Møbelserien Somran har blitt godt mottatt på markedet, uttaler Macro Design.

Macro Design satser stort på møbler for små baderom.

0

– Uansett hvilken dusj- eller møbelserie fra Macro Design du velger så produseres alle produkter med kvalitet, materialvalg og førsteklasses skandinavisk design i fokus. Produsert og designet i Hallandske Laholm, Sverige, sier Johan Aspemar, daglig leder hos Macro Design i en pressemelding.

Et populært baderomsmøbel
– Møbelserien Somran har virkelig blitt godt mottatt på markedet. Med avrundet og klassisk form som kan kombineres med et moderne uttrykk er det et unik design som kommer til å være populært i lang tid fremover. Derfor velger vi å utvide Somran med en ytterligere størrelse, sier Aspemar.

Ny bredde for servantskap, speil og speilskap
Det er de mindre baderommene som Macro Design nå velger å fokusere på. Både servantskap, speil og speilskap får en nå i 500mm bredde, med mange smarte oppbevaringsløsninger.

Høyskap i 300 & 400mm
Somrans høyskap som tidligere kun hadde 400mm bredde, får nå småsøsken. Det 300mm brede høyskapet har som sitt søsken, innebygd push-open, flyttbar innredning og vakker eikefinér.

– Macro er leverandøren som gir deg muligheter. Vår visjon er å oppfylle dine drømmer, vi tilbyr spennende baderomsløsninger som gir merverdi, produkter som overrasker positivt i forhold til form og behag. Vi vet at vann har en evne til å skape ro, harmoni og velbehag, sier Aspemar.