Arild Moe har begynt som selger i IV Produkt AS. Han får ansvaret for å bygge opp den nye avdelingen i Bergen.

Arild Moe blir ny selger for IV Produkt i Bergen

Arild Moe har begynt som selger hos IV Produkt AS. Moe har lang erfaring fra ventilasjonsbransjen og vil få ansvaret for å bygge opp Bergens-avdelingen til aggregatprodusenten.

0

Moe er utdannet fagskoleingeniør – KEM-linjen fra Bergen Tekniske fagskole, og kommer nå senest fra samme stilling i Covent AS.

Utover jobben og en familie på fire med kone og to barn, liker Arild å jakte og kjøre MC.

– Jeg har jobbet med salg i ventilasjonsbransjen i mange år, og kjenner godt både markedet og kundene i Bergen.  Jeg gleder meg til å jobbe i IV Produkt, som er et firma jeg har fulgt med en stund. De har utrolig mange spennende produkter som det skal bli interessant å lære mer om. Selskapet virker grundig og dyktig. Nå ser jeg bare frem til å komme skikkelig i gang, sier Arild Moe.

Nå skal Arild Moe til fabrikken og forskningsavdeling i Vaxsjö i en ukes tid.

– Vi er veldig glad for at vi har fått tak i Arild, han vil bli en viktig mann for oss i Bergen. Vestlandet er et viktig marked som vi nå får en helt annen nærhet til ved ansettelsen av Arild.  Han kjenner markedet, kundene og byggebransjen godt gjennom sin tidligere jobb, det  kommer til å styrke oss betydelig i det området, sier Lars Lerdalen, salgssjef for IV Produkt Norge.
– Nå har vi vokst jevnt de siste årene og er representert med fysisk tilstedeværelse i Oslo, Drammen, Trondheim og Bergen. Vi merker stor interesse rundt våre produkter om dagen.

– IV Produkt investerer mye tid og penger i opplæring, og det er en viktig policy at alle nyansatte får skikkelig opplæring og kursing ved vår fabrikk i Vaxsjö, sier Lerdalen.