitt tradisjonelle årsmøte. Denne gangen ble møtet holdt i Sandvika utenfor Oslo. I år som tidligere år kåres både årets rørkjøper, leverandør og grossist.

0

Årets rørkjøper i 2016 ble Arnesen Rør AS ved Håkon K. Arnesen, fra Alta.

Rørkjøp har over 380 medlemsbedrifter. Bedriftene er lokalisert over hele landet, og består av alt fra enmannsbedrifter til større selskaper med mange ansatte.

I mange år har det vært tradisjon å kåre årets medlemsbedrift på årsmøtet. Dette er en bedrift som har utmerket seg positivt både faglig, sosialt og internt i kjeden. I år ble prisen delt ut på kjedens årsmøte som ble holdt i Sandvika utenfor Oslo. Over 300 medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere var med på årsmøtet og festmiddagen, skriver rørkjeden i en pressemelding mandag.

Under festmiddagen ble også «Årets Rørkjøper» kåret. Om årets vinner sier juryen:
«Prisen Årets Rørkjøper tildeles til den eller de som har stått opp eller frem lokalt på vegne av Rørkjøp-kjeden. Årets prisvinner har på kort tid gjort seg bemerket i kjeden via sitt solide engasjement, gode innspill, kommentarer og betraktninger. Det er faktisk også slik at man kan undres på hva som skjer i Finnmark, fordi prisen går for andre året på rad til nettopp dette fylket.

I tillegg til årets rørkjøper ble også årets leverandør og grossist kåret under årsmøtet, og i år var det henholdsvis Oras Armatur og Ahlsell som ble tildelt prisene.

I sin begrunnelse for prisen til årets leverandør, sier juryen:
«Årets leverandør er en av våre gode merkevareleverandører, som har jobbet målbevisst og lenge i vår bransje. Leverandøren er tvers i gjennom solid, har flinke folk rundt om i Norge og jobber godt med å ta frem svært gode produkter og løsninger for det norske folk. Om seg selv sier de blant annet følgende: «Vi har satt oss som mål å gjøre menneskers liv bedre. Vi designer produkter som gir bedre livskvalitet, både hjemme og i offentlige rom.»

Om årets grossist, sier juryen følgende:
«Prisen «Årets grossist» går i år til to personer som spesielt gjennom året 2016 har jobbet meget godt for å bidra til å øke konkurransekraften til Rørkjøpere i hele Norge. Disse to er svært forskjellige mennesker, med også svært ulike kvaliteter, men til sammen er de ett solid team. Grossisten vi snakker om sier følgende om seg selv: «at de gjør det enklere å være fagmann».