Erik Thorstvedt skal gi VBLs medlemmer en skikkeligkick start med foredraget ” Kan vi lære noe av menn i korte bukser?”. (Foto: TV2)

VBLs medlemmer skal lære noe av menn i korte bukser!

VBLs (ventilasjons og blikkenslagerbedriftenes landsforbund)medlemmer inviteres til medlemsmøte 7. april og blant foredragsholderne finner vi Erik Thorstvedt, tidligere landslagskeeper i fotball og nå profilert TV 2 medarbeider.

0

Erik Thorstvedt har kalt sitt foredrag: ” Kan vi lære noe av menn i korte bukser?”. Meningen er at fotballegenden skal motivere og skape begeistring. Han skal også si noe om viktigheten av lagbygging. Dette blir garantert en skikkelig kickstart på medlemsmøte.

Tidligere kalte VBL disse møtene for 20+ møter, men de har altså nå fått betegnelsen medlemsmøte. Dette aktuelle møtet 7. april holdes på Gardermoen.

I tillegg til Erik Thorstvedt, så skal Åsmund Degenes fra Flexit holde foredrag om boligventilasjon, mens Ingvald Grindheim fra Bravida skal si noe om lederskap, forhandlingsteknikk, planlegging og kontrakter i prosjekter.

Avslutningsvis vil Lasse Kristensen og Wincent Landsverk snakke om ”Metaller i bygg”. De to skal ta for seg egenskaper, overflater, bruksområder, utvikling og korrosjon. Fire spenstige foredragsholdere som på hver sin måte bidrar til at dette vil bli en variert og særdeles innholdsrik dag.

Møtet er åpent for alle VBLs medlemsbedrifter – små og store.