Illustrasjon.

Anita Sagen er ny markedssjef hos Duravit Norge

Anita Sagen begynner som ny markedssjef for Duravit Norge. Sagen har de siste 16 årene jobbet for en rekke kjente merkevarer som Dansani, Laufen og Geberit.

0

– Det er en stor fornøyelse å komme til å jobbe med produkter av så høy kvalitet, forteller Anita Sagen i en pressemelding.
-Jeg er stolt over at jeg skal presentere et produktsortiment med slikt et stort omfang, og 2017 er helt spesielt, fordi Duravit feirer 200 års jubileum, og lanserer en rekke unike nyheter.

Anita Sagen er ansatt som ny markedssjef for Duravit i Norge.

-Jobben innebærer blant annet å få åpnet øynene til rørleggeren, og fortelle hva Duravit kan tilby de som fagfolk. Dette skal vi blant annet gjøre ved å jobbe tett sammen med den enkelte rørlegger, og nøkkelpersonene hos grossister og kjedene. I tillegg skal vi selvsagt satse på prosjektmarkedet, hvor Duravit i mange tilfeller er et naturlig valg, på grunn av vårt unike sortiment, design og kvalitet i toppklasse, sier Sagen videre.

– Høy kundeservice er et av Duravits fokusområder i hverdagen, og derfor er jeg stolt over vårt team i Norge, som utover Anita Sagen, består av selgerne Brynjar Carlsen og Birte Næss samt kunderservicemedarbeider Elin Beate Lyngstad, forteller Jesper Langberg, adm. direktør for Duravit i Danmark og Norge.
– På grunn av vår sterke vekst i det norske markedet, er vi på jakt etter enda en selger til å dekke Oslo-området, som er et stort og viktig område for oss. Anita har jobbet tett sammen med blant annet grossister og kjeder, og har derfor et inngående kjennskap til bransjen.