Bjørn Arve Sømhovd begynner som adm.direktør i Uponor Infra AS.

Bjørn Arve Sømhovd forlater Ulefos

Bjørn Arve Sømhovd har vært adm. direktør i Ulefos AS, som er det norske salgsselskapet i Ulefos-gruppen de siste to årene. Nå slutter han i stillingen.

1

Ulefos-gruppen er i ferd med å gjennomføre en omorganisering og har i den forbindelse fusjonert selskapene Ulefos AS, Ulefos Jernværk AS og Ulefos Esco AS.

Som en konsekvens av dette har arbeidsoppgaver og ansvarsforhold blitt endret, og Sømhovd har derfor valgt å avslutte sitt arbeidsforhold i Ulefos.

Det skriver Ulefos i en pressemelding.

– Bjørn Arve har ledet organisasjonen gjennom en krevende omstillingsfase. Jeg vil takke ham for innsatsen og ønsker lykke til med nye utfordringer sier Birger Solberg, adm. direktør Ulefos Holding AS.

Før Ulefos AS jobbet Bjørn Arve Sømhovd som administrerende direktør for Geberit Norge AS i åtte år, og før dette tretten år i Grundfos Pumper AS, sist som teknisk sjef.

Sømhovd har også hatt en sentral rolle i VA og VVS produsentenes forening, VVP de tre siste årene som styreformann og før dette flere år som styremedlem.

– Jeg takker for en lærerik periode i Ulefos, og er klar til å ta fatt på nye utfordringer, sier Sømhovd avslutningsvis i pressemeldingen.

DEL
  • Bjørn Arve Sømhovd fortsetter som styreformann i VA og VVS produsentene VVP frem til den ordinære generalforsamlingen 6. juni. Bjørn Arve representerer VVP på en glimrende måte og er en verdifull støttespiller for daglig leder. Jeg ønsker Bjørn Arve lykke til når han nå søker nye utfordringer og håper de raskt bringer ham tilbake i VVP!

Forrige artikkelFlow Group har ansatt Tom Hauger
Neste artikkel– Personlig inneklima i yrkesbygg er fullt mulig