Fagansvarlig Arne Eggen fra bransjeforeningen Integra inviterer sammen med Grønn Byggallianse,Norsk Eiendom, NGBC, Bygg 21 og Standard Online til årets "Riktig med en gang" i Oslo den 25.april.

Gjør det » riktig med en gang»

Konferanse om bærekraftige valg av tekniske bygningsinstallasjoner:

0

Konferansen er for ansatte i private og offentlige Eiendomsselskaper, Driftsselskaper, deres Rådgivere og Leverandører av bygningsautomatisering/tekniske installasjoner.

Det skriver arrangørene i en felles pressemelding.

«Riktig med en gang 2017» ønsker å bidra til åpen dialog og mer læring med og mellom partene i byggesaker. Ditt bidrag under konferansen vil danne grunnlaget for forbedring i bransjen.

Bærekraftige og miljøvennlige tekniske løsninger i Yrkesbygg
Dette vil vi i oppnå i nybygg og rehabiliteringsprosjekter gjennom riktig prosjektering, gjennomføring og drift.

Konferansen favner bredt – vektlegger spesielt hvordan gjøre lønnsomme og bærekraftige valg av tekniske bygningsinstallasjoner.

Programmet og konferansemodellen vil bli spesielt tilrettelagt for mest mulig læring, mye dialog, mer inspirasjon og aktivt bidrag fra deltagerne.

Konferansen starter kl 9.00 og varer til kl 16.00 med påfølgende sosial sammenkomst. Målet er at deltagerne etter konferansen drar hjem mer begeistret og med en klar plan «for neste mandag», skriver arrangørene.