Tor Torbergsen (t.v.) og Jarl Annar Samuelsen (t.h) gratulerer hverandre med handelen og samarbeid fremover. Foto: Privat

Åge Nilsen overtar Vann & Varme i Harstad

Åge Nilsen AS har inngått avtale om kjøp av Vann & Varme AS i Harstad. Begge selskapene som er medlemmer av Norsk Rørallianse, vil fortsatt drive sine virksomheter gjennom sine egne merkenavn.

0

Det skriver selskapene i en felles pressemelding.

Rørleggerbedriftene får sammen en sterk dekning spesielt i Troms, og vil da nyttiggjøre seg av hverandre i forhold til kompetanse og kapasitet.

Daglig leder i Åge Nilsen AS,  Tor Torbergsen tar over som leder av Vann & Varme AS, men mangeårig eier og leder av Harstadfirmaet, Jarl Annar Samuelsen vil fortsatt være med i virksomheten.

Åge Nilsen AS startet sin rørleggervirksomhet allerede i 1953 og har vært en betydelig aktør både i Troms og Finnmark. Vann & Varme AS ble etablert i 1978 og har hatt en dominerende rolle spesielt i Harstadregionen og i Sør-Troms.

Administrerende direktør i Åge Nilsen AS, Tor Torbergsen forteller at ordresituasjon i begge selskapene er gode, og er overbevist om at oppkjøpet også vil komme både kunder og selskapenes ansatte til gode.