Ny serie sentralstøvsugere fra Beam.

Nye sentralstøvsuger fra Beam

14.08.09: Beam Östberg introduserer ny serie sentralstøvsugere, Beam PLATINUM.

0

De nye miljøvennlige sentralstøvsugerne fra Beam Electrolux er ikke bare ekstra kraftige og har lang levetid. De har også lavere støynivå og ergodynamisk utforming.

– Inneklima blir stadig viktigere, og stadig flere velger sentralstøvsuger fremfor vanlig støvsuger, sier Maria Valle i Beam Östberg.

Hun mener at årsaken er enkel: Mens en vanlig støvsuger blåser mikrostøv ut i rommet igjen, samler sentralstøvsugeren alt støvet i en egen beholder som er plassert i en annen del av boligen.

– Med en vanlig støvsuger vil du se støvpartikler som virvler rundt i lufta etter at du er ferdig å støvsuge. Støvet havner på møbler og gulv igjen, i tilegg til at du puster det inn i lungene, sier hun.

– Sentralstøvsuger gjør at du får mye bedre inneklima, og reduserer allergiplager hos både voksne og barn.

– Vi er opptatt av at våre produkter skal være miljøvennlige, og satser derfor sterkt på resirkulasjon og lavt energiforbruk, forteller Valle.

Valle sier at sentralstøvsugerne er 100 prosent tilpasset EU`s miljødirektiv og hele 90 prosent av emballasjen er resirkulert. I tillegg er 20 prosent av stålet og 25 prosent av plasten resirkulert. De nye sentralstøvsugerne har også lavere energibruk enn tidligere modeller.
 

Hjemmeside: Beam.no