Den nye Comfort butikken på Askøy utenfor Bergen.

Comfort Askøy åpnet sin første butikk

Comfort Askøy åpnet torsdag 31. august ny butikk på Storebotn Næringspark på Askøy uten for Bergen.

0

Nilsen VVS har i flere år drevet rørleggeri tilknyttet Comfort-kjeden, men uten butikkutsalg. Nå utvider de virksomheten med stor butikk med flotte utstillinger og godt vareutvalg. Butikken er bygget etter Comfort sitt nye butikkkonsept og blir et nyttig tilskudd til bedriften.

 

Daglig leder i Comfort
Askøy, Rune Endre Nilsen til venstre. ,

– Butikken er et middel for å nå ut til kundene. I tillegg er det langt til neste Comfort-butikk i Bergen, så nå er vi rustet til å tilfredsstille etterspørselen i området, sier Rune Endre Nilsen, Daglig leder i Comfort
Askøy.

Vårt første medlem uten butikk
– Vi synes det er veldig hyggelig at Comfort Askøy ved Rune nå åpner butikk. Fra å være vårt første medlem uten butikk, har de nå fått vårt nye butikkonsept på plass fra dag en. Vår nye profil synliggjør rørleggeren og faget enda tydeligere, sier Siw Holter, markedssjef i Comfort.

-.Comfort er avhengig av alle medlemmene i kjeden, det er viktig å tilføre hverandre innspill og kunnskap som sammen gjør oss bedre, og ha forståelse for hva som kreves for å drive en god rørleggerbutikk. Det gjør Comfort Askøy, sier Holter.

Holter forteller videre at de nylig fikk enda et nytt medlem til kjeden.
– Vi har fått en rørleggerforretning fra Vågå som tidligere har vært uten kjedetilknytning som nytt medlem. Da synes vi det er ekstra gledelig at de velger Comfort.

Driver bredt
Comfort Askøy har syv ansatte. De har hovedvirksomheten sin innen nybygg, totalrenovering av bad, prosjekter, service, varmepumper, gulvvarme og boliger – og nå også butikkutsalg.