Her ser vi fra venstre, Mikael Falk, Stein Erik Wang, Odd Tore Haddeland, Lars Erik Finne.

Ahlsell kjøper leverandør av midlertidige elektriske anlegg

Ahlsell Norge har inngått en avtale om kjøp av selskapet Lenson Elektro AS med en årlig omsetning på omlag 22 millioner.

0

Det skriver Ahlsell i en pressemelding.

Lenson Elektro AS leverer produkter innen midlertidige elektriske anlegg som byggestrøm, belysning og klima. Selskapet er lokalisert i Trondheim, har fem ansatte og sitt primærmarked i Midt-Norge, med tilstedeværelse på Sør-Landet. Lenson Elektro er privateid og Ahlsell kjøper 100% av aksjene.

Tilegner seg ekspertise
Lenson har bred erfaring innen el-faget med spesialkompetanse mot kundegrupper som entreprenører, byggmestere, industriselskaper og elektroinstallatører.

– Oppkjøpet vil ytterligere styrke tilbudet til våre kunder da vi tilegner oss ekspertise innen midlertidige elektriske anlegg, sier Rune Flengsrud, administrerende direktør i Ahlsell Norge. Han understreker at anskaffelsen tilgjengeliggjør et helt nytt produktkonsept for kundene – enten de foretrekker å handle i butikk, e-handel eller via direkte distribusjon.

Et bredere produktsortiment
Oppkjøpet muliggjør også videre utvidelse for Lenson.

– Vi ser fram til å bli en del av Ahlsell og dermed kunne tilby våre kunder et enda bredere produktsortiment med levering over hele landet, sier Stein Erik Wang, daglig leder i Lenson Elektro AS.

Selve oppkjøpet forventes å skje i begynnelsen av oktober og ha en marginal positiv påvirkning på Ahlsell sitt resultat.